Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Steam Zaidimas Spiral Knights


Zombie252558

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Neseniai pasirodė dar vienas internetinis naršyklinis žaidimas. Svarbiausia tai, jog tai ne Travian ar Ikariam žanro žaidimas, o jau MMORPG, tačiau šįkart tai vėlgi nebus tik tekstas plius paveikslėliai, o žaidimo grafika 3D. Kai atrodo, kad šiais laikais nieko išskirtinio sugalvoti jau neįmanoma, pasirodo visgi idėjų nestokojančių žmonių dar pasitaiko. Nežinau, ar kas nors yra matęs MMORPG žanro žaidimą, kuriame nereikia keltis to visiems pažįstamo "lygio", o ir klasės čia taip paprastai nepasirinksi.

http://cdn.steampowered.com/v/gfx/apps/99900/ss_6574973ba10f8cca0382eed3aa9ad08feced8ffc.1920x1080.jpg?t=1334077994

Visas žaidimas prasideda sulig spiralinio riterio kūrimusi. Nieko įspūdingo tada nesimato, tiesiog pasirenkame pradinius šarvus ir suteikiame savo virtualiam veikėjui vardą. Tada nusikeliame į apmokymų teritoriją ir išsiaiškiname valdymą. Na, o valdymas ne toks jau ir keblus. Žaidimui žaisti užtenka ir paprasčiausios pelės, o klaviatūra naudosimės labai retai.

Iš apmokymų teritorijos papuolame įš pirmąjį "miestelį", ir apskritai įsitvirtiname planetoje, kurioje gyvena daug spiralinių riterių. Planetos pavadinimas Cradle.

Žemėje Cradle su savo riteriu susidursime su įspūdingu mechanizmu, pavadintu The Clockworks vardu. Tai daugybės vartų, liftų, lygių visuma, kurioje dalyvaus kiekvienas spiralinis kareivėlis. O jei paprasčiau, tai mechanizmas, kurio dėka galėsime pažinti visą Cradle pasaulį. Su savo monstrais, galvosūkiais, spindinčiais akmenimis ir taip toliau. Jei tarkim jūs pradėsite savo kelionę Clockworks viršuje, tai tikriausiai žaidimo eigoje leisitės vis žemiau, kol pasieksite vis stipresnius monstrus, atsiras bosai, papulsite į Cradle branduolį.

Šiame žaidime kone viską turėsite pasigaminti patys. Ir šarvus, ir ginklus, na viską, ko jums reikės. Bekeliaudami po Clockworks lygius rinksite įvairiausias medžiagas, nusipirksite receptus ir galėsite gaminti sau reikiamus daiktus. Tiesa, jei jau prakalbome apie daiktus, tai čia kyla daiktų lygis, o ne jūsų sukurto veikėjo. Tai vadinama heat level. Pavyzdžiui, aukščiausias pirmojo laipsnio daikto heat lygis yra dešimtas, ir jį pasieksite gana greitai. Vėliau nusipirksite / susirinksite reikiamas medžiagas ir galėsite pasigaminti jau antrojo laipsnio daiktų, tačiau jų heat lygis ir vėl bus pirmas, todėl teks keltis ir jį. Viso yra trijų laipsnių daiktai. Taipogi, visi daiktai čia turi reitingą nuo vienos iki penkių žvaigždučių. Daiktai su 0 ir 1 žvaigždute priklauso pirmajam laipsniui, su 2 ir 3 žvaigždutėmis antrajam, o su 4 ir 5 žvaigždutėm - trečiajam laipsniui. Pastariuosius, beabejo, gauti yra sunkiausia.

Kaip ir minėjau, šiame žaidime klasių nėra. Pagrindinės ginklų rūšys yra trys - bombos, kardai ir šautuvai. Norint tinkamai pereiti Clockworks lygius prireiks visų rūšių ginklų, todėl apsistoti ties šautuvais ar vien kardais neverta. Vienas geresnių žaidimo aspektų - niekada nebūsi vienas. Kiekvieną požemį (taip pavadinkim Clockworks lygį ar etapą) vygdysite su dar keliais žmonėmis. Taip galėsite ir susirasti naujų žaidimo draugų, prisijungsite prie kokios nors guildo ar panašiai.

Taigi, kadangi žaidimas dar labai labai naujas, daug ko ir nepapasakosiu, tačiau išbandyti jį tikrai verta. Veiks jis ant daugelio kompiuterių, nes nereikalauja didelių kompiuterio resursų.

Žaidimo puslapis http://spiralknights.com

Informacija apie žaidimą http://wiki.spiralknights.com

Atsisiusti http://store.steampowered.com/app/99900 ... uggest__13

Ripinta sorry :(

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4270 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...