Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kuklus Sony atsakas į B. Kotiko grasinimus


Mikas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

17434.jpg

Sony atsakymas buvo išplatintas greičiau nei tikėjausi. Kompanija sureagavo gan greitai, tačiau labai neutraliai.

SCEA išplatino pranešimą spaudai kuriame rašoma:

„Baigiantis E3 parodai, PlayStation įgavo stulbinantį pagreitį ir mes matome teigiamą augimą su daugiau 350 žaidimų pasirodysiančiu visose mūsų platformose, tarpe jų ir nemažai ypač laukiamų, mūsų leidybos partnerių, projektų“.

Pranešime taip pat teigiama, kad „Mes (Sony) džiaugiamės sveikais verslo santykiais su mūsų leidybos partneriais ir šiuos santykius labai vertiname.“

Sony taip pat pareiškė, kad Activision, ar jos atstovai, kaip trečioji šalis turi teisę turėti savo nuomonę ir viešai ją reikšti. O kur garsusis Sony kategoriškumas? Greičiausiai šį kartą jo nesulauksime. Kieto atsako nebuvimas leidžia paspėlioti apie kitas įmanomas barnio priežastis. Activision, milžiniškas Sony partneris, uždirbantis Sony krūvas pinigų. Gali būti, kad B. Kotikui nepatinka sumos, kurias jis „Royalty“ honoraro pagrindu turi sumokėti Sony. Panašias mintis išsako ir kai kurie rinkos analitikai, B. Kotiko pareiškimą vadindami paprasčiausiu blefu.

Santūrus tonas gali reikšti ir tai, kad konsolės atpigimas tikrai ne už kalnų. Activision ir Sony apsibambėjimo fone, didžiausias JAV žaidimų platinimo tinklas Gamestop, paskleidė spėjimus dėl artimo PS3 kainos sumažėjimo. GameStop vadovai įsitikinę, kad PS3 kainos mažinimas ne už kalnų. Vienas iš spėjimų, PS3 kainos sumažinimas 100JAV dolerių jau rugpjūčio mėnesį, palydint Madden NFL 10 startą.

Tad jei planavot apsidovanoti save PlayStation 3 jau šią vasarą, to daryti neskubėkite. O šiaip… Panašu, kad šis nesusipratimas baigsis tyliau nei tikėjausi :(.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...