Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kojima žada sukurti Zone of the Enders 3


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Zone_Of_The_Enders_Logo_1.jpg

Metal Gear Solid serijos meistras, Hideo Kojima Kojima Productions blog'e pažada, jog anksčiau ar vėliau bus išleistas trečiasis Zone of the Enders žaidimas.

Adriasang išversta žinutė: "Aš negaliu tiksliai pasakyti, kada žaidimas pasirodys, tačiau pažadu, jog tęsinys tikrai bus", - sušnabždėjo Kojima.

Zone of the Enders yra visiškai su MGS nesusijusi, paprasčiausiai atskira serija su su patrauklia anime stiliaus grafika ir skraidančiais robotais. Nors ZotE buvo priskiriamas prie kultinių PS2 konsolei skirtų žaidimų, jis taip ir niekada nepasiekė Metal Gear Solid lygio.

Kojima teigia, kad dėl antrojo serijos žaidimo, Zone of the Enders: the 2nd Runner (Japonijoje žinomas Anubis: Zone of Enders vardu) nepasisekimo pats kūrėjas buvo labiausiai kaltas.

"Padarėme klaidų nelaiku išleisdami žaidimą, nes ZotE: the 2nd Runner buvo priskiriamas prie vidutinės klasės žaidimų, o tai labiausiai kliūdė pasiekti kiek anksčiau užsibrėžtus tikslus", - sako Kojima. "Dėl visų klaidų buvo kaltas prodiuseris - aš. Jeigu tuo metu nebūčiau padaręs klaidos su išleidimo data, Anubis būtų gavęs realią galimybę patekti į didžiulės sėkmės sulaukusių Kojima Productions žaidimų sąrašą, kuriame jau seniai įsitvirtinusi MGS serija, vis dar kuriama serijos principu".

Akivaizdu, jog Kojima nori tinkamai sugrąžinti seriją į vėžias. "Jaučiame, kad jeigu nebūtume padarę klaidų, Anubis būtų drąsiai priskiriamas prie populiarumo ir pripažinimo sulaukusių projektų sąrašo. Dabar, kai jau laikas pradėti darbus ties nauja dalimi, aš jau išankstos esu pasiruošęs žaidimo kūrimo ir gerų pardavimų rezultatų planus savo mintyse. Tačiau, dar nežinome, ar naujai daliai užsidegs žalia šviesa. Šiuo metu Kojima Productions darbų sąrašas yra užpildytas".

gamesnation.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...