Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Obama vėl užkabino Xbox, o Microsoft šauniai atsikirto


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

17911.jpg?t=1248073899

JAV Prezidentas B. Obama, sakydamas kalbą nacionalinėje tautinių mažumų asociacijoje (NAACP) vėl užkabino Xbox konsolę:

„Tėvai, mes negalime liepti savo vaikams puikiai mokytis mokykloje ir tuo pat metu nepalaikyti jų grįžusių namo. Jei norime, kad mūsų vaikai tobulėtų, turime prisiimti ir savo atsakomybę. Tai reiškia, kad turime patraukti Xbox‘ą ir paguldyti vaikus į lovą laiku. Tai reiškia, kad turime dalyvauti tėvų susirinkimuose, skaityti savo vaikams, padėti jiems ruošti namų darbus…“

Šios eilutės sulaukė auditorijos kuriai buvo sakyta kalba palaikymo, bet sukėlė labai įvairių reakcijų audrą internete. Dalis komentatorių jaučiasi užgauti, neva Obama išduoda žaidimų industriją. Jei pamenate, Prezidentas Obama, rinkimų kampanijos metu, gan plačiai reklamavosi kompiuteriniuose žaidimuose. Tuo metu, visi manė, kad būsimasis prezidentas teigiamai vertina ir mėgsta kompiuterinius žaidimus.

Nemaža dalis žaidėjų ir žaidimų industrijos atstovų atvirai klausė „Kuo Xbox nusikalto Obamai?“, kiti priekaištavo, kad JAV prezidentas visiškai pamiršo, kad vaikai taip pat žaidžia ir su PS3 ar Wii.

Viena vertus tikėtis, kad sakydamas kalbą išvardins visas įmanomas sistemas būtų kvaila, kitą vertus žodis „Xbox“, galėjo būti pakeistas žodžiais „žaidimų konsolė“.

Aš pats, visiškai sutinku su tuo ką kalba Obama, o Xbox paminėjimas manęs labai nenustebino, nes kalba pasakyta JAV, kur ši konsolė yra populiariausia. Ypač populiaraus įrenginio paminėjimas paprasčiausiai suteikia kalbai daugiau aiškumo ir svorio. Iš kitos pusės žiūrint, toks paminėjimas yra nelabai sąžiningas gamintojo atžvilgiu, bet…

Microsoft nebūtų Microsoft, jei nesugebėtų diplomatiškai atsikirsti:

„Mes visiškai sutinkame su Prezidentu Obama, atėjo laikas kai šeimos turi dirbti išvien, kad mūsų vaikai vartotų pramogas saugiai, sveikai ir subalansuotai. X360 yra vienintelė žaidimų sistema rinkoje, kurioje yra specialios laikmačio ir tėvų kontrolės funkcijos, leidžiančios tėvams apriboti vartojamą turinį ir laiką kurį vaikai praleidžia su konsole.“

Štai taip. Menkutis, iš esmės tik interneto erdvėje išvešėjęs skandaliukas, tapo puikiu Microsoft ryšių su visuomene darbuotojų ėjimu. Už tokią „įžeisto“ gamintojo reakciją galime tik paploti. Bravo!

games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...