Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Šiek tiek žinių iš FFXIV fronto


Rezidentas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Per vieną interviu Square Enix atskleidė keletą detalių apie jų kuriamą MMORPG žaidimą – „Final Fantasy XIV“. O tai kas buvo atskleista, nustebino daugelį FF serijos gerbėjų bei eilinius MMORPG veteranus.

Įdomiausia žinia yra tai, jog Final Fanatasy XIV(toliau FFXIV) neturės patirties taškų ir lygių sistemos. „Tai bus visai kitokia sistema“ - sakė prodiuseris Hiromichi Tanaka ir toliau pratęsė sako mintį: „Žmonės, kurie niekada nebandė Online žaidimų turės galimybę išbandyti daugybę įdomių dalykų, vykdyti quest‘us bei augti natūraliai be patirties taškų... Mums svarbiausia žaidėjai, besidžiaugiantys savo veikėjo augimu“.

Kaip lygių pakaitalas, žaidimo esmė bus darbai. Jų bus 4 pagrindiniai(Fighter, Sorcerer, Gatherer ir Crafter) ir kiekvienas jų turės po du „podarbius“. Kovotojų klasė gaus kardininką ir lankininką, burtininkai (Sorcerer) – užkerėtoją (Enchanter) bei žynį (Warlock). Rinkėjo klasei(Gatherer) atiteks žvejai ir sodininkai, o „Crafter‘iams“ liko virėjai ir lydytojai. Iš to galima suprasti, kad „crafting‘as“ šiame MMO bus įtrauktas į kovos sistemą, o kituose žaidimuose tai yra tik papildoma priemonė norint užsidirbti.

Taip pat žaidime bus galima naudoti kurią nors vieną profesiją arba įgauti kitų darbų sugebėjimų, nes norint pakeisti klasę užteks pakeisti ginklą ir šarvus. Nobuaki Komoto(FFXIV kūrimo vadovas) visą situacija paaiškino gana paprastai: „Jei turi kardininko sugebėjimus, to užtenka, kad galėtum žaisti vienas, bet jei įgausi burtininko sugebėjimus, galėsi atgaivinti savo gyvybes taip palengvindamas visą žaidimą, o ypač kovas. Reikimą įrangą bus galima neštis su savimi visada, bei apsirengti norimais šarvais ir rinklu bus galima vienu mygtuko paspaudimu“.

Kalbai pakrypus ties žaidimo misijomis arba kitaip vadinamais Quest‘ais, buvo atskleistos kelios detalės ir apie tai. Visų pirma vieną quest‘ą bus galima įvykdyti per 30 min. O žaidime integruota komandos sistema nustatys kiek žaidėjų reikia vienai ar kitai misijai.

Dėl žemėlapių, tai „Final Fantasy XIV“ veiksmas vyks nedideliame žemyne su priklausomomis salomis. O dienos - nakties ciklas ir oras čia nuolat kis, „kad žaidimu galėtų mėgautis ir tie, kas negalės praleisti prie jo daug laiko“.

Šis „Square Enix“ kuriamas MMORPG žaidimas pasirodys PS3 ir PC platformose jau kitais metais.

games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5366 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...