Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Logitech Unifying“ imtuvas pakeis keletą bevielių...


Rezidentas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiandien „Logitech“ pristatė patogų ir kompaktišką būdą nešiojamųjų kompiuterių naudotojams prijungti bevieles klaviatūras ir peles prie savo kompiuterių - „Logitech Unifying“ imtuvą. Jis toks mažas, kad gali likti prijungtas perkeliant kompiuterį į kitą vietą.

Vienas „Logitech Unifying“ imtuvas gali būti sujungtas net su šešiomis suderinamomis „Logitech“ pelėmis ir klaviatūromis - taip atlaisvinamos reikalingos USB jungtys ir galima jungti, derinti bei pritaikyti jau esamą konfigūraciją, nesvarbu kur bebūnant. „Logitech Unifying“ imtuvas pristatomas kartu su keturiais naujais produktais: „Logitech Keyboard K350“, „Logitech Keyboard K340“, „Logitech Marathon Mouse M705“ ir „Logitech Wireless Mouse M505“.

„Mes nuolat ieškome būdų, kaip palengvinti kasdienybę," - teigė Logitech vice prezidentas ir valdymo įrenginių skyriaus direktorius Rory Dooley. „Naujasis unikalus imtuvas leidžia pasirinkti pelę ir klaviatūrą, kuri yra patogiausia naudoti biure, namuose ar tiesiog kelyje."

Novatoriško dizaino „Unifying“ imtuvas - pirmasis „Logitech“ Prijunk-ir-pamiršk Nano-imtuvas - yra toks mažytis (išsikišantis tik 8 mm nuo kompiuterio krašto), kad jo galima neišimti tuomet kai kompiuterį reikia neštis su savimi. Nesvarbu ar biure kompiuteris pernešamas iš vienos vietos į kitą, vykstama į verslo susitikimą, kavinėje tikrinamas elektroninis paštas ar tiesiog internetu bendraujama su artimaisiais ant namų sofos, mėgstamiausi nuotoliniai įrenginiai visada veiks be jokių nesklandumų.

Sukonfigūruoti „Unifying“ imtuvą su savo „Logitech“ periferine įranga yra visiškai paprasta ir greita: imtuvas prijungiamas prie kompiuterio ir pelė ar klaviatūra aptinkama akimirksniu. Norint prijungti daugiau įrenginių, užtenka kelių „Unifying“ programinės įrangos (parsisiųsti galima iš

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...