Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

CS Mėgėjų lyga.


gytis7

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visa eiga. Lyga vyks nuo Š.m kovo 10d. Iki Š.m Kovo 25d. Lygoje bus kovojama, grupių forma.

Grupės bus: A, B, C, D. Kėkvienoje grupėje bus po keturias komandas, kurios visos susižais tarpusavyje. Komandą sudarys 3 žmonės. Taigi principas bus, komandos kausis 3x3, de_dust2_2x2 mape. Komandą gali sudaryti 4 žmonės, bet žaidžia trys. Kovos metu, žaidėjo pakeisti negalima, tokiu atveju, jei vienas negali, ar kitaip komanda negali žaisti, pergalė užskaitoma priešininkams. Šiai lygai, bus sukurtas Skype Contactas, kuris turės visų komandų narius drauguose. Taip pranešinės jiems, kada ir kokeme serveryje žaidžiama. Už pergalę, komandai bus skiriami 2taškai, Už pralaimėjimą, nieko. Kovų taisyklės kaip ir cm‘uose. Ribos: Counter-terroristam negali išeiti už ilgo vartų, ir antros rampos dėžės. Grupėse kovo vyks taip: per vieną dieną įvyks dvi kovos. Tarkime, A grupėje žaidžia komanda 1, prieš komandą 2. Po šitos kovos, tos pačios grupės komanda 3 žaidžia prieš komandą 4. Taip diena praeina. Tada kitą dieną, sužaidžia kitos grupės komandos, taip pat kaip ir pirmosios. Taip po keturiu dienu, visose grupėse būna įvykia po dvi kovas. Tada viskas pasikartoja, tik 1 komanda žaidžia su 3, 2 su 4. Tada vėl praeina keturios dienos, ir būna sužaista keturios varžybos, kėkvienoje grupėje. Ir paskutinis trečiasis ratas. 1 komanda žaidžia su 4, 2 su 3. Taip visose grupėse, būna sužaista po 6 kovas. Į Pusfinalius iš keturių grupių papuls 8 komandos, tai yra po dvi iš kėkvienos. Tai pirmoji, ir antroji vietos. Dėja, trečiajei ir ketvirtajai vietai teks atsisveikinti su lyga. Pusfinaliuose kovos vyks taip: A grupės pirma vieta, kausis su B grupės antra vieta, ir atvirkčiai. Taip pat ir su C ir D grupėmis. Nugalėtojai papuls į finalą. Finalo nugalėtojas, bus visos lygos laimėtojas. Norint kad lyga startuotu, reikia surinkti 16komandu, arba 8 komandas. Aišku maloniau būtu 16. Visi norintys, kreipkitės į gmail [email protected]. Arba skype: astalavysta760. Iš ten gausite tolesnę informaciją, ir naujojo skype profilio kontaktus.

Ačių, ir tikiuosi kasnors susidomėjo!

:pyks:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...