Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

VSFG.LT - Tarp mūsų surasi atmosferą ir sau!


KRlSTUPAS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Projekto tinklapis - http://vsfg.lt , serveris dar kuriamas, tinklapis jau veikią. Daugiau informacijos rasite žemiau.

Vyriausybė sugalvojo pastatyti miestą - svajoniu miestą, kuriame kiekvienas galėtų rasti savo vietą pasaulyje ir pavadino jį - San Fierro. Didžiulis miestas su begale veiklos, kuriame tu galėsi pradėti kurti savo gyvenimą. Įsilieti į savų žmonių grupę, kopti karjieros laiptais link. O gal net tapti vadovu ? Viskas čia prasideda kai jūs atkeliaujate į San Fierr'ą, esate eilinis pilietis/imigrantas pasiruošęs pradėti naują gyvenimą. Bet jums trūksta pinigų, todėl tučtuojau imatės darbo paieškų, lipate karjieros laipatais, susirandate begalę naujų draugų, įgaunate pasitikėjimo ir siekiate savo gyvenimo aukštumų. Ilgiau pažaidęs ir surinkęs pakankamai patirties, eini į penciją ir mėgaujies savo užtarnauta senatve Visi žinom, kad daugumoje tokių miestų vyrauja daugiausiai vyrai, bet San Fierro kitoks, gali pasigirt bene didžiausiu merginų kiekiu! Nenustebk, jei pradėtas gyvenimas čia papildys tavo realybė! Įsiliejęs i mūsų bendruomenę, atrasi begale veiklos, begale naujų pažinčių! Ateik pas mus ir papildyk savo gyvenimą! VSFG.LT

Serveris kolkas dar nėra paleistas. Serverio atidarymas planuojamas - 2012 liepos 15-17 dienomis. Tačiau.. Tinklapis bei forumas veikią, galite diskutuoti įvairiomis temomis, dalintis savo mapp,gfx, bei kitais darbais. Pildyti anketas į būsimo serverio administratorius, vip narius, direktorius. Tad gero naršymo linkime mes - VSFG.LT komandą.

P.S. Ieškome mapperio, kuris mappintų kurį laiką nemokamai bei unikaliai, kai gausime atlygį patys, mokėsime ir Jums. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...