Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.Taigi idėsiu savo edit SALG.LT Gamemod'a.Kas jamę naujo pasiskaitysite čia:

38d8eb0119460e7ee969e8115170548f457.png

Sveiki atidariau serverį.Bet aišku reikia remėjų,scriptintojo normalio,kad sukurtu dyzelina su dujomis ir 2car.Ir būs sumokėta;) Poto reikia admin,vip,direktorių.Jūs galvojat,kad dėkim ateina koks žmogelis.Parašai swx.Nori admin? :) Bet turėsi platint.:D Baikit juokus.:) Žmogus atėjas gaus LT 9K XP Ir 300K LT Daugiau nieko negaus.Užsidirbs pats;) Serveryje išviso yra apie 26 darbai sudėjus gaujos dyrektoriaus darbai ir be pakvietimo.Nori tapti mūsų serverio dalimi? Reklamuok nedvėjok pirk admin,vip:) XP LT :) Rinkimai būs tada kaip susirinks bent 12 Žmonių:) Norim pasiekti rekorda.:)

Atnaujinimai: /virve dabar galės samdomi žudikai surišti žmogų.Dabar kolkas tik tas praeitame gamemode buvo dirbama daugiau.Dabar nebėra darbo.Mokslai viskas.Laiko trūksta labai:( Bet ką padarysi tiek to. Dabar einam prie serverio informacijos.Taigi puslapis: http://www.SFLG.Ipy.LT Laikinas su tokiu domenu ir PHP Fushion v7.Reikia gero webberio ;).Jokių nebūs duok dyrika kaip sakant.Duok vipa ar administracios privilegijas.Serveris būtų pakvaišęs :funny::funny::taika: Tokių nebūs nesamonių tikrai.IP: 82.135.230.13:3001 Puslapį butinai prisiregistruokite Vardenis_Pavardenis.Pavizdys: Paulino_Paulauskas.IP butinai nepamirškitę: 82.135.230.13:3001 Puslapio taip pat: http://www.SFLG.Ipy.LT Taip pat nebūs atrankų kol ne susirinks 12 žmonių

Reikia mapperio

Atnaujinimai:Sutvarkytas mašinų turgaus bugas

Sutvarkytas kuro bugas.

Idėta komanda adminam /skristi

Idėta nebe virvė komanda,o surišti samdomiems žudikams.

Pajungtas serveris.

Nebesusijungsim su serveriu :)

Žadami atnaujinimai:

Idėti benzino dyzelio dujos kurus.

2Car sistema

Pakeisti kaip nusiperki mašina vieta jos ;).Nes kremta ji į kaimelius.

Pajungti ant 0.3e serverį.

Idėti kamera,kad galėtu žiūrėti mašinos vidų.

Editinu nuo SALG.LT Gamemod'o mokinuosi gerai scriptint.Ačiū už komentarus.Jei norit sussiegti su manimi aš esu SFLG.Ipy.LT Administratorius mano skype: avejurga :) Atsisveikinu su jumis. ;)

Užeikit :)

Atnaujinimas labai dydelis: Pakeistas web dizaino headeris.

Rekordas 7 žmonės.

Taigi kaip aš sukūriau šį serverį? Viena dieną radau SALG.LT Gamemod'ą jis buvo dar biški bugovas.Komandos dar kelios neveikė.Tai aš pradėjau jį editinti.:)

Atnaujinimai:Sutvarkyta komandą adminam /skristi nes buginosi labai.Idėta savininkui /skristi ir /takew.Išimta komandą /suristi žudikams.Greitu laiku idėsime naują.Nes jau šita labai jau buginasi.Atrankos

11:00 Užsuk ir sumušam rekorda :)

Atnaujinimas: Idėta GROVE Street gaujai /suristi dabar nesibugina.

Taigi delko aš jį paplatinu? Delto nes jau pasiemiau kita gm editinti.LTG Man prie širdies.Jau atsisiuntęs viska turiu.Nes jau nėra ko veikt su tuo SALG.LT.

Link: SALG.LT_Editas.rar - 6.4 Mb

Jei galit +Rep :ohyes: :ohyes:

• Parašė po 4 savaičių...
Nemanau.:)

Pagal įpatumus, tipo panašumų nemažai.

