Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Need For Speed The Run - smagiausios gatvės lenktynės


Nenchoi

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jau sunku ir suskaičiuoti visas NFS dalis. Galima tiesiog sakyti, kad The Run (99Lt) yra apie dvidešimtas NFS serijos bandymas lenktynių žaidimų rinkoje. Laimė, bandymas sukurti kažką naujo ir parodyti dar nematyto.

Žaidimas paremtas visiškai nauja idėja. Taip, jūs vėl dalyvausit nelegaliose gatvės lenktynėse, bet šį kartą tai ne šiaip naktinėse miesto gatvių varžybos su automobiliais, o nuotykis per visą Ameriką bandant iš San Francisco pirmam nusigauti į New York’o miestą.

Daugiau jokių kvailų besikartojančių trasų ar ratų, o tikra kelionė per Ameriką. Tai reiškia, kad visada važiuosite lėksite nauju ir nežinomu keliu. Nuo greitkelių iki kertamų miestų ir net neretai pasitaikančių progų sukčiauti per bekeles.

Visada atsiras ne vietoje priparkuotų automobilių, žioplių kelyje ar tiesiog apgaulingų kelio vingių ir mirtinų skardžių.

Čia ir prasideda smagiausia žaidimo dalis – tikras gėrimo prie vairo ir greičio viršijimo mokomasis simuliatorius.

Didžiąją laiko dalį praleisite tapkę spausdami iki dugno. Na, o tada lekiant +300km/h greičiu, kiekviena smulkmena dažnai baigiasi vienodai

Tai geriausiai kompensuoja arkadinį automobilių valdymą, nes šiame žaidime svarbiau ne pats vairavimas, o tikslas išvengti visų netikėtų kliūčių ar iš vis įsipaišyti į kelią. Jei to dar mažą, tai kiekvieną oponentą aplenkti turėsite ribotą laiko tarpą, iki sekančio checkpoint turėsite galinio vaizdo veidrodėlyje palikti nustatytą kiekį varžovų.

Žodžiu, nuobodžiauti nei minutei neteks, nes visas žaidimas tikrai yra kaip vienas nenutrūkstamo veiksmo filmo įspūdis.

Ta proga, NFS atsirado netgi nauja checkpoints funkcija, kuri veikia kaip ir įsivaizduojate. Jei susimaunate, nereiks lenktynių pradėti iš naujo, galėsite tiesiog viską pabandyti nuo paskutinio prieš kelis kilometrus buvusio checkpoint. Iš pradžių atrodė dar vienas modernių žaidimų lengvinimo pavyzdys, bet po to pačiam ne kartą pravertė, nes skraidant 300km/h labai lengva nesuvaldyti automobilio ar tiesiog nepastebėti kliūties. Bandyti vis iš naujo būtų labai nuobodu, dabar checkpoints yra tik dar viena galimybė važiuoti dar ekstremaliau ir neatsakingiau. :D Beje, ši galimybė turi ribotą panaudojimų skaičių, priklausomai nuo sunkumo lygio. Man Hard sunkumas su 3 checkpoints pasirodė tiesiog idealus variantas, kai išlaikoma įtampa, bet kartu per dažnai nereikia pradėti lenktynių iš naujo.

Dar lenktynėms įdomumo prideda galimybė varžytis su tikrais draugais. Yra multiplayer režimas tiesioginėms lenktynėms bei autolog funkcija tiesiog varžyboms su draugais, dėl geriausio laiko.

Multiplayer ir Autolog galimybės netgi pakankamai įkyriai integruotos į žaidimą. Net norint pereiti vieno žaidėjo režimą, jums pirma teks įvykdyti Multiplayer užduotis ar laimėti Autolog iššūkius vien, kad atsirakinti naujus automobilius.

Praktiškai visi automobiliai ir jų patobulinimai atrakinami tik per online žaidimą. Galbūt sąžininga varžantis su draugais, nebloga apsauga kovojant su piratavimu, bet iš kitos pusės ir pakankamai įkyrus sprendimas vieno žaidėjo režimo fanams.

Man patiko NFS The Run (99Lt) tiek kaip nauja idėja, tiek savo ypač smagiu gameplay. Pagaliau arkadinės lenktynės, kurios nėra nuobodžios, o puikiai perteikia greičio ir ekstremalumo pojūtį. Arkadinį automobilių valdymą puikiai kompensuoja kelyje esančios kliūtys nuo įprastų automobilių iki sniego lavinų. Žaidimas nei akimirkai neleis atsipalaiduoti, nes iš kart išvysite visus avarijos efektus kaip tikruose veiksmo filmuose.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...