Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Left 4 Dead 2 Apžvalga


Guest .iJust

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Left 4 Dead 2  

10 balsai

  1. 1. Left 4 Dead 2

    • Laukiu SkyDrow Versijos
      3
    • Jau turiu Razor Versija
      2
    • Jau turiu
      2
    • Laukiu tobulos versijos
      3


Recommended Posts

Left 4 Dead 2 Apžvalga

Lapkritis 16, 2009 - Štai mes maždaug vienerių metų nuo Left 4 Dead spaudai ir jo tęsinys jau yra atliktas. Vožtuvų, Left 4 Dead 2 yra neįprastai greitas apyvartos laikas, atsižvelgiant į vėlavimą ir išleidimo datą pūkainus paprastai susijusi su žaidimų, ypač kelerius metus iki Team Fortress 2 ir vis dar paslaptinga padėtis Half Life 2: Epizodas 3. Nepaisant tos istorijos ir potencialių problemų, jungtų su tuo, kaip netrukus šis žaidimas pasirodo po to, kai, pirmas, Left 4 Dead 2 yra didžiąja dalimi užbaigtas žaidimas, daug daugiau taip negu originalas, ir yra be abejonės geresnis produktas. Jei jūs esate vis dar nuotaikoje susigrupuoti viršuje su draugais ir užmušti alkanų nemirusiųjų paketus, tai tai nepasiekia nedaug geriau negu tai. Tačiau, jei jūs pavargstate nuo Left 4 Dead gameplay formulės, tęsinio, taip gero, kaip tai yra, galbūt nėra pakankamai, kad garantuotų pirkimą. Tai yra žaidimas, kuriuo tai yra daugiau apie patobulinimą ir egzistuojančių ypatybių papildymą, užuot siūlę kažką dramatiškai naujo.

Todėl, po to, kai jūs žaidėte Left 4 Dead 2, sudėtinga grįžti į originalą be švelnios nusivylimo prasmės. Atsiminkite, Left 4 Dead keturių originalių kampanijų, tiktai du buvo įkurti Prieš žaidimą tiesiai iš vartų. Tik kai Vožtuvas išleido Išlikimo Paketą keliais mėnesiais vėliau, žaidėjai gavo pilną Prieš patirtį taip pat kaip dabar standartinį timed Išlikimo būdą. Left 4 Dead 2 turi penkias pilnas ir įdomesnes kampanijas, labiau išplėtotą ir savitą nustatymą su kai kuriomis fantastiškomis veiksmo komplekto dalimis, daugiau asmenybės, daugiau būdų, ir apskritai duoda jums daugiau padaryti. Daugelyje būdų, aš noriu, kad tai būtų buvę produktas, kuris buvo išleistas iš pradžių kadangi tai jaučiasi daug daugiau pilnai rodyta, negu originalas, ir pašėlusiai komandos orientuotas gameplay stilius nebūtų buvę taip pažįstami tada, kadangi tai yra dabar.

left-4-dead-2.jpg

Visiškai galima, kad jūs esate kažkas, kas niekada nežaidė pirmo ir neturėti jokios minties, apie ką aš kalbu, tokiu būdu aš atsiimsiu žingsnį minutėlę. Tai yra zombio apokalipsė, ir jūs žaidžiate kaip vieneri iš ketverių žmogaus Išlikusiųjų, kurie bando nušauti jų kelią per "užkrėsto" greito judėjimo ordas (kurį aš vadinsiu kaip zombiai) pasiekti žemėlapio galą. Tęsinys yra nustatytas Amerikos pietryčiuose, ir naujas charakterių metimas yra labiau atmintinas šį kartą aplink, kadangi jie atrodo labiau žinantys savo situaciją, plepėdami toli ir pareikšdami nuomonę apie specifines aplinkos dalis, kadangi jie kaunasi per. Ellis kvailos istorijos tuo metu, kai suverstas į krūvą prieglobstyje yra tam tikra įsimintiniausia vieta, kadangi jis vaškuoja ant apytiksliai linkusio į nelaimingą atsitikimą pažįstamo tuo metu, kai kraugeriškų zombių minios sueina ant jo padėties, kuriame punkte kiti suprantamai sako, kad jis uždarytų savo burną.

Tai nėra tuo, ką jūs turite daryti, žaisdamas, tačiau. Efektyviau negu dauguma kitų pavadinimų ten, Left 4 Dead 2 pajėgas jūs, kad dirbtų kaip komanda, jei jūs norite nugalėti. Jūs turite kalbėti, ir jūs turite dalyvauti. Kiekvienas jūsų keturių Išlikusiųjų asmens būrio narys turi susisiekti apie tai, ką jie daro, pakviesdami vietas amunicijai, ginklui, ir sveikatos paėmimui, ir prašydami pagalbos kai bėdoje. Pagavimas yra, kad jokia stadija niekada neužbaigia to paties kelio, todėl, kad yra dirbtinio intelekto, pavadinto Vadovu, valdančiu veiksmą. Bendrų zombių paketai gali užsipulti bet kuriuo metu, ir jei, ką Vadovas meta į jus pasirodo per stimuliuojantis, jūsų kelias progresavimo per stadiją gali net būti apkeistas aplink, kad padarytų daiktus lengvesnius. Tai daro kiekvieną patirtį skirtingą, ir drąsina pakartotinį žaidimą, kadangi tai prisitaiko, kad mestų bet kokio įgūdžio lygmens žaidėjams iššūkį.

left-4-dead-2-20091116040651255-000.jpg

Kaip anksčiau, yra daugialypių sunkumo nustatymų, su Normalia porcija kaip geras įėjimo lygmens iššūkis tuo metu, kai ant Eksperto tiktai tie su geriausia komunikacija, sprendimų priėmimu, ir reakcijos įgūdžiais išliks. Left 4 Dead 2 Realizmo būdas daro iššūkį net daugiau gąsdinimo, nunešdamas naudingus švytėjimus aplink dalykus ir ginklus tarp kitų daiktų, reikšdamas, kad tai yra viskas iki jūsų komunikacijos įgūdžių, kad pakviestų amuniciją ir dalyko paėmimą ar praneštų žinią žmonėms, jūs turite bėdų. Jei jūs esate tipas žaidėjo, kuris apskritai vengia nuo pasikalbėjimo ir nori likti tylus, tai jūs neketinate mėgti Left 4 Dead 2, daugiausia todėl, kad jūsų komanda neketina padaryti, labai gerai jei visų tiktai kartu veikdama minimaliame lygmenyje. Dėl kiek bendras darbas yra reikalingas Left 4 Dead 2, tai yra taip pat vienas iš geriausių žaidimų ten tam, kad sukeltų emocionalų žaidėjų atsakymą, kuris dirba abu keliai. Jei jūs sugebate užtraukti per, jūs jaučiate daug didesnį tenkinimą, ir jei jūs pralaimite, tai gali būti ypatingai nuliūdę kadangi jūsų pasisekimas yra taip priklausomas nuo elgesio tų aplink jus, kadangi tai yra ant jūsų savo asmeninio įgūdžio.

Gylio lervos yra vis dar įtrauktos, nors, taip, jei jūs tikrai norite pakartoti penkias kampanijas prie savęs savarankiškai tai visiškai galima, ir jei asmuo turi iškristi pusiaukelėje per kampaniją, dirbtinis intelektas užvaldys taip, jūs neturite viskas pasiduoti. Jūsų kompiuteriu kontroliuoti komandos draugai dirbs šalia, darydami tikslius šūvius, keisdami lauke ginklus, atgaivinimą, prekybos dalykus ir gydymą kai reikalinga. Tai nėra niekur šalia, kaip linksminant patirtį, bet tai yra vis dar funkcinis ir žaidžiamos solo. Idealiai, kaip, ruošdamasis požeminiam kalėjimui, kuriam vadovaujama MMO, jūs sugebėsite surinkti pilną partiją, kad spręstumėte iššūkius, ir tai yra patirtis, tai geriausiai atrodo kai pilname Versus žaidimą.

