Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

THQ atsisako 3 studijų


Gungas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5510 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1237562977.jpg

Neseniai žaidimų leidybos kompanija THQ paskelbė perorganizuojanti savo verslą. Šiandien leidėjai paskelbė pradedantys paskutinį savo persitvarkymo etapą – trys THQ pavaldžios kūrėjų studijos vienaip ar kitaip turės išlysti iš po leidėjų sparnelio.

Visų pirma, THQ pavaldi žaidimų kūrėjų studija Big Huge Games buvo informuota apie tai, kad bus uždaryta, jeigu greitu laiku neatsiras norinčių ją pirkti. Jei taip atsitiks, studijuos darbuotojai apie tai bus informuoti 60 dienų prieš uždarymą. Be to, THQ žada „paleisti“ iš savo valdžios dvi, Kalifornijoje įsikūrusias žaidimų kūrėjų studijas Heavy Iron ir Incinerator. Pastarosios turėtų tapti nepriklausomomis kompanijomis.

„Šie veiksmai nedžiuginantys, bet, atsižvelgiant į sudėtingą ekonominę situaciją, yra neišvengiami.“ kompanija sakė savo pranešime. Tai turėtų užbaigti vasarį pradėtus THQ planus sumažinti savo pasaulinę darbo jėgą beveik ketvirtadaliu – apie 600 žmonių.

Big Huge Games įkurti 2000 metais keturių PC strategijų kūrėjų, kurių užbaigtų darbų sąraše jau puikavosi Alpha Centauri, Civilization, Civilization II ir Gettysburg. Big Huge Games studija labiausiai išgarsėjo savo strategijomis Rise of Nations ir Rise of Nations: Rise of Legends. 2008 metų sausį kompaniją įsigijo THQ.

Kai THQ įsigijo Big Huge Games, studija jau buvo užsitarnavus savo vardą, tuo tarpu Heavy Iron ir Incinerator yra grynai THQ leidėjų kūdikiai. Heavy Iron buvo įkurta 1999 metais ir labiausiai koncentruojasi į licencijuotų kūrinių perkėlimą į kompiuterinių žaidimų pasaulį. Heavy Iron sukūrė žaidimus, paremtus SpongeBob SquarePants, Scooby-Doo, seriją animacinių Pixar filmų, įskaitant The Incredibles, Ratatouille ir Wall-E. Incinerator studija įkurta 2006 metais ir iki šiol kūrė žaidimus Wii konsolei.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5510 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...