Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Battlefield Heroes apžvalga


Board

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šio žaidimo apžvalgos prašė FunkyDude, jis ją ir gavo :) Gero skaitymo!

Battlefield Heroes – tai DICE kūrėjų animacinio stiliaus veiksmo žaidimas, kuris turi RPG stiliaus elementų. Tad ilgiau netempęs trumpai papasakosiu apie vieną iš esamų šios vasaros hitų.

12310.jpg

Battlefield Heroes nemokamas ir jį gali parsisiųsti bet kuris susidomėjęs iš oficialaus tinklalapio. Žaidimo kūrėjai teigia ketinantis užsidirbti iš reklamų ir papildomų daiktų, kuriuos bus galima nusipirkti žaidimo "Online" parduotuvėje ir jais pagražinti savo veikėją. Ar verta bus prasidėti su minėtaisiais daiktus – pamatysime kai pasirodys pilnas žaidimas.

Prieš pradedant žaisti reikia pasirinkti savo veikėjo išvaizdą, nuspręsti kurią pusę palaikyti(The National Army ar The Royal Army) ir galiausiai pasirinkti, kokios klasės kovotoju nori būti. Kuriant veikėją pernelyg daug gilintis neteks, nes bus galima pasirinkti tik iš 4 skirtingų karių tipų. Išvaizdos keitimas yra vienas iš žaidimo pliusų, nes kitose šaudyklėse tokie dalykai pasitaiko itin retai Pavyzdžiui, pradžioje mes turime paprasta veikėją. Tada jam uždedame skrybėlę, įdedame į burną cigaretę, nusprendžiam neduoti auskarų, uždedam kokią nors įspūdingą tatuiruotę, užmaunam tamsų švarką, tamsias kelnes ir gauname įspūdingai atrodanti kareivį, kurio nerastume dažnoje šaudyklėje. Be to čia yra neblogas išankstinis žaidimo filmukas, kuriame yra parodytas veikėjo redagavimo meniu.

12311.jpg

Pirmasis dalykas, kuris išskiria "Battlefield Heroes" iš kitų šaudyklių yra sugebėjimų juosta, esanti ekrano apačioje. Be to, ten galima keisti ginklus, taip pat yra ir RPG žaidimuose sutinkamų įgūdžių sistema. Jie, trumpam laiko tarpui, gali sustiprinti žaidėją, pavyzdžiui, padidinti greitį, gynybą ar pagerinti ginklo taiklumą, dėl to šis žaidimas galėtų atkreipti ir RPG mėgėjų dėmesį.

Kitas labai naudingas dalykas bus, tai kad nužudyti kitą žaidėją yra nelengva. Dažnai kitose šaudyklėse užtenka vos 2 – 3 šūvių, o štai "Heroes" žada taip lengvai neįvertinti kareivio gyvybės. "DICE" apie tai teigė: „Mes pažiūrėjome į Battlefield 2, kuriame atgijus ir būnant naujoku, miršti po kelių sekundžių, o atgyti reikia laukti 15 sekundžių. Mes norėjome tai panaikinti, todėl šiame žaidime bus šiek tiek sunkiau pašauti arba nužudyti priešininką“.

Per kovas su kitais žaidėjais ypač ryškiai pasireiškia aukšto lygio ir detalumo animacinio stiliaus grafika. Ištaškius priešą iš už nugaros, jis turės galimybę pamatyti tavo besišypsančio drakono tatuiruotę. Dėl šios grafikos ypač ryškiai matysis apranga ar net cigaretė, aišku jei tik jūsų herojaus plaučiai jums visiškai nerūpi. Kovos laukas irgi atrodys įspūdingai ir spalvingai. Žemėlapyje bus daugybė pastatų ir aplink esančių „ramiai“ atrodančių medžių, bet nenustebk jei šalia jų pamatysi tanką, kuris sutraiškys kokio kario kaulus. Gražūs dalykai nebūtinai bus ir draugiški dalykai. Prieš neriant į interneto kovas tą reiktų atsiminti.

Jeigu keliauti pėsčiomis jums yra ne prestižas (nes tikri vyrai - važinėja) arba ruošiatės taupyti kojas, tai apsidžiaugsite sužinoję, kad šiame veiksmo žaidime bus kelios transporto priemonės – tai džipai, tankai ir lėktuvai. Džipai bus naudojami greitiems persikėlimams į kitą žemėlapio dalį. Tankai bus lėtesni, bet labai naudingi norint sutraiškyti priešininkus, arba tiesiog nebūti sutraiškytiems kito tanko. Apei lėktuvus kol kas nėra daug žinių, ypatingai kaip geriausia juos būtų galima panaudoti. Bet bėgant laikui, žaidėjai turėtų rasti gerą būdą naudoti šią transporto priemonę. Mes spėjame, kad lėktuvai turėtų pasitarnauti norintiems atsidurti priešo užnugaryje.

12312.jpg

Na, o tie kurie nenorės naudotis transportu (arba jiems tiesiog neliks) teks pasikliauti savo ginklais ir sugebėjimais, kaip dažname RPG ar veiksmo žaidime. Vienu metu galėsi turėti du pagrindinius ginklus, toliau eis granatos, bei kita įranga. Galiausiai bus galima išbandyti ir specialiuosius sugebėjimus, kaip nematomumas ar išgyjimas. Be to, tu turėsi apie 100 gyvybės taškų (jie priklausys nuo pasirinktos klasės), kurie kaskart mažės gavus žalos iš kitų žaidėjų, o pasiekus 0 - tu mirsi (kaip jūs tikriausiai jau surpatote). Tiesioginis šūvis iš tanko atims apie 60 gyvybių ir išmes tave apie 6 metrus į orą. Paprasti ginklai nuims mažiau gyvybių, pavyzdžiui, taijklus šūvis į galvą iš kulkosvaidžio nuims 30 gyvybių. Nuimtas priešininkų gyvybes galėsi matyti virš priešininkų galvų, jei tik jos pirmiau nebus nuimtos pačios.

12313.jpg

"Battlefield Heroes" užima vos 300MB. Šis žaidimas tikrai yra pats realistiškiausias iš visų šaudyklių, tačiau mes manome, kad jis tokiu būti ir nesiekia.

Šio žaidimo beta galite išbandyti sekdami šiuos žingsnius :

1. Susikurkite account`ą Curse.com tinklapyje

2. Eikite į

[/youtubecom]
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...