Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Prasidėjo APB testuotojų registracija


GymBo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5337 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1250525531.jpg

Realtime Worlds žaidimų kūrėjų internetinė atviro pasaulio trečiojo asmens šaudyklė APB (All Points Bulletin) jau daug metų neištrūksta iš kūrimo proceso. Kūrėjų komanda tik keletą kartų ypatingomis progomis truputį pakomentuodavo žaidimo gimimo eigą. Tačiau, kai šiųmetinėje Electronic Entertainment Expo parodoje EA atstovai prasitarė, kad APB bus išleistas jau 2010 metais.

Žengiant arčiau išleidimo, Realtime Worlds pradėjo priimti žaidėjų, norinčių testuoti žaidimą, prašymus. Kaip parašytą http://www.apb.com/age-verification-gateway/?bounce=http://www.apb.com/beta-application/

registracija puslapyje, žaidėjai prašomi įvesti kai kuriuos savo demografinius duomenis (gyvenama vieta, tautybė), turimos kompiuterinės įrangos charakteristikas ir kai kuriuos savo darbo, išsilavinimo, socialinės padėties duomenis. Realtime Worlds dar neatskleidžia, kada bus pradėti siuntinėti kvietimai testuoti žaidimą. Pasak jų, tai paaiškės per keletą ateinančių mėnesių.

APB – tai internetinis, daugeliui žaidėjų skirtas žaidimas, kurio veiksmas vyksta virtualiame San Paro mieste. Čia žaidėjai pasidalina į dvi kariaujančias puses – Criminals (ang. nusikaltėliai) arba Enforcers. Nusikaltėlių tikslas – miestą paversti savo nešvarių darbelių Meka. Enforcers – tai savotiški policininkai, nevengiantys prieš nusikaltėlius griebtis tokių pačių žiaurių susidorojimo metodų, kaip ir pastarieji... Nepaisant pasiriktos pusės, galėsite burtis į atskiras gaujas, klanus ar šeimas. Įdomu tai, kad žaidime veikia turbūt vienas tobuliausių veikėjų ir transporto priemonių charakterizavimo įrankių. Galėsite patys rinktis veikėjų fizinę išvaizdą, rūbus, aksesuarus iki smulkiausių detalių. Tatuiruotes ir įvairius simbolius, dedamus ant rūbų arba automobilių, galėsite piešti patys. Tačiau visos šios galimybės plečiasi tik su jūsų surinktų taškų skaičiumi. Žodžiu, kuo taiklesnis esate, tuo kiečiau atrodote.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5337 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...