Versus yra taip pat, kur jums mes iššūkį labiausiai, kadangi keturi žaidėjai pakartos kaip Išlikusieji ir keturi kiti, kontroliuojantys galingus boso zombio tipus. Jie apima Bakus, Boomers, Rūkalius, ir Medžiotojus nuo pirmo žaidimo, be naujo Spitters, Žokėjų, ir Įkrovos agregatų. Naujo boso zombio ypatingi įgaliojimai prideda sluoksnius prie gameplay, tokius kaip Spitter rūgštus baseinas, kuris gali padaryti sunkią žalą ilgainiui bet kam, kas suklumpa į tai. Žokėjaus gebėjimas perimti Maitintojo judėjimo krypties kontrolę daro net įdomesnėms kombinacijos galimybėms čia, ir iš viso šitų naujų boso zombių pridėjimas prisideda laukiamame kiekyje gylio ir, jei jūs žaidžiate kaip Išlikusieji, nenuspėjamumas į žaidimo patirtį. Jei jūsų Užkrėsta komanda dirba išvien, jūs galite laikas, Boomer tulžies atakos su Žokėjumi šokinėja, ir Spitter užsipuola, taip didelės bendrų zombių grupės užsipuola tuo metu, kai vienas Išlikęs asmuo suklumpa Žokėjaus kontrolės sąlygomis, ir kiti lėtai miršta rūgšties baseine.

left4dead2.jpg

Šitos komandos taktikos rūšys yra priklausančios tolimesniam patobulinimui, kai jūs atsižvelgiate į specifinius kampanijai iššūkius, iš kurių kai kurie yra įsitikinę, kad gaus jūsų pulso daužymą. Kad būtų tobulai aišku, tai nėra atsipalaiduojantis žaidimas. Jūs esate laikas ir užfiksuotas ant ekrano visais momentais, ir per sekas kaip amerikietiškų kalnelių lenktynės tamsioje Karnavalo kampanijoje ir šėlime ir antros Kieto Lietaus pusės patvinime, jūs turėsite atkreipti net artimesnį dėmesį. Kampanijos čia apima sujaudinimą audringai įvykiai ir gynybos sekos, kad bet koks hardkoras, kurį Left 4 Dead 2 aistruolį, ketina nueiti visiškai pakvaišęs. Ta prasme, jei jūs vis dar žaidžiate Left 4 Dead 2 ir ieškote daugiau, tada jūs ketinate mėgti šį produktą. Tai nėra tik, kuo geresnės kampanijos, tuo labiau visiškai suprastos ir išsamios aplinkos ir jungiklis nuo tamsių miesto gatvių pirmo žaidimo į pelkes, karnavalo pagrindus, pelkes, ir saulėtus statybos jardus, kurie prisideda prie priežasčių, kodėl tai yra geresnis žaidimas. Yra taip pat turtas mažų daiktų, kurie daro tai tvirtesne, sudėtingesne, ir įdomesne patirtimi. Jūs manysite išmėtytas aplink kambarių kurstytoją ir sprogstamąjį amunicijos paėmimą visiems gėrėtis, platesnis šautuvų, automatų, šratinių šautuvų, ir snaiperio šautuvų diapazonas, kad parinktumėte atskirai jūsų opoziciją (nors daugelis panašių ginklų modelių elgiasi panašiai), ir galbūt svarbiausiai visų, Left 4 Dead 2 jūs galite pasinaudoti melee ginklais.

left-4-dead-2-20091116040648473-000.jpg

Šitie daiktai gali visiškai sunaikinti nemirusiuosius, ypač mačetė, katana, ir apribotas naudojimas chainsaw. Jie keičia jūsų pistoletą kai pakeltas, ir nėra tiktai šaltinis siaubingo komiško palengvėjimo, bet yra taip pat efektyvūs kilime per storas priešų grupes. Jei jūsų Išlikusio asmens komandos draugai bando išgydyti ir turėti adrenalino šūvius, išsirinkti tarp med paketų ar defibrillator komplektų, ar nuspręsti tarp vamzdžio bombų, Molotovo kokteiliai, ar naujos tulžies bombos, kurios kai daužytas panėšėja į zombio žaibolaidžius, nėra jokio geresnio būdo uždaryti įėjimą į rajoną negu, pasitikdami bet kokį artėjantį priešininką su dūzgesiu chainsaw. Ar jei jūs esate ne amunicijoje ir matote, kad saugus kambarys tik priekyje, užuot tiesiog stūmęs priešininkus šalia, kodėl nesuknežinti jų kaukoles su keliais plačiais smūgiuoja su elektrine gitara? Kitaip tariant, susigrūdimo ginklai nėra tik kulkos punktas ant rinkodaros lapo, bet prideda pastebimą ir laukiamą elementą prie gameplay. Ir, Vožtuvo aistruoliams, tai yra dar kitas opporunity, kad valdytų laužtuvą.

