Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

wap.tt.lt - Po MOD , Užeik :) (Tyron žaidimas)


AnoNyM -

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4334 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prisimenate tą Tyron`ą kurį daug kas žaidė? Bet dabar jo jau niekas nebežaidžia , žaidimas sugadintas , daug bug`ų eror`ų , pagr.adminas nebendrauja , neatsakinėja , nu , nebeįdomu žaisti.

Taigi siūlau užeiti į wap.tt.lt

Koks skirtumas ?

og i toks , kad pagr.adminas , - aš , atrašau , visuomet padėsiu , kartais duodu free kreditų , esu draugiškas , bei geras žaidėjams

Principas tas pats , statai , puoli , ir panašiai , bet mes skiriames nuo Tyron.LT , kad prižiūrime žaidimą , bendraujame , padedame žaidėjams , ne kaip Tyron.LT

Visą reikiamą informaciją rasite tinklalapyje :

http://wap.tt.lt/info

Kviesk per savo nuorodą , ir gauk prizų!

http://wap.tt.lt/pkv

Žaidimo adresas : wap.tt.lt

Kiekvieną dieną (Pagal administratorių ) dalinami kreditai (jeigu jis nori , ir yra žaidėjų) , tad kuo daugiau žaidėjų , tuo daugiau kreditų gaunate! (Kreditai dalinami tuo atveju , jeigu žaidime žaidžia minimaliai - 4 žaidėjai).

(Žaidimas veikia per Operą naršyklę , ar mobilųjį telefoną , arba per mozzila , bet tuomet reikia parsisiųsti addon`ą)

Be to , jeigu bus , prisijungę daugiau nei 7 žaidėjai , 4 iš jų (o jeigu daugiau , pvz - 8, tai per pusę viskas , jeigu 10 - tai 5) gaus po MOD statusą!

Štai MOD statuso winrar:

http://www.mediafire.com/?aot48oqjt5xi5ti

WinRar archyvas yra apsaugotas slaptažodžiu , siųstis jį galite visi , bet tik tie laimėtojai sužinos tą slaptažodį iš manęs. Sužinoję slaptažodį , nekreipkit dėmesio į datą , : Galioja iki : xxxx.xx.xx . Atsidarykite per Paint programą , ir užpildykite , užpildę vėl įkelsite į winrar , uždėsite slaptažodį , atsiųsite winrar , bei slaptažodį , patikrinęs ar anketa teisinga ,suteiksiu jums mod statusą. Sekmės :)

Laukiu jūsų žaidime.

Pagarbiai , @Admin , @AnoNyM.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4334 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...