Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kino kūrėjai siekia blokuoti Mortal Kombat pardavimą


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kino kompanija Threshold Entertainment kreipėsi į teismą tikėdamiesi sustabdyti Midway Games ir Warner Bros sandėrį.

Kaip žinia, Warner Bros ketina įsigyti Midway. Už kompaniją ir teises į intelektualią nuosavybę (tame tarpe ir Mortal Kombat serija), Warner Bros siūlo 33 milijonus JAV dolerių. Kol kas tai didžiausia pasiūlyta suma, norintys pasiūlyti daugiau, dar gali tai padaryti iki šio pirmadienio.

Savo ieškinyje teismui Threshold Entertainment teigia, kad ji turi išskirtines teises į Mortal Kombat frančizę, filmų, serialų ir animacinių filmukų kūrimui. Taip pat kompanija nurodo turinti išskirtines teises į kelis žaidime esančius personažus. Threshold nesutinka, kad frančizės elementai į kurias ji turi teises, būtų parduoti Warner Bros.

„Threshold neprieštarauja, kad Midway siūlytų pardavimui intelektualią nuosavybę kuri jai priklauso“, — teismo dokumentus cituoja GamePolitics. „Tačiau, šis sandoris neturėtų niekaip įtakoti Threshold teisių ir/ar nuosavybės susijusios su Mortal Kombat frančize“.

Kitais žodžiais tariant, Threshold prašo teismo išaiškinti kurie Mortal Kombat serijos elementai ir teisės, kam priklauso. Išaiškinus kurios frančizės dalys priklauso Threshold, greičiausiai bus siekiama blokuoti Midway ir Warner Bros sandorį, ar atskiras jo dalis.

Threshold Entertainment vadovas Laurensas Kasanof yra prodiusavęs per 25 kino juostas. Ryškiausias deimančiukas jo darbų kolekcijoje — Terminator 2: Judgement Day.

1993 Kasanof įsigijo teises kurti filmus paremtus Mortal Kombat visata, teigiama, kad ir šiuo metu yra kuriami vaidybiniai ir animaciniai šios serijos filmai.

Šioje byloje taip pat yra niuansų keliančių šypsnį… Teismui pateiktuose dokumentuose rasta ir tokia eilutė:

„Tokia Mortal Kombat frančizė, kokia ji yra šiandien, yra labiau Threshold ir Kasanof‘o nei Midway kūrinys“.

Na aš nežinau kaip ten pas juos, bet pas mus… Pas mus visi žino MK žaidimus, ir toli gražu ne visi spėjo pasijuokt iš ta tema sukurtų filmų.

Games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5387 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...