Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Antrasis Red Dead Redemption trailer'is jau gruodį


*Lucky*BOY

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

5d1a44dfe08fde15a5f7f58aceb3c89f97532193_200x150_Q70.jpeg

Nors Red Dead Redemption buvo anonsuotas dar praėjusių metų vasarį, kol kas tėra pasirodęs vos vienas oficialus žaidimo trailer'is. Tačiau po mažiau nei poros savaičių šis dalykas pasikeis.

Naujas pranešimas Rockstar naujienų kanale teigia, kad antrojo trailer'io pasirodymas įvyks gruodžio 1 d. Taip pat užsimenama, jog video bus pavadintas "Mano vardas yra John'as Marston'as" (angl. "My Name is John Marston"). Marston'as yra nusikaltėlis ir šaltakraujis kovotojas. Būtent dėl šių jo savybių ir atsiranda tikimybė, jog trailer'is pasakos apie pagrindinio veikėjo priešistorę.

Red Dead Redemption į parduotuvių lentynas ketina atkeliauti tarp kitų metų vasario ir birželio mėnesių laikotarpio. Rockstar San Diego studijos ruošiamas žaidimas bus skirtas X360 ir PS3 konsolėms. Galbūt pasikartos GTA IV situcija - PC savininkai pasimėgauti RDR galės kiek vėliau.

Kalbant apie pastebėjimus, Rockstar ypač mėgsta pasirinkti įdomias datas savo intriguojančių projektų trailer'ių pristatymams. Štai debiutinis dar spalio 29 išleisto DLC The Ballad of Gay Tony video buvo išleistas rugsėjo 1 d., o dabar ir Red Dead Redemption filmukas seks lygiai po trijų mėnesių. Kyla klausimas, ar Rockstar yra iš anksto viską suplanavusi? Gal pirmosios vaizdinės naujos GTA serijos dalies medžiagos sulauksime kovo 1 d.? Tikimybė, jog tai būtent taip ir įvyks, nemaža, kadangi ši data neprieštarauja paslaptingajam paveikslėliui iš TBoGT bukleto!

Užmeskite akį į Rockstar tinklalapyje pateiktą antrojo RDR trailer'io datos paveikslėlį. Jis toks stilingas, argi ne taip?

Red_Dead_Redemption_Second_Trailer_Art_1.jpg

gamesnation.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...