Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem Los Palangeles RP - lprp.lt - Atnaujinta 23-03-04


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Group_13.png

LOS Palangeles - Lietuviškas Role-Play 

Modernus ir šiuolaikiškas serveris, kuris kviečia iš kitos pusės pažvelgti į populiariausią Lietuvos kurortą. Tai visiškai optimizuotas, kokybiškas bei neapkrautas serveris. Los Palangeles – vieta, kur verda gyvenimas. Pradedant nuo daugybės darbų pasirinkimo, galimybės sukurti savo verslą, užsiimti “legalia” veikla ir baigiant romantišku pasimatymu ant Palangos tilto, sėdint garsiajame apžvalgos rate. . 

Siekiant, kad serveris būtų kiek įmanoma artimesnis realiam gyvenimui, įdiegti NPC veikėjai bei gyvūnai, kurie suteikia galimybę dar labiau vystyti Role-Play situacijas. Čia kone visos svajonės išsipildo, kaip pasieksite savo tikslus priklausys nuo Jūsų pačių. Galite pasiekti sunkiai dirbdami, liedami prakaitą, o galbūt sugebėsite tai padaryti kitokiu būdu. Viskas priklausys nuo JŪSŲ

 

namaigarazai.png

Asmeniniai namai su garažu

Unikalūs ir išskirtiniai, kurie leidžia žaidėjams sukurti savo virtualias gyvenamąsias vietas. Be to, žaidėjai gali nusipirkti namus ir juos įrengti pagal savo skonį, išsirinkti sau patinkančius baldus. Žaidėjai gali gyventi su savo draugais kartu įsigytuose namuose. Nuosavų namų išskirtinumas - garažas, užraktas, kamera prie pagrindinių durų, saugykla, rūbinė ir kt. 

 

Nelegalios_veiklos.png

Nelegalios veiklos 

  • Narkotikų sistema - pradedant nuo rinkimo iki apdorojimo. Trys populiariausi RP narkotikai - metamfetaminas, marihuana ir kokainas, tikrai realistiškas surinktų medžiagų apdorojimas su puikiomis animacijomis.
     
  • Gaujos - Teritorijų kovos, reketas, konfliktai tarp gaujų, lojalumas teritorijose, narkotikų prekyba ir dar daugiau! Kiekviena grupė turi savo spalvą, žymėjimą ir pavadinimą. Pagrindinė užduotis yra užimti teritorijas ir didinti lojalumą jau užimtose teritorijose. 
     
  • Automobilių vagystės - Galimybė pavogti transporto priemonę iš tam tikros vietos ir tada pristatyti ją užsakovui. Tai nėra lengva užduotis - vieta, kurioje reikia ieškoti, yra didelė ir sudėtinga, gali užtrukti ilgai, kol rasite ieškomą transporto priemonę. Kai pristatysite transporto priemonę, gausite pinigus ir patirties taškus už kuriuos bus galima nusipirkti tam tikrus dalykus.

    Kai pasieksite A/S klasę, užsakymai pradės skirtis. Jie nebebus lengvi pristatymai. Bus NPC, saugantys automobilį ir jums reikės įsilaužti į automobilio saugos sistemą. Policija gaus gyvus pranešimus apie transporto priemonės vietą, kol atsikratysite GPS sekimo įrenginio. Dėl to jums taip pat reikės antro žaidėjo (vienas vairuotojas, vienas hakeris). Kai gaunate patirties, atrakinate naujas transporto priemonių klases. Pradžioje pristatote tik blogiausias transporto priemones. Kai keliatės lygiu, pavogimai tampa vis sunkesni ir sunkesni (užrakintos durys, NPC saugantys transporto priemonę). Lygių sistema yra tai, kas skatina žaidėjus tęsti ir žaisti serveryje.
     
  • Graffti - Galimybė su graffiti dažais išpurkšti bet kokį tekstą ar numatytus paveikslėlius ant bet kokio paviršiaus Los Palangeles. 

 

telefonas.png

Mobilusis telefonas

Realistiškas ir unikalus. Ši sistema turi daugybę įvairių funkcijų, tokių kaip socialinių tinklų programos, nelegalių programų ir netgi App Store sistemą, kurioje galite įdiegti visas programas, kurių norite savo telefone. Be to, ji taip pat turi sugadinto telefono sistemą, baterijos, signalo ir daugelio kitų realistiškų detalių.