Ačiū už modifikaciją, bus paimta ;D

Paslaugų tiekimas (Pawno, PhotoShop, Ip.Board Pilnas TVS žinojimas, dizainų kūrimas)

Spausti čia

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu. "Status Unifight"

aa7d1501c5800d0b968e22dc5a7901b290.png

• Parašė po 5 savaičių...
Sveiki.Taigi idėsiu savo edit SALG.LT Gamemod'a.Kas jamę naujo pasiskaitysite čia:

38d8eb0119460e7ee969e8115170548f457.png

Sveiki atidariau serverį.Bet aišku reikia remėjų,scriptintojo normalio,kad sukurtu dyzelina su dujomis ir 2car.Ir būs sumokėta;) Poto reikia admin,vip,direktorių.Jūs galvojat,kad dėkim ateina koks žmogelis.Parašai swx.Nori admin? :) Bet turėsi platint.:D Baikit juokus.:) Žmogus atėjas gaus LT 9K XP Ir 300K LT Daugiau nieko negaus.Užsidirbs pats;) Serveryje išviso yra apie 26 darbai sudėjus gaujos dyrektoriaus darbai ir be pakvietimo.Nori tapti mūsų serverio dalimi? Reklamuok nedvėjok pirk admin,vip:) XP LT :) Rinkimai būs tada kaip susirinks bent 12 Žmonių:) Norim pasiekti rekorda.:)

Atnaujinimai: /virve dabar galės samdomi žudikai surišti žmogų.Dabar kolkas tik tas praeitame gamemode buvo dirbama daugiau.Dabar nebėra darbo.Mokslai viskas.Laiko trūksta labai:( Bet ką padarysi tiek to. Dabar einam prie serverio informacijos.Taigi puslapis: http://www.SFLG.Ipy.LT Laikinas su tokiu domenu ir PHP Fushion v7.Reikia gero webberio ;).Jokių nebūs duok dyrika kaip sakant.Duok vipa ar administracios privilegijas.Serveris būtų pakvaišęs :funny::funny::taika: Tokių nebūs nesamonių tikrai.IP: 82.135.230.13:3001 Puslapį butinai prisiregistruokite Vardenis_Pavardenis.Pavizdys: Paulino_Paulauskas.IP butinai nepamirškitę: 82.135.230.13:3001 Puslapio taip pat: http://www.SFLG.Ipy.LT Taip pat nebūs atrankų kol ne susirinks 12 žmonių

Reikia mapperio

Atnaujinimai:Sutvarkytas mašinų turgaus bugas

Sutvarkytas kuro bugas.

Idėta komanda adminam /skristi

Idėta nebe virvė komanda,o surišti samdomiems žudikams.

Pajungtas serveris.

Nebesusijungsim su serveriu :)

Žadami atnaujinimai:

Idėti benzino dyzelio dujos kurus.

2Car sistema

Pakeisti kaip nusiperki mašina vieta jos ;).Nes kremta ji į kaimelius.

Pajungti ant 0.3e serverį.

Idėti kamera,kad galėtu žiūrėti mašinos vidų.

Editinu nuo SALG.LT Gamemod'o mokinuosi gerai scriptint.Ačiū už komentarus.Jei norit sussiegti su manimi aš esu SFLG.Ipy.LT Administratorius mano skype: avejurga :) Atsisveikinu su jumis. ;)

Užeikit :)

Atnaujinimas labai dydelis: Pakeistas web dizaino headeris.

Rekordas 7 žmonės.

Taigi kaip aš sukūriau šį serverį? Viena dieną radau SALG.LT Gamemod'ą jis buvo dar biški bugovas.Komandos dar kelios neveikė.Tai aš pradėjau jį editinti.:)

Atnaujinimai:Sutvarkyta komandą adminam /skristi nes buginosi labai.Idėta savininkui /skristi ir /takew.Išimta komandą /suristi žudikams.Greitu laiku idėsime naują.Nes jau šita labai jau buginasi.Atrankos

11:00 Užsuk ir sumušam rekorda :)

Atnaujinimas: Idėta GROVE Street gaujai /suristi dabar nesibugina.

Taigi delko aš jį paplatinu? Delto nes jau pasiemiau kita gm editinti.LTG Man prie širdies.Jau atsisiuntęs viska turiu.Nes jau nėra ko veikt su tuo SALG.LT.

Link: SALG.LT_Editas.rar - 6.4 Mb

Jei galit +Rep :ohyes: :ohyes:

Car bugas dar levesnis :D /skristi cmd gauni kick uz jp. Ir dar daug radau :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...