Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4932 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, atsimenat gal kas aną kartą kai grįžau po bann'o man buvo dingę tas meniu viršuje:

Mano/neskaitytos ir pan...

Dabar man vėl tapati bėda. Ir man blokuoja tą juostą toks dalykas: adblock. Bet čia yra ne mano pc ir aš jo negaliu išjungti, nes man ir taip nelabai galima šituo pc naudotis. Taigi, gal kas tą nesąmone naudojat ir mokat padaryti, kad ne blokuotu šitoj svetainėje nieko?.....

P.S jis blokuioja tik reklamas.... :/

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Grįžau iš po šešto bann'o!!!!! , aplenkei mane. : >

: DDD Mokykis iš manęs. : DD Kai pc susitvarkysiu, aš tau į PM parašysiu. : DDD Tada pamokysiu, kaip reik užsidirbt įspėjimus. : D Bet žodžiu... Jeigu kas užmatys. (dixie) Tai duos įspėjimus mums už tai, kad ne apie tą diskutuojame, žodžiu.. Rakinu temą. : D

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4932 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...