Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Borderlands Proper Apžvalga


Guest .iJust

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Borderlands Proper

2009 m. rugsėjo 15-ąją - Su mažiau kaip dviem mėnesiais, kad nueitumėte iki paleidimo datos, jūs turite žinoti šiame punkte, kad galėjo pasirodyti, Pavarų dėžės Pasienio sritys buvo vienas iš metinių unikaliausių ir įdomių pavadinimų. Tai yra žaidimas, kuris kombinuoja pirmo asmens šaulį gameplay su apiplėšimo lašo mechanika veiksmo vaidmens žaidimo žaidimų kaip Diablo. Jūs bėgate aplink milžine, atidaro pasaulį, pavadintą Pandora, ima ant ieškojimų nuo ne žaidėjo charakterių padėties aplink miestuose, uždirba patirtį, užmušdamas ir questing, kad studijuotų naujus įgūdžius ir taptų labiau ilgalaikiu ir efektyviu kovotoju, ir gali prisijungti su iki keturių kitų, kad dalyvautų kooperatyve gameplay. Iki tol, kol Pasienio sritys sugeba palaikyti momentą jo gameplay už pirmų kelių valandų, jis galėjo reikšti didelius daiktus bet kam, kas pakelia kopiją.

Didelis ankstyvo žaidimo gabalas buvo įtrauktas į statymą, aš neseniai tikrindavau, leisdamas mane žaisti nuo pradžios per daug valandų ištisai ir patirti gana mažai išlyginimas ir questing sistemos, ir didžioji dalis to, ką aš pamačiau, atrodo geras ligi šiol. Žaidimas siūlo keturias klases, kad žaistų aplink su, iš kurių kiekvienas turi pirminį įgūdį. Kareivis – mano klasė pasirinkimo – gauna deployable bokštelį, kuris gali būti numestas ant pagrindo. Vieną kartą išdėstytas, tai automatically įkuria ir pradeda šauti savarankiškai, kai tik tai smogia pagrindui, darant tai lengvesnis sunaikinti priešininkų grupes.

borderlands-670x376.jpg

Tai yra daug daugiau, negu tik laikinas ginklas, tačiau. Yra skydas, kuris tęsiasi ar į pusę, kurią jūs galite paslėpti už, duodamas jus truputėlį dangos, jei jūs esate po sunkia ugnimi nuo humanoid priešų ar rūgštį nusispjaunančių pabaisų. Kaip jūs pakeliate lyginant ir esate apdovanotas įgūdžio punktais, jo funkcionalumas gali taip pat būti pakeistas, kadangi jūs metate punktus į naujų įgūdžių studijavimą. Kareivio įgūdžio medis, kaip kitos trys klasės, yra padalytas į tris dalis. Visi Kareiviai turi studijuoti bokštelio įgūdį, bet be to spręskite patys. Pirmai naujovinimo pakopai, jūs galite padaryti tai taip, bokštelis atstato sveikatą ar visų sąjungininkų amunicijos atsargas netoli, kai tai aktyvu. Aišku tai galėjo būti svarbu, žaidžiant su kitais. Tiems, kas teikia pirmenybę aukštesniam pakenkimui ir labiau pasitikinčiam savo jėgomis žaidimo stiliui, pagrindinis bokštelio pakenkimas gali taip pat būti papildytas.

Kiekvienas įgūdis gali būti pakeltas su iki penkių punktų, kad padidintų jo efektyvumą. Vieną kartą penki yra atidalyti į bet kokią kombinaciją pakopos įgūdžiai vienoje iš trijų šakų, antra pakopa atidaro toje šakoje, ir taip toliau. Šiame būde, taip pat kaip daug veiksmo-RPGs ten, jūs esate priverstas išsirinkti, kokiu būdu jūs norėtumėte apibrėžti savo charakterio klasę. Po Mediko įgūdžio šaka gauna jus papildomi gydomieji įgūdžiai, kur jūsų bokštelis turi galimybę atgaivinti sąjungininkus ir kur jūsų draugiška ugnis gali atkurti jų smūgio punktus. Tai taip pat leidžia jums sustiprinti jūsų kulkos pasipriešinimą, pagalvės žurnalo gebėjimas, ir po sėkmingo užmuša, duoda jums ir bet kokiems sąjungininkams galimybę gauti bonusą į sveikatos regeneraciją.

Palaikymo šakoje, jūs surasite bendresnius tikslo įgūdžius, kurie didėja, kaip efektyviai jūsų skydai prikrauna, kelia skaičių šūvių, kuriuos jūsų bokštelis gali išspjauti, sumažinti laiką, jūs turite laukti anksčiau vėl išdėstyti bokštelį, ir net pakeisti bokštelio funkcionalumą, kad priverstumėte tai iškišti aprūpinimo lašus timed intervaluose. Pėstininkų šaka yra apie įžeidžiamą valdžią, duodama jus opcija pakelti jūsų efektyvumą su koviniais šautuvais ir šratiniais šautuvais, ir net pakeisdama jūsų bokštelį, tokiu būdu tai gali nugriauti valdomąsias raketas, kadangi tai šauna.

borderlands.jpg

Išreiškiant jūsų charakterio įranga, jūs surasite keturis plyšius ginklams, vienas skydo įrankiui, vienas granatoms, ir kitas aš nesugebėjau įrengti kažką į. Skydo įrankis nustato, kiek pakenkimo jūsų Panašūs į aureolę skydai gali sugerti, kaip greitai jie prikrauna, ir ypatingi skydo įrankiai atvyksta su pridėtais bonusais kaip jūsų sveikatos reitingo didėjimas. Visos granatos tipų rūšys gali būti pritaikytos tinkamame plyšyje, apimdamos įdomų, mes suradome pavadintas MIRV granatas. Be to, į žalos dėl gaisro sukėlimą, šitos granatos sprogo į net daugiau granatų, kuris tada, natūraliai, sprogdintas. Gana patenkinimas.

Svarstymas Pavarų dėžės buvo pasakyta, kad yra kur nors nuo keli šimtai tūkstančių į daugiau kaip milijoną ginklų žaidime, nėra netikėta, kad aš susitikau ganėtinai įvairovę ligi šiol. Daug yra šiukšlės, kurie krinta nuo silpnesnių priešininkų, ir tie aš sugebėjau užtraukti nuo bosų lavonų, ir "badass" priešai (elitas, ar galingesnės pagrindinio priešo tipo versijos) yra tie, aš laikiausi, kuris yra beveik standartinis darbo procesas apiplėšimu pagrįstiems žaidimams kaip tai. Aukštesni kokybiški ginklai neša skirtingas spalvotas asociacijas su savo vardais, kaip Diablo. Aš šiuo metu naudoju purpurinį šautuvą, pavadintą Kaulo Dokumentų naikikliu su 2.4x zvimbimas, tai įrodoma, kad būtų ganėtinai efektyvu kaip pirminis ginklas. Atsarginei kopijai, aš turiu žalią BLR Statišką Kartotoją – tai yra pistoletas su 4.1x zvimbimas, kuris padaro elektrinę žalą ir vyksta yra labai efektyvus prieš skydus. Aš taip pat laikau įrengtas Kirpikas, kitas pistoletas jungtas su ugnimi, kuri gali periodiškai uždegti jos tikslus, kuris padaro žalą ilgainiui, kol liepsnos neišeina.

Traileris

[youtubecom]

[/youtubecom]

Galite šį žaidimą atsisiūsti iš mano padarytos temos

Borderlands Proper

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...