Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Gladiatorų žaidimas [Veikia ant bet. narš.] Su dideliu aprš.


AnoNyM -

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4303 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

[*]Šiandieną jums noriu pristatyti vieną labai gan įdomų gladiatorių žaidimą , bei apie jį papasakoti.

[*]1. Kas yra Wap.tt.LT ? - Wap.tt.LT Tai yra gladiatorių žaidimas , kuriame jūs pasirinksite savo herojų , jį tobulinsite , pirksite šarvus , jį valgydinsite , pirksite malonumus , visokiu skydus , aprengsite , kovosite , bendrausite , vykdysite visokias įvairias užduotis , nuo kurių priklauso jūsų herojaus gyvybę , bei valdžia.

[*]2. Kodėl turėčiau žaisti wap.tt.lt žaidimą , o ne kitą? - Atsakymas yra labai paprastas , turbūt jau esate pastebėja , kad nevisų žaidimų administracija linkę į bendravimą su žaidėjais , bei jų pagalbą. Mūsų administracija žaidėjams yra neabėjinga , užtat bet kokiu klausime stengsimes jums padėti.

[*]3. Trubūt per pamokas dažnai neturite veikti , o gal ir turite , bet kai turite laisvo laiko ar kai nėra ką veikti galite įsijungti mūsų žaidimą wap.tt.lt ir žaisti , žaidimas nėra wap ir nėra sudarytas iš "wml" , tad jis veiks ant betkokių naršyklių. Mes stengiames viskuom , kad tik jums pagerinti žaidimą , bei kokybę .

[*]4. Turbūt esate pastebėja , o galbūt ir ne , kad seniau buvome Tyron žaidimas , turbūt gali kilti klausimas , kodėl pakeitėme žaidimo žanrą? - Ogi todėl, kad senasis žaidimas buvo begalia klaidų , dėl kūrių buvo nepatogumų žaisti , bei buvo nulaužę duomenų slaptažodį , bei vartotojo vardą , šiame žaidime tas nepasikartos , nes slaptažodis yra nelengvas, tad jį atspėti bus nelengva.

[*]5. Jeigu pamiršote slaptažodį , galit pasinaudoti el-pašto priminimo funkcija , ir yra dar vienas garantas , kad - ADMINISTRACIJA NIEKADOS NEPRAŠO JŪSŲ PRISIJUNGIMO DUOMENŲ. JEIGU KOKSNORS ADMIN , AR KAS PRAŠYS , PRANEŠKITE PAGR.ADMIN.

Mūsų Svetainė:

http://wap.tt.lt

honor.gif

Sekmės žaidime , pagrindinio adminsitratoriaus skypė: laurynas148

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4303 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...