Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškau pc žaidimų.


PHP Fusioniukas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4443 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi atsibodo man mano žaidimai ir jieškau naujų :) Mano pc galingumas 4GB Ram,3.10GHz,1GB vaizdo plokštė.

Prašau nesiūliti žaidimų kaip LoL,L2,WarCraft,SilkRoad,Cabal nu ir visų to tipo žaidimų.

Taip pat jau galit nesiūlit Assasin's creed,Call Of Duty Modern Warfare 3,Minecraft,Counter Strike 1.6,Crysis 2,BorderLands,Portal 2.

Kas pasiūlis geriausius žaidimus gaus 200FLT.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žaidimas: FM 12 (Football Manager 2012)

Aprašymas:

Football Manager – kompiuterinių žadimų serija, futbolo komandos valdymo simuliacija. Žaidimą nuo 1982 metų iki XX a. 10 dešimtmečio vidurio leido Addictive Games, 2004 metais pavadinimą nusipirko Sports Interactive, šiuo žaidimu pakeisdami anksčiau leistą Championship Manager. JAV ir Kanadoje žaidimas parduodamas „Worldwide Soccer Manager 2006“ pavadinimu.

Kas atsinaujino 2012 metų versijoje?

Žaidėjams pradedant trenerio karjerą nebereikia rinktis šalių, kurių komandas nori treniruoti.

Patobulintos žaidėjų biržos ir kontraktų sistemos.

Pridėtos naujos varžybų peržiūros kameros, patobulinta vaizdo kokybė, pagerintos oro sąlygos, pridėti nauji stadionai.

Naujas trenerio bendravimas su žaidėjais. Sukurti nauji 5 tonai, kurie nurodo, kaip bus bendraujama su žaidėjais.

Sukurta nauja žaidimo paaiškinimo sistema naujokams.

Žaidimas: Mafia 2

Aprašymas:

Mafia II (arba Mafia 2) - trečio asmens šaudyklė, kuri yra žaidimo Mafia: The City of Lost Heaven tęsinys. Kūrėjai 2K Czech žaidimą užbaigė 2010 metų rugpjūtį. Žaidimo veiksmas vyksta tarp 1945 metų pabaigos ir 1950 metų pradžios. Žaidimas sukurtas AK, Xbox 360 bei PlayStation 3 platformoms.

Ginklai:

Colt M1911 - Gerai žinomas ginklas iš praeitos dalies. Pistoleto šovinių kalibras: .45 ACP (11.43 mm), bei svoris 15.2 g, kulkos skriejimo pagreitis yra 250 m / sek.. 1926 metais buvo pristatyta naują patobulinta ginklo versija M1911A1. Patobulinimas neleidžia ginklui „slidinėti rankoje“, bei tai pat palengvina šaudimą žmonėms su trumpesniais pirštais.

C&V MP10 - Ko gero pats silpniausias ginklas pateikiamas šiame žaidime. Maža dėtuvė, maža galia šį ginklą padaro blogu. Ginklas dažniausiai naudojamas Empire Bay miesto policininkų.

Remington 870 - Amerikietiško tipo šratinis šautuvas. Dažnai naudojamas policininkų ir JAV piliečių savigynai. Į vieną dėtuvę telpą 8 patronai.

Thompson 1928 - Tai Amerikos gangsterių simbolis. Į vieną dėtuvę telpa 50 kulkų. 600 kulkų per minutę greitaveika. Puikiai tinka, naudoti prieš daugybę priešų.

MP40 - Populiarus automatinis šautuvas buvo plačiai naudojamas vokiečių per antrąjį pasaulinį karą. Šio automatinio ginklo kalibras yra 9x19 mm Parabellum. Į vieną dėtuvę telpa 32 kulkos.

MG42 - Vokiečių gamybos kulkosvaidis. Buvo naudojamas per Antrąjį pasaulinį karą. Efektyvus šovimo nuotolis iki 400 m, sukombinuotas su ypač greitu šovimo pagreičiu (820 m / sek), prašauna, net ir šarvuotus automobilius. Puikiai tinka pastatų gynybai.

Manau aprašymas geras. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4443 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...