 

Pramogos.png

Pramogos

  • Boulingas - Boulingą galima žaisti vienam (treniruoti savo įspūdžius) arba komandoje. Žaidimas yra visiškai sinchronizuotas, taigi visi žaidėjai gali matyti vienas kito metimus. 
     
  • Krepšinis - Krepšinį žaidėjai gali žaisti vieni ar varžytis su kitais dėl prizo! Žaidėjai gali nustatyti savo žaidimo taisykles. 
     
  • Atrakcionų parkas - Atrakcionų parke galima pasisukti apžvalgos bokšte, pasivažinėti linksmaisiais kalneliais ir išbandyti laisvąjį kritimą. 

 

Bonusai.png

Papildomi bonusai už atitinkamus pasiekimus

Žaidėjai gauna įvairias premijas už pasiekimus. Pavyzdžiui - kiekvieną dieną gaunamos premijos, tačiau praėjusios dienos atsiimti nebėra galimybės. Taip pat premijos už pasiekimus - atsiimti galima bet kada. 

 

medziokle_ir_gyvunai.png

Augintiniai ir medžioklė

Iš plataus sarašo žaidėjai gali išsirinkti sau augintinius. Taip pat jie atlieka įvairias komandas, kaip sekti šeimininką, sėsti, duoti leteną ir kt. Augintiniai turi įvairias savybes, tokias kaip ištvermė ir alkis, kurias gali valdyti žaidėjas. 

Šioje sistemoje taip pat yra galimybė naudoti savo augintinį kaip pagalbininką medžioklėje. Žaidėjai gali medžioti įvairias gyvūnų rūšis, pavyzdžiui, medžioti liūtus, skunkus, panteras, elnius ir kiaules. Žaidėjai gali medžioti medžioklės vietose ir ieškoti gyvūnų pėdsakų (pavyzdžiui, išmatų) arba naudoti savo turimą augintinį medžiojamų gyvūnų pėdsakų sekimui. Kai pėdsakai surasti, galima sekti ir medžioti. Viskas priklauso nuo to, kur žaidėjas šaudo (pvz., šaudymas į galvą), gali gauti geresnės kokybės kailių. Be to, scenarijus taip pat leidžia žaidėjams atvežti gyvūną ir perduoti jį profesionaliam mėsos perdirbėjui. 

 

 

13.png

Fūristo darbas

Yra 2 pristatymo tipai: vykdant su nuomojama transporto priemone arba savo, kuri leidžia gauti daugiau pinigų. Pristatymo pelnas remiasi jūsų patirtimi, kuo daugiau patirties, tuo didesnis pelnas. Papildomos galimybės - darbuotojų samdymas, paskolų sistema...

 

14.png

Verslai

Šis scenarijus leidžia jums pirkti bet kurią parduotuvę mieste. Kiekviena parduotuvė gali turėti po skirtingą savininką. Vienas žaidėjas gali turėti vieną parduotuvę ir vieną degalinę. Kiekvienos parduotuvės savininkas turi importuoti produktus į parduotuvę, kad jos atsargos būtų pilnos. Taip pat yra galimybė tobulinti turimą verslą, samdyti darbuotojus ir nuolat sekti uždirbtą pelną. 

 

18.png

Daiktų gaminimo sistema 

Dar kitaip vadinama "Kraftinimu". Turint visas reikalingas medžiagas/ingridientus galima susikurti unikalius dalykus. Be to, ši Sistema taip pat naudojama nusikalstamoms veikoms, pavyzdžiui,  gaminant ginklus... Ginklų gamyba yra sunki ir reikalauja tam tikro darbastalio lygio bei recepto, kurį galima rasti pas nelegalų prekeivį.

 

ATNAUJINIMAI

medkirciai.png

MEDKIRČIO DARBAS

Medienos pjovimo darbas yra daugiafunkcinis ir susideda iš trijų nepriklausomų stadijų - medžių pjovimo, medienos rąstų dėjimo ant palečių ir medienos rąstų pristatymo. Tai reiškia, kad žaidėjai gali pasirinkti atlikti tik vieną iš šių stadijų ir nesijaudinti dėl to, kad negali tęsti ir užbaigti kitų darbų. Šis pasirinkimas suteikia didelę laisvę ir galimybes žaidėjams, leidžiantiems planuoti savo darbą pagal savo norus ir poreikius.