Galingiausias pridėjimas yra granatos raketų paleidėjas, kuris, tuo metu, kai efektyvus naikinime atskirai zombiai, yra pavojingas ginklas, kad panaudotų dėl jo potencialo draugiškai ugniai. Naudojant dujines skardines, propano bakai, ir kiti kintami elementai, apiberti apie kiekvieną kampanijos žemėlapį, yra turbūt truputėlį saugesni, ir kažkas, kuris tai įtraukiama į naują, Rausia žaidimo būdą. Čia, komanda keturių Išlikusiųjų mūšio prieš komandą keturi Užkrėstas, kaip Išlikimo būdas, arena yra apribota apimtyje. Nėra jokio kelionės maršruto, taip vietoj to Išlikusiųjų bandymas ir santraukos dujų skardinės nuo supančio rajono ir mesti juos į generatorių, kad gautų juos. Užkrėstas bandymas ir sustojimas šis procesas, ir tai yra geras iš trijų reikalo kaip keturių keitimo pusių komandos. Bandymas pasilikti organizuotas ant Išlikusio asmens pusės; sprendimas, kurios skardinės persekioti, mesdamos juos nuo balkonų laukiantiems komandos draugams, ir garantuodamos jus iš tikrųjų nepadega jų procese yra didelis malonumas, ir todėl, kad būdas yra linkęs pasibaigti gana skubiai, tai lengva šokinėti ir iš ir turi tarnauti kaip graži prieinamesnė adversarial patirtis dydžio įkandimo.

Per visus šituos būdus jūs manysite, kad gameplay vis dar yra elektrinis greitas, kadangi jūs turėsite greitai suktis ir bėgti ir smūgiuoti tuo metu, kai zombių kaltinimas pilname pakrypime, ar reguliuoja jūsų tikslą padėti komandos draugui, kuris buvo užkabintas Žokėjaus anksčiau, negu jie dings per briauną. Dėl to, tai yra patirtis, kuri jaučiasi labiau namie ant asmeninio kompiuterio negu ant pultų, kur pelės kontrolė lengvai atsižvelgia į greitus judėjimus. Xbox 360 versijos yra vis dar funkcinis ir patenkinimas, tačiau, tokiu būdu jokie rūpesčiai ten.

left-4-dead-2-20091116040634052-000.jpg

Žaidimas taip pat atrodo geresnis negu pirmas dėka dieninio daugumos rajonų nustatymo, kuris leidžia šviesą geriau šviesti lygmenį detalės, ir taip pat dėl zombių multiplikacijos. Minia nenegyvo žvilgsnio, daug daugiau kaip gyvo šį kartą aplink, bėgdamas ir suklupdamas su autentiškumu, kuris galėtų net būti baisus, jei jūs nesugriovėte jų kaktų su keptuvėmis ir beisbolo lazdomis. Būdas jie reaguoja artilerijos ugniai, yra labiau daug siaubingas, ir kažkas pučia ol' ultrasmurtą, neabejotinai įvertins. Tai nėra tik galvos nukirtimas ir nutrauktos galūnės šį kartą aplink – zombiai beveik skaidosi, kadangi jūs barstote pipirais juos kulkomis. Vidurių išsiliejimas nuo urvuotų pilvo žaizdų ir šratinio šautuvo sprogimo gali pockmark jų liemenys, atskleisdamas ribcages ir visas šiurpaus innards būdas. Taip, tai stambu, bet tai taip pat praturtinantis siaubingoje kelio rūšyje. Garsinis projektas yra kaip stiprus kaip visada, kuris neturi būti jokia nuostaba, atvykstančia iš Vožtuvo, ir naujos muzikos gaidos buvo sumaišytos su pažįstamais vieno dolerio banknotais, kad geriau įdiegtų tęsinį į jo nustatymą.

--------------------------------------------------------------------------------

Apžvalgą įdėjo #TBagT

buttonb.gif

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Movado

No offence taken.

gaila, bet razoras susimovė šį kartą, per steamą negali išleist crackfixo kad pataisytų bugus :/ bet taip tai geimas aunz ballz \o/

Aš atsisiuntes Razor versija tai tik dvi problemos 1.Neina pasirink versus,coop ir pnš. 2.Neina gauti chainsaw man va tokios tik problemos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...