Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Naujos Assassin's Creed 2 detalės


Arc Light

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

AusGamers tinklalapis paskelbė interviu su vienu iš naujojo žaidimo prodiuserių Vincent Pontbriand. Jis, kalbėdamas apie naująją žudiko kredo dalį, atskleidė nemažai naujų detalių. Svarbiausias čia ir nupasakosiu.

Žaidimas vyks renesanso laikotarpiu, Italijoje. Tą jau žinojome. Tačiau kaip transportas? Pasakyta, kad galėsimės naudotis laivais ir gondolomis.

Žaidime bus krovimo langai. Tai atperka padidėjęs miestų plotas. Taip pat miestai bus ne tokie simetriški ir tikslūs kaip pirmojoje dalyje. Kūrėjai rėmėsi realių miestų planais, taigi, galime tikėtis autentiškumo.

Dirbtinis intelektas. Jis visiškai perkurtas. Naujoji sistema daug lankstesnė ir, be abejo, geresnė. Dabar žaidimo veikėjai turi daugiau "būsenų". Pats DI varikliukas yra dinamiškesnis, bei atrodo natūraliau. Dėl to miestuose bus daugiau žmonių, o sargybiniai turės įvairesnių bei skirtingų sugebėjimų. Bus ir paranojikų - jie ieškos jūsų net ir tada, kai slėpsitės :) Žaidimas pasiūlys ir reputacijos sistemą. Tai irgi įtakos DI elgesį tam tikrose teritorijose.

Naujasis veikėjas, pakeitęs Altairą, bus labiau linkęs į šnekas, pasižymės didesne charizma. Čia Vincentas konkrečių faktų nepateikia. Užsiminta tik tiek, kad viską sužinosim bežaidžiant, o tam mums padės daug daugiau draugų, sąjungininkų, bei priešų. Atkreipkite dėmesį, kad Altairas gimė žudikų brolijoje. Enzio žudiku tapo. Tai ir yra pagrindinis skirtumas tarp šių veikėjų.

O pabaigai intrigėlė. Paklaustas ar bus kokių nors elementų iš pirmosios žaidimo dalies, prodiuseris prisipažino kad kažkokių jungčių bus. Dar išpliurpė, kad jiems buvo gaila palikti tokį puikų herojų kaip Altairą, todėl dalelė jo vis dar bus gyva Assasin's Creed 2 žaidime.

Kas tai ir kaip tai bus įgyvendinta, sužinosime metų gale, įsibėgėjus prieššventiniam žaidimų bumui - lapkričio 17 dieną. AC2 pasirodys PC, X360 ir PS3 platformose.

Peržiūrėti visą interviu galite čia, o jei jums priimtinesnis tekstinis variantas, perskaityti galite spustelėję šią nuorodą

Games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

o sita dalis gal bus pratesimas pirmos dalies,nes pirmos dalies pabaiga ,,nesuprantama"

Ne tas kad nesuprantama, bet turi tokia uzslepta minti ir tiek, as pats ji perejau kelis kartus kol pagavau esme visko... :D

Pereinu db antra kart,tai truputi daugiau pamatau negu buvau mates zaisdamas pirma kart.Pas mane kai EN versija,tai nlb suprantu visko,o kad tureciau kokia RUS versija...gal yra koks update kad RUS butu nezinot? :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...