Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Napoleon: Total War“


Guest gassas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

48.png

Šio žaidimo demo versijoje buvo pademonstruotas Austerlico mūšis – tai esminė Napoleono pergalė. Šis mūšis – tai dalis kampanijos, kuria siekiama pademonstruoti ilgą imperatoriaus istoriją, tačiau kaip ir kituose šios serijos žaidimuose, žaidėjas gali pasirinkti ir žaisti už bet kurią kitą tautą. Demonstracijoje ant kalvos buvo susirinkusi Rusijos armija. Priešingai nei kituose šios serijos žaidimuose, „Napoleon“ pasiūlys 355 skirtingų tipų karinius dalinius. Kiekvienas vienetas skirsis statistika, savo galimybėmis ir ginklais – net ir analogiški daliniai iš skirtingų valstybių (pavyzdžiui, britų kariūnų statistika bus visiškai kitokia nei Rusijos ar Prancūzijos). Šis pakeitimas dar labiau pagilina žaidimą ir paskatina žaidėjus plačiau patyrinėti savo kariuomenės stiprybes ir silpnybes.

Tai ir yra žymiausi naujojo žaidimo patobulinimai. Tačiau pati įdomiausia nauja savybė – tai galimybė žaisti daugeliui žaidėjų. Žaidėjas žaidimo metu gali ją paprastai įjungti ir išjungti. Jeigu ši funkcija įjungta, tai reiškia, kad žaidėjas gali susikauti ir su kito žaidėjo kariniais padaliniais. Taigi, jis kovoja ne su AI, kaip būna paprastai. Ir žinoma, tiems gerbėjams, kurie noriau kuria, o ne naikina, naujasis žaidimas „Napoleon“ siūlo redagavimo įrankius, leidžiančius kurti savo dalinius. Kol kas nepranešama, ar šis žaidimas pasiūlys ir kitų redagavimo įrankių. Nepaisant to, atrodo, jog „Napoleon“ gali daug pasiūlyti naujiems bei seniems „Total War“ gerbėjams. Tai apima ne tik pagerintą AI, visiškai naują kampanijų stilių, bet ir neįprastą daugelio žaidėjų funkciją. Tikimasi, kad žaidimas bus išleistas jau 2010 metų pradžioje.

saltinis alfa.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...