Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Firefly“ studija ruošia tinklinį „Stronghold“ žaidimą


Board

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

17168.jpg?t=1243530529

„Firefly Studios“ atskleidė, kad kitas „Stronghold“ serijos žaidimas bus „pirmasis pasaulyje tinklinis žaidimas pilyse“. Jame žaidėjai kils „karjeros laiptais“ nuo valstiečio iki lordo ir turės galimybę tapti net karaliumi ar karaliene.

Studijos įkūrėjas Simon Bradbury teigė, kad jie planuoja išleisti žaidimą 2010-ųjų pradžioje, o „Stronghold Kingdoms“ beta testas turėtų prasidėti dar metų pabaigoje.

„Šiuo metu mes esame uždarame alfa teste ir pradėsime žymiai didesnį betą testą metams artėjant prie pabaigos“, - kalbėjo jis. „Kiekvienas MMO – netgi toks išskirtinis kaip mūsų – reikalauja daug laiko iki pilno pabaigimo, ir aš esu tikras jūs tą žinote. O šiuo metu mes esame užbaigę apie 60 procentų žaidimo“.

„Stronghold Kingdoms“, kaip ir kiti serijos produktai, bus strategija. Per įvairius paaukštinimus žaidėjai plės savo įtaką, kontrolę ir prieinamus resursus bei naudos uždirbtus tyrimo taškus įvairiems naujiems moksliniams atradimams.

Žaidime veiklos tikrai nebus mažai, bus galima apgulti pilis, jas plėšti, ūkininkauti, žvalgyti, užsiimti diplomatija, tyrinėti, balsuoti, prekiauti, rengti puotas, kautis bei parodyti savo talentą daugybę kitų sričių. Pavyzdžiui, jūs galite nuspręsti uždirbti pinigus prekiaudami ir siekti valdžios per pinigus. O galbūt atradimai ir naujų teritorijų žvalgyba bei jose esantys turtai yra tai, kas jus masina. Galiausiai, viską išspręsti galima ir pasinaudojus ginklais.

Žaidime taip pat bus įvarios frakcijos, rinkimai į politines bendruomenes ir „Stronghold Kingdoms“ žada turėsiantis nuolatinę internete pasiekiamą duomenų bazę, kur bus galima pamatyti visą žaidimo statistiką.

Šiuo metu galite apsilankyti oficialioje svetainėje, nors informacijos kiekis joje dar nėra didelis.

Games.lt(

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...