DmN

[Pagalba] Dėl vieno objekto +rep

Recommended Posts


Galit placiau papasokot kaip tuos mirgalkes uzsidet kaip padaryt ta komanda ar ka duosiu + REP 2x

Naudokis šituo FS:

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=272552

Su juo galėsi bet kokį objektą pridėti prie transporto. Tik viena bėda šitame FS nėra 0.3e objektų, bet jei norėsi prisidėsi juos.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Paveiksliukas:

http://www.part.lt/perziura/27474dc9985 ... aa5585.png

Pati komanda:

if(!strcmp(cmdtext, "/attach", true))
{
new myobject = CreateObject(19420,0,0,-1000,0,0,0,100);
AttachObjectToVehicle(myobject, GetPlayerVehicleID(playerid), 0.000000,0.000000,0.599999,0.000000,0.000000,0.000000);
return 1;
}

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

o ant 0.3e versijos yra koks nors naujas mta ? pvz kur nauji geresni objektai ir t.t ? arba isvis kur tuos objektus galyma suzinot id ir t.t ? Ir kaip padaryti kad pvz Tik policininkai galetu uzsideti sau mirgalkes ant masinos tik ant FBi car pvz.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
o ant 0.3e versijos yra koks nors naujas mta ? pvz kur nauji geresni objektai ir t.t ? arba isvis kur tuos objektus galyma suzinot id ir t.t ? Ir kaip padaryti kad pvz Tik policininkai galetu uzsideti sau mirgalkes ant masinos tik ant FBi car pvz.

Pilna video 0.3e objektų yra youtube'je.

Va komanda tik policijai:

if(!strcmp(cmdtext, "/attach", true))
{
if(playerDB[playerid][specialybe]!=1){SendClientMessage(playerid,RED,"Ði komanda tik policininkams"); return 1;}
new myobject = CreateObject(19420,0,0,-1000,0,0,0,100);
AttachObjectToVehicle(myobject, GetPlayerVehicleID(playerid), 0.000000,0.000000,0.599999,0.000000,0.000000,0.000000);
return 1;
}

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
O kaip padaryti kad tuos migalkes galyma butu tik ant 1 masinos kokios nors padaryti kad nustaticiau ID masinos ir tik ant tos car ir eitu nustatyt migalke

Nu va, dabar galėsi mirgalkės užsidėti tik ant FTB car:

if(!strcmp(cmdtext, "/attach", true))
	{
	new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);
   	if(GetVehicleModel(vehicleid) != 490)
   	{
       SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "Švytūrėliai tik FTB car");
   	return 1;
	}
	new myobject = CreateObject(19420,0,0,-1000,0,0,0,100);
	AttachObjectToVehicle(myobject, GetPlayerVehicleID(playerid), 0.000000,0.000000,0.599999,0.000000,0.000000,0.000000);
return 1;
}

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

O čia 0.3e versijai?

-- Papildyta --

O kaip padaryti kad tuos migalkes galyma butu tik ant 1 masinos kokios nors padaryti kad nustaticiau ID masinos ir tik ant tos car ir eitu nustatyt migalke

Nu va, dabar galėsi mirgalkės užsidėti tik ant FTB car:

if(!strcmp(cmdtext, "/attach", true))
	{
	new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);
   	if(GetVehicleModel(vehicleid) != 490)
   	{
       SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "Švytūrėliai tik FTB car");
   	return 1;
	}
	new myobject = CreateObject(19420,0,0,-1000,0,0,0,100);
	AttachObjectToVehicle(myobject, GetPlayerVehicleID(playerid), 0.000000,0.000000,0.599999,0.000000,0.000000,0.000000);
return 1;
}

Gali padaryt ,kad tik PD galėtu užsidėti? :D duosiu 200flt ir +repą [/b]

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Tarp PD komandų

if(!strcmp(cmdtext, "/attach", true))

{

if(playerDB[playerid][specialybe]!=1){SendClientMessage(playerid,RED,"Ði komanda tik policininkams"); return 1;}

new myobject = CreateObject(19420,0,0,-1000,0,0,0,100);

AttachObjectToVehicle(myobject, GetPlayerVehicleID(playerid), 0.000000,0.000000,0.599999,0.000000,0.000000,0.000000);

return 1;

}

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
Tarp PD komandų

if(!strcmp(cmdtext, "/attach", true))

{

if(playerDB[playerid][specialybe]!=1){SendClientMessage(playerid,RED,"Ði komanda tik policininkams"); return 1;}

new myobject = CreateObject(19420,0,0,-1000,0,0,0,100);

AttachObjectToVehicle(myobject, GetPlayerVehicleID(playerid), 0.000000,0.000000,0.599999,0.000000,0.000000,0.000000);

return 1;

}

Koks GM?Jei LTG tai tada nžn nes pas mane tai pat ant LTG GM neina.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele