Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias
Na jau na jau ;) mano vertinimas 10/10 tu isvis nieko nemuoki tik floodinti ;) Saunuolis ;)
1/10 Nepatiko Vieta ne ta pasirinkai ;) manau 6 darbas jau esi ipusejas ;) As ir esu sukures apie 6 darbus ;) Bet visi tokie nei viens nei du bet manau kiti gerai komentuoja mano darbus :D

Čia mane floodintoju vadina... Vietoje temoje du skirtingi komentarai ir įvertinimai, dar taip sugebėti reikia... Sakai nieko nemoku? Tai gal į mapu dvikovą berašti, ką?

Svečias
Be komentaru... Nepamačiau nei vienos gražiai sumapintos vietos...

2/10

O kad šeštas darbas tai jau wow turėjai neblogai pavaryt- mano šeštas darbas žinomas visiem šioi skilty besilankantiems žmonėms :rolleyes:

6 darbas tai tau ne 1 ar 2, šitas žmogus turėjo 5 šansus ištaisyti savo klaidas...

Žmogau, mano manymu tau reikėtų pradžiai pasimokinti tarp savęs, kitiems nerodant.. Ir maždaug ~20 darbą jau galėtum parodyti, ir manau visai neblogai tas darbas atrodytų. O dabar... "Šakių rajonas" :DDD

4/10 ;]

Tu bankių nori? Kas tau ble Šakiuos negerai? Nestumk čia tik :DD

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Žmogau, mano manymu tau reikėtų pradžiai pasimokinti tarp savęs, kitiems nerodant.. Ir maždaug ~20 darbą jau galėtum parodyti, ir manau visai neblogai tas darbas atrodytų. O dabar... "Šakių rajonas" :DDD

4/10 ;]

Tu bankių nori? Kas tau ble Šakiuos negerai? Nestumk čia tik :DD

Aš čia apie Šakes... :D Kad tip daug Šakių... :DDD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5252 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...