 

ukininkai.png

ŪKININKO DARBAS

Ūkininko darbas yra įdomi ir įvairiapusė veikla, kurią galima atlikti dviem skirtingais būdais. Žaidėjai gali paruoštą derlių pristatyti tiesiogiai į fermą arba įkrauti jį į furos priekabą ir nuvežti į toliau esantį Paleto Bay miestelį. Tai suteikia daug laisvės ir galimybių žaidėjams, leidžiantiems kurti savo strategijas ir pasirinkti patogiausią bei veiksmingiausią būdą.

 

FERMA.png

NUOSAVA FERMA

Nusipirkę savo fermą tapsite ūkininku ir turėsite daug atsakomybės. Jums reikės nusipirkti gyvūnų, tokiais kaip kiaulės, karvės ir vištos, ir rūpintis jais - juos maitinti, prižiūrėti ir užtikrinti jų gerovę. Tai turės tiesioginę įtaką jūsų gaminamai produkcijai, tokiai kaip pienas, kiaulių ir vištų kiaušiniai bei mėsa. Žinoma, atsižvelgdami į tai, kad kokybiški produktai priklauso nuo gyvūnų gerovės, turėsite skirti jiems pakankamai laiko ir dėmesio.

 

Daugiau informacijos:
Discord: lprp.lt/dc
Puslapis: lprp.lt

Serverio IP: Spausti čia

Redaguota , nario LosPalangeles
  • Teigiamai 4
  • Neigiamai 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 7 valandas(-ų), `Elidijus parašė:

Pristatymas labai gražus, visokeriopos sekmės įgyvendinant visas idėjas ir stiprybės su artėjančiais iššūkiais! :)

Ačiū už gražius palinkėjimus! ? ? 

prieš 7 valandas(-ų), KarosasKarosevičius parašė:

Tikiuosi nebus tas eilinis FiveM serveris kur kaip ateini į serverį pirmi girdimi žodžiai ,,Paspausk G RAUMENUKĄ'', ,,Tuoj merą pakviesiu''.Sekmės Jums didžiausios ;) 

Kiekviena nuomonė mums  svarbi, stengsimės atsižvelgti į kiekvieno žaidėjo pastabas. Mes turime kitokį požiūrį į RP, kurį atspindi net ir pavadinimas, kuris rodo, kad žiūrime į viską kitaip nei daugelis. ✌️ Lauksim apsilankat. ?

Prieš 1 valandą, lux4 parašė:

tema, prisijungsiu

Lauksim svečiuose! ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 1 valandą, KarosasKarosevičius parašė:

Vakar buvau užėjas tai beveik visi scriptai nukopijuoti iš LunarRP,pakeisti tik pavadinimai,tikrai beviltiška,eilinis mėnesinis projektas :) 

Na pavadinimu niekas nekeitė, visi modai pas mus su savo originaliais pavadinimais kuriuos uždėjo kūrėjai.  :) Visi scriptai kurie yra mokami yra pirkti tiesiai iš kūrėjų. Visi juos gali isgyti ir naudoti savo serveryje.  Visi kiti scriptai yra nemokami kaip pvz. github.
image.thumb.png.33a26d54206001f51f63a6bc32dc71d4.png

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2023-01-19 11:30, LosPalangeles parašė:

Na pavadinimu niekas nekeitė, visi modai pas mus su savo originaliais pavadinimais kuriuos uždėjo kūrėjai.  :) Visi scriptai kurie yra mokami yra pirkti tiesiai iš kūrėjų. Visi juos gali isgyti ir naudoti savo serveryje.  Visi kiti scriptai yra nemokami kaip pvz. github.
image.thumb.png.33a26d54206001f51f63a6bc32dc71d4.png

Aga labai turbūt sėkmingas projektas bus kaip su tokiu pačiu scriptu kokie 3 serveriai yra ;) Nieko įpatingo žinok.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

33 minutes prieš, T0MELIS parašė:

Sekmes projekto vystime. O sitie heiteriukai kurie apie skriptus raso kaip @KarosasKarosevičius jis matau net neturi zalio supratimo kas tie skriptai svarbu rasyti nesamones ir keltis forumo komentaru skaiciu. Sekmes projekte!

