Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 60
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Ačiū už balą.

Nu tai sumappink ką nors įspūdingo, jei sugebi. :mucha:

Mano manymu čia vaizdas taip pat gražus, o tu kaip nieko nesugebi, tik kritikuoti ir verkti kekvienoje temoje, tai ką čia bešnekėti apie tave, lauk iš temos nebeteršes ir neberinkes postų, vienas su kuriuo kariaudavau po kekvieno posto beveik pasitaisė, ne štai dar kažkoks molis išlindes iš kažkur, čia man dar paiškins ką daryti, kaip norėsiu ir sumapinsiu. O tu ant savo galvos išsiraižyk - FELKA [D*]. Supranti man nervai nebelaiko kaip tokie, kaip tu, kekvienoje temoje kažka bando pavaidinti, nors nieko patys nesugeba.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ak sakai nesugebu? Pažiūrėk: gta-samp-mapai/mano-kaimeliams-kurti-mechanikai-t82711.html

Paverkei, kad geriau? O gal prasčiau? Galiu dar geresnių, galiu ir dar naują sukurt, tol, kol nusileisi ant žemės ir pripažinsi, kad šūdą sukūrei, ir dabar vierhcini.

šudas ten o ne darbas. Nestumk čia ant DIVITO. jau zakalibal Ciurka sranaja. Žinok Divito man irgi jau nervai nebelaiko už tokiu idiotu ( Atiprašant ) , Neko tas Felka nesugeba už ta mechaniku darba max. Duočiau 5Balus... Mano Močiutė padarys 100kart. geriau negu tu idiote felka.

Divito Duodu tau 9/10 Balų nes biški mažiuka klaidėli yra :}}

Taip toliau

Ak sakai nesugebu? Pažiūrėk: gta-samp-mapai/mano-kaimeliams-kurti-mechanikai-t82711.html

Paverkei, kad geriau? O gal prasčiau? Galiu dar geresnių, galiu ir dar naują sukurt, tol, kol nusileisi ant žemės ir pripažinsi, kad šūdą sukūrei, ir dabar vierhcini.

Nieko gudro, nenusileisiu, man darbas patinka, kaip tau nežinau.

Tai gal MTA fight?

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Tai gal MTA fight?

Savas darbas visados patiks labiau nei kieno nors kito :lol:

"Tai gal MTA fight?"

d2974c5531fe8a355b5f050d8483e2a0358.jpg

Rimtas Kentas

Tai gal MTA fight?

Savas darbas visados patiks labiau nei kieno nors kito :lol:

"Tai gal MTA fight?"

d2974c5531fe8a355b5f050d8483e2a0358.jpg

Ne taip supratai. :] Nevertinsiu pats, vertins nariai.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5161 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...