Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Logitech“ pristatė naują „G“ serijos pelę ir ausines


Rezidentas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kuomet prakaitas jau ima varvėti nuo kaktos, viską mesti yra per vėlu, belieka tik protingai pasirinkti. Norėdama pagelbėti šiame sudėtingame pasirinkimo kelyje „Logitech“ pristato naujus produktus iš žaidimams skirtos „G“ įrenginių serijos: „Logitech Gaming Mouse G500“ ir „Logitech Gaming Headset G330“. „Gaming Mouse G500“ atgaivins populiariosios „Logitech G5“ pelės geriausias savybes ir pasižymės naujausia žaidimams skirto lazerio versija. Savo ruožtu „Gaming Headset G330“ pasiūlys aukščiausio lygio komfortą, kuris bus juntamas net po ilgų kovos valandų.

„Vis daugiau ir daugiau žmonių praleidžia savo vakarus žaisdami kompiuterinius žaidimus su šeima ar draugais, todėl „Logitech“ ir toliau pristato naujus „Logitech G“ serijos produktus, - kalbėjo Rubenas Mukerjė, „Logitech“ produktų skirtų žaidimams marketingo direktorius, - jeigu jūs rimtai susimąstėte apie žaidimus ar jau pradėjote leisti valandas virtualiame pasaulyje, tuomet norint dar giliau nerti į žaidimų pasaulį geriausia tai daryti su „G500“ pele rankose ir „G330“ ant galvos. Pergalė priklausys tik nuo jūsų!”

Žaidėjams, o ypatingai tiems daugiau kaip 11 milijonų „World of Warcraft“ gerbėjų pasaulyje ir milijonams žaidžiantiems „Call of Duty“ serijos žaidimus, „Gaming Mouse G500“ ir „Gaming Headset G330“ padės užtikrinti, jog kasdieniai vakariniai mačai baigsis tik pergalingai.

Logitech Gaming Mouse G500

Jau klasika tapusios pelės „Logitech G5“ įpedinė „Logitech Gaming Mouse G500“ pasižymi itin aukštu tikslumu rankai judant praktiškai bet kokiu greičiu. Specialiai žaidimams pritaikyto pelės lazerio naujausioji versija geba užfiksuoti pelę judančią 165 colių per sekundę greičiu. O su specialiais mygtukais ant pelės, jos jautrumą (dpi) galime nustatyti tiesiog žaidimo metu pagal savo poreikius: nuo itin didelio tikslumo reikalaujančio nusitaikymo (200 dpi) iki žaibiškų manevrų (5700 dpi) – kad ir ką jūs bežaistumėte. (dpi nustatymai gali būti pakeisti įdiegus „Logitech Gaming Software“ programinę įrangą). Plius, maksimalų greitį palaikanti „USB“ jungtis užtikrins sklandų ir jautrų „G500“ veikimą.

Tačiau kartu su nepralenkiamu tikslumu „G500“ siūlo ir kai ką daugiau. Tai specialus grublėtas pelės paviršius, kuris padės nepaleisti jos net ir sudėtingiausio mūšio metu. O atnaujinta „G500“ išvaizda – padidintas kraštas nykščiui ir sulyginta abraila mažajam piršteliui – užtikrins aukštą komforto lygį ilgų žaidimo valandų metu.

Kai jau būsite pasirengę mūšiui, vidinė pelės atmintis leis išsisaugoti visus nustatymus skirtus jūsų mėgstamam žaidimui – nereikės jokios programinės įrangos. Jeigu esate ypač jautrus svoriui, kartu su „G500“ rasite 27 gramus papildomo svorio, kurį galėsite panaudoti priklausomai nuo asmeninių poreikių. Papildomas svoris yra lengvai įdedamas į specialų „stalčiuką“ pelėje, o kuomet nereikalingas gali būti saugomas jam skirtoje dėžutėje. Pelės ratukas pasižymės dviejų režimų galimybe: ypač greito slinkimo funkcija, kai reikia dirbti ir „click-to-click“ slinkimo funkcija, su kuria ginklo pasirinkimas žaidimo metu tampa vienu malonumu. Galiausiai pelė turės dešimt programuojamų klavišų, kurių kiekvieną bus galima naudoti ir išankstinių komandų davimui.

Net kuomet mūšis tampa ypatingai sunkus, jūsų „Logitech Gaming Headset G330“ ausinės - ne. Lengvasvorės „G330“ ausinės su reguliuojamu už galvos einančiu jungimu – pirmosiomis tokio tipo ausinės žaidimams – sėkmingai padeda nugalėti nuovargį ir ilgiausių mačų metu. Papildomam streso sumažinimui, „G330“ jungiamoji dalis turi švelnų silikoninį pamušalą ir sukiojamas ausines. O iš ilgaamžio plieno padarytas jungiamosios dalies vidus atlaikys net ir labiausiai pašėlusius mūšius.

Ausinių mikrofonai pasižymės specialia triukšmo mažinimo technologija, kuri pašalins erzinančius ir nereikalingus išorinius garsus. Kuomet mikrofonas tampa nereikalingas, jį reikia tiesiog persukti į kitą pusę, kad nemaišytų. Ant laido esančio valdiklio pagalba galėsime nustatyti garsumą ar nutildyti mikrofoną nė nesustabdžius paties žaidimo. O rinkinyje esantis „USB“ adapteris leis pasirinkti: jungti ausines į vieną iš „USB“ lizdų ar tiesiogiai į mūsų garso plokštės 3,5 mm jungtį.

Kaina ir pasirodymas

„Logitech Gaming Mouse G500“ pelė pasirodys Europoje šių metų rugsėjo mėnesį ir kainuos 79,99 eurus. „Logitech Gaming Headset 330“ ausinės Europoje taip pat yra laukiama rugsėjo mėnesį, o jų kaina bus 59,99 eurai.

games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5376 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...