Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

CoD:WaW - pelnas iš žemėlapių - beveik 70 mln. dol.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c57aa976d404852652c02e971378b778e4099c83_200x55_Q70.jpeg

Activision vien iš Call of Duty: World at War žaidimui išparduotų žemėlapių paketų jau pavyko uždirbti beveik 70 mln. dol.

Trys žemėlapių paketai kartu sudėjus visame pasaulyje buvo parduoti 6.5 mln. kartų dar šio rugpjūčio viduryje. Kiekvieno rinkinuko kaina siekia 10 dol., o kadangi dabar yra spalio vidurys, galima daryti prielaidą, jog pardavimų rezultatai - kiek didesni.

Sumos buvo sudarytos GamaSutra tinklalapio atstovų, o informacijos šaltiniu tapo detaliai išnagrinėtos, NDP atliktos pardavimų rezultatų analizės. Pagrindinis tikslas buvo sužinoti kiek daug pinigų amerikiečiai paaukoja Call of Duty: World at War žaidimui.

Iš 11 mln. parduotų CoD:WaW kopijų, daugiau nei pusė buvo nupirktos būtent JAV, tikslina GamaSutra. Be to, kiekvienas vidutiniškai šiai, į Antrojo pasaulinio karo laikus sugrįžusiai šaudyklei yra išleidęs 65 dol.

Yra tikimybė, kad Modern Warfare 2 pademonstruos panašius ar dar įspūdingesnius rezultatus, bet ir DJ Hero ar Guitar Hero turi galimybių nusiaubti rinką.

Activision, tiesą pasakius, nėra vienintelė leidėja, suprantanti, kokie svarbūs ir daug pelno atnešantys gali būti papildomo parsisiunčiamo turinio paketai (DLC). Jeigu imtume pavyzdį, jam geriausiai tiktų Bethesda paruoštas post-apokaliptinio stiliaus RPG Fallout 3, kuriam buvo išleisti net penki papildymai. Verta paminėti tai, jog kiekvienas iš jų sulaukė nemenko populiarumo.

Ir dar: kuo toliau, tuo daugiau kompanijų/studijų užsikrečia DLC kūrimo manija! Ar tai turės neigiamų padarinių žaidimų rinkai, pamatysime netolimoje ateityje.

gamesnation.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...