Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

CryEngine 3 jau pasiekiamas kūrėjams!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

14dc9883a63a0eac8ab05b09fe7fea773897238a_269x167_Q70.jpeg

Vakar pagaliau Crytek oficialiai pristatė ir išleido trečiają savo ambicingojo varikliuko CryEngine versiją - CryEngine 3. Nuo šiol šią technologiją galės naudoti žaidimų kūrėjai, o toks naudojimasis tuo pačiu skatins studijose dirbančių žmonių bendradarbiavimą su kitomis kompanijomis. Tik susitelkus į grupeles bei plušant komandiškai galima pastebėti atsiradusias klaidas, o tada jas greitai likviduoti iš akiračio.

Kitaip nei su buvo ankstesnėmis CryEngine versijomis, CryEngine 3 naudos kros-platforminę technologiją, kuri žaidimus, paremtas šiuo varikliuku, leis kurti PC, X360 ir PS3 sistemoms. Kaip teigia Crytek, naujasis jų gaminys iš konsolių sugebės išspausti beveik maksimalią vaizdo kokybę, kas neabejotinai apsunkins pačių įrenginių darbą.

Lieka neatsakytas klausimas - "Kokio galingumo kompiuterio reikalaus visas šitas grožis?". Tikėkimės, kad itin stiprių sistemų sklandžiai žaisti CryEngine 3 technologija sukurtus žaidimus, neprireiks. Tačiau Crytek su savo varikliuku nėra visiškai užgožusi kitų technologijų - CryEngine 3 iš paskos seka Ubisoft paruoštas Dunia varikliukas, kurio sugebėjimais įsitikinti galėjome išbandę vieną geriausių praėjusių metų pirmojo asmens šaudyklių Far Cry 2. Belieka laukti stulbinančio Unreal Engine 4 atsako!

Pamatyti, kaip atrodo šviežiausia šiuo metu rinkoje tituluojama CryEngine 3 technologija, galima peržiūrėjus virš pusantros minutės trunkantį video, pristatytą varikliuko išleidimo proga:

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=-9ZS2KUt-AM&feature=player_embedded[/youtubecom]

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...