Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ar vis dar imanoma uzdirbti is dropshippingo?


devynke

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 519 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, niekur neradau lietuvisku postu apie tai. Ar 2022 imanoma uzdirbti is dropshippingo, Europos rinkoje? Ar verta bandyti, i ka atkreipti demesi pries pradedant? Produkta rinktis paciam ar ieskoti fiverr, facebook ads veikia ar geresnios alternatyvos yra tiktokas bei instagramo influenceriai, i kokias salis taikytis? Rinktis problem solving ar wow produktus? Su kokia suma lengviausia pradeti ar imanoma uzdirbti minimaliai investavus? Reddite priskaityta visokiu straipsniu apie tai, priziureta tutorialu ir video, bet kur tiesa kur melas sunku suprasti, noreciau isgirsti tai is lietuviu lupu arba is zmogaus kuris yra veliasis i tai ir uzdirbes. Dekui uz atsakymus. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tiek dropshipping, tiek drop servicing manau, kad vis dar paklausus. Pirma, reikia atsakyti ar noriu pardavinėti prekę, ar paslaugą. Antra, išsirinkti prekę/paslaugą, kuri spręstų rinkoje egzistuojančią problemą, būtų paklausi. Mano vertinimu, gali skaityti ir diskutuoti kiek tik nori. Svarbu išsirink tinkamą prekę/paslaugą, bei ją parduok rinkai. Užtenka atidėlioti, o reikia imtis iniciatyvos ir įgyvendinti :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pradedant apie dropshippingą - daugelis žiūri į tai kaip į "get rich quick" schemą. Investuoji 50$ į reklamą ir "visi perka" prekę:D Šiais laikais norint uždirbti iš dropshipping'o turi keist požiūrį ir į tai žiūrėti kaip į tikrą verslą.

Nebegali tiesiog išsirinkti produkto iš AliExpress, sumesti fotkes į paprastą Shopify template'ą ir leist ads'ų. Pirma turi atrasti trend'ą, surasti produktą(-us), pakalbėti su tiekėju dėl shipping'o, nes shippingas trunkantis virš mėnesio jau nebėra veikiantis procesas, dažniausiai į USA rinką per agentus judina prekes arba pakalba su tiekėjais ir klausia ar jie turi prieigą shippinti prekes per YunExpress ir t.t.

Po to reikia užsisakyti patį produktą, patikrinti jo kokybę, padaryti profesionaliai atrodančias nuotraukas, creative'us reklamoms, tiktokams, instagramams ir visam kitam kur yra idėja reklamuoti.

Svetainę taip pat reikia labai gerai paruošti. Pradedant nuo dizaino užbaigiant tekstais, social proof'u ir t.t. Nesiplėsiu, nes manau ir taip aišku, kas yra gera svetainė ir kaip atrodo verslas iš tos pusės.

Winning produktų schemos yra gan sunkios, nes atrasti produktą kuris tau padarytų 60k in sales gali užtrukti per n bandymų, todėl geriausia būtų atidaryti nišinę parduotuvę ir mėginti augintis fb/ig auditorijas, priklausomai nuo nišos ir tiktok, kad būtų tam tikras social proof ir susitrauktum daugiau organinio trafiko.

Dėl marketingo - labai sunku atsakyti, kuri schema geriausiai veikia. Kiti ganėtinai daug prisitraukia pirkėjų iš pinterest, nors facebook ads iki šiol puikiai veikia. TikTok'as tam tikriem produktam irgi gali nerealiai padėti, jeigu video tampa viral.

Dėl sumų labai sunku pasakyti, jeigu mėgini laimę su winning produktu - išleidi ant ads'ų 200 eur, jeigu neina - ieškai kito produkto. O gal problema ir ne pačiam produkte, o svetainėje, produkto kainoje, gal dar kažkur. Labai daug kintamųjų, bet tai verslo dalis - išsiaiškinti kur problemos ir jas sutaisyti.

Jeigu jau pradedi siūlyčiau turėti bent jau 2-3k eurų prie savęs reklamoms ir įvairiems produktų testavimams.

Uždirbti įmanoma, bet TIK su tinkamu požiūriu į visą šitą procesą. Visi tie, kurie galvoja, kad suinvestavus 100 eur atgaus 300 eur atgal dažniausiai nieko ir nebeuždirba, nes neįdeda pakankamai pastangų ir/arba neturi pakankamai žinių iš įvairių pusių ( marketingas, web kūrimas (jeigu su shopify - daug lengviau, bet teks redaguotis tam tikras svetainės dalis pačiam, kad viskas atrodytų good), copywrittingas, photography, videography ir t.t. )

Tai nėra lengva, bet tai yra paprasta:) enjoy the journey

 

 - Edit

 

P.S. Jeigu prekės iš AliExpress dažniausiu atveju jos bus vienoj iš platformų - cjdropshipping.com arba supdropshipping.com , jos garantuoja daug greitesnį shippingą. Jeigu prekės tik AliExpress/Alibaba - pasiteirauk ar turi gali siųsti prekes per YunExpress ir pnš, o jeigu norėsi scale'inti teks pradėti naudoti 3pl, nes su shippingu virš 20d vargu ar daug pirkėjų pritrauksi.

Redaguota , nario el_faktro
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ebay dropshipping bandžiau. Kažkiek eina, bet labai pasyviai, o ne reguliariai, dėl to ir pajamų taip, kad kas mėnesį daugiau nei vid. atlyginimas nežinau, man nepavyko (nesakau, kad neįmanoma.), o apie drop servicing manau, kad šiuo metu labai sparčiai besiplečiantis dalykas, tačiau tuo pat metu yra dar daug erdvės rinkai užpildyti. Jeigu turi, tavo galva, gerą idėją, siūlau ją būtinai bandyti įgyvendinti. Blogiausiu atveju, išmoksi ir pasisemsi iš to kažkokios, tikrai naudingos patirties.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 519 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...