Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirmoji priklausomybės nuo žaidimų klinika JAV


GymBo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5329 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1251225282.jpg

2005 metų vasarą Kinijoj atsidarė pirmoji klinika gydyti žmonėms, priklausomiems nuo interneto. Sekančią vasarą klinika, gydanti žaidėjus, priklausomus nuo kompiuterinių žaidimų, duris atvėrė Olandijoj, Amsterdame. Dabar panaši klinika atsidarė 13 mylių nuo Microsoft būstinės Redmonde, Vašingtone.

Už 14 500 $ (tiek kainuoja žaisti 80,6 metų žaidimą World of Warcraft) bet kuris panorėjęs gaus reSTART internetinės priklausomybės gydymo programą. Per 45 dienas trunkančią intensyvią programą, skirtą žmonėms, priklausomiems nuo interneto, kompiuterinių žaidimų ir SMS žinučių rašymo, pacientams bus atliekamos fizioterapijos procedūros, 12 žingsnių grupinė konsultacija, sveikos mitybos kursai, asmeninė fitneso programa ir „kupinos nuotykių išvykos“ į vietinę, miškų gausią gamtą.

„Programa reSTART orientuota į įvairaus amžiaus, nuo dabartinių technologijų priklausančių, žmonių grąžinimą į realų pasaulį.“ rašomą internetiniame klinikos skelbime. „Mūsų individualiai suderama programa skirta nutraukti pacientų techninės priklausomybės ratą. Mūsų 45 dienų abstinencija paremta programa įtraukia įvairias veiklas, skatina dalyvius tobulinti kasdienius įgūdžius, paprastai pamirštus arba vengiamus dėl pernelyg didelio kompiuterio, interneto ar kompiuterinių žaidimų naudojimo.“

Neseniai JAV atlikto http://www.labusai.com/post64448.html#p64448 metu pastebėta, kad nemažai JAV kompiuterinių žaidimų žaidėjų kenčia nuo viršsvorio, psichinių problemų ir bendravimo įgūdžių stokos. Didžiojoje Britanijoje vienas psichiatras net planuoja įkalbinti kolegas prisijungti prie internetinio, daugeliui žaidėjų skirto vaidmenų žaidimo World of Warcraft bendruomenės ir psichologinę pagalbą pacientams teikti net žaidimo „viduje“.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5329 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...