Man nerūpi tas komentarų skaičius nieko iš jo nepasieksi ;) tiesiog matosi pats mažai nusimanote apie projektus t.t Jūs pasižiurėkite ar labai daug žaidėjų žaidžia tokiuose projektuose kaip scriptas toks pats kaip likusių 5-ių,užeik į LunarRP ir tada į šį viskas 1x1 net pats meniu,dovanos.Mapas gal šiek tiek pakoreguotas tai apie ka mes kalbame :)

Redaguota , nario KarosasKarosevičius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2023-01-20 13:57, KarosasKarosevičius parašė:

Man nerūpi tas komentarų skaičius nieko iš jo nepasieksi ;) tiesiog matosi pats mažai nusimanote apie projektus t.t Jūs pasižiurėkite ar labai daug žaidėjų žaidžia tokiuose projektuose kaip scriptas toks pats kaip likusių 5-ių,užeik į LunarRP ir tada į šį viskas 1x1 net pats meniu,dovanos.Mapas gal šiek tiek pakoreguotas tai apie ka mes kalbame :)

Nežinau ko tu čia užsipuoli fivem serverius su leakintais scriptais, bet visi lietuviški serveriai sėdi ant tu pačių sistemų, 90% serverių sėdi su leakintais scriptais, kiti 10% bent jau yra investave ir susimokėję pinigus už žmonių darbus, neišimtis, kad taip Lunar panaudoja didžiają dalį leakintu scriptu, arba basic serverio failų, taipat  žemėlapio darbai todėl tavo taip pamiltas LunarRP nieko geresnis už kitus serverius... 

  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2023-01-21 23:58, Hermis. parašė:

Nežinau ko tu čia užsipuoli fivem serverius su leakintais scriptais, bet visi lietuviški serveriai sėdi ant tu pačių sistemų, 90% serverių sėdi su leakintais scriptais, kiti 10% bent jau yra investave ir susimokėję pinigus už žmonių darbus, neišimtis, kad taip Lunar panaudoja didžiają dalį leakintu scriptu, arba basic serverio failų, taipat  žemėlapio darbai todėl tavo taip pamiltas LunarRP nieko geresnis už kitus serverius... 

Aš ta LunarRP kaip pavyzdis naudoju ;) Nei žaidžiu ten nei ka esu vieną kartą buves apžiurėt,apskritai man labai ,,cringe'' atrodo kaip ateini į serverį ir sako spausk G raumenuką :) žemas RP lygis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2023-01-23 09:01, KarosasKarosevičius parašė:

Aš ta LunarRP kaip pavyzdis naudoju ;) Nei žaidžiu ten nei ka esu vieną kartą buves apžiurėt,apskritai man labai ,,cringe'' atrodo kaip ateini į serverį ir sako spausk G raumenuką :) žemas RP lygis.

Tai nebezaisk, nesuprantu kame problema? Ateini i random nauja projekta, pradedi kist kazkoki sudservi lygint su juo, skustis kaip blogai, kaip cia viskas kopijuota. Sukurk kazka savo snargly tada aiskink kitiems kurejams kaip jiems dirbt.

 

Temos autoriui, neapsilankysiu deja, nes nezaidziu fiveM bet good luck. 

  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

14 minutes prieš, Mantucha parašė:

Tai nebezaisk, nesuprantu kame problema? Ateini i random nauja projekta, pradedi kist kazkoki sudservi lygint su juo, skustis kaip blogai, kaip cia viskas kopijuota. Sukurk kazka savo snargly tada aiskink kitiems kurejams kaip jiems dirbt.

 

Temos autoriui, neapsilankysiu deja, nes nezaidziu fiveM bet good luck. 

Tai aš ir išėjau iš ten po pirmos valandos :) O matau Jums reiktų Lietuvių projektą padaryti kur mokytojas uždavė savaitgaliui ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2023-01-21 23:58, Hermis. parašė:

Nežinau ko tu čia užsipuoli fivem serverius su leakintais scriptais, bet visi lietuviški serveriai sėdi ant tu pačių sistemų, 90% serverių sėdi su leakintais scriptais, kiti 10% bent jau yra investave ir susimokėję pinigus už žmonių darbus, neišimtis, kad taip Lunar panaudoja didžiają dalį leakintu scriptu, arba basic serverio failų, taipat  žemėlapio darbai todėl tavo taip pamiltas LunarRP nieko geresnis už kitus serverius... 

Labas,  Pirma, manau, reikėtų išsiaiškinti, o tik po to išsakyti savo nepagrįstą nuomonę. LunarRP nepanaudojo nei vieno leakinto skripto. Ir, deja, tau liūdna žinia, kad LunarRP atsirado pirmoji su tokiais scriptais. Tad tavo šita žinutė tik parodo, kad šneki, nežinodamas ką, ir rašai tik tam, kad rašyti. Kitą kartą geriau pasilaikyk savo nuomonę sau - atrodysi protingesnis (no offens). O projektui linkiu sėkmės ir daug kantrybės. :)

  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...