Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

LaGGeR;]'io sugrįžimas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4840 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pagaliau aš vėl unbanned, na kaip matote iš mano parašo, šito laukiau visą mėnesį, nes SuperGames best website in the world. Isn't it?. Esu išviso gavęs 4-5 bann'us, bet visvien būnų labusuose, t.y SuperGames.lt ir jo nepalieku. Bet matau, daug kas čia kuria savo aprašymus, tai ir aš parašysiu.:

Vardas - Erikas. Draugai vadina Erkęę. ;D

Gyvenu - Kaunas, šilainiai.

Amžius - 1998-07-14 (greit Tryliktasis gimtadienis! :mucha: ). 13 Metų. Daug kas prikaišo man tai, per cs'ą, ir pan., bet aš ant jų dėjau ir nekreipiu į juos dėmesio. :)) Tipo patys nebuvo tokio amžiaus? ;Dp

Išvaizda - Rudaakis, neaukštas (1.57m.), ne liekas, bet ir ne stambus, juodų plaukų. :)

Mokslai - Sekasi visai neprastai, jeigu ne dailė, technologijos ir muzika išeitų apie 9,4. Su jomis - 8,8. Geriausia pamoka - matematika 4ever!.

Pomėgiai - Na mėgstu šeip pabūt prie pc, bet nenolifinu. Padarau darbus, gal palošiu su kokiu Inspektorium, ar šeip kokiu draugu Cs ar kitą žaidimą, o visa kitą laiką praleidžiu kieme. Prie pc mėgstu gfx'inti, aišku esu ne super'inis piešėjas, bet galim skaityt pradinokas. ;DD Šeip laisvalaikiu tai einu palošti su draugais beisbolą (tikrai reta sporto šaka lietuvoje, bet gal kas ją lanko? Parašykit, gal ką bendro suregzim xD). Lankau beisbolą 1 metus. :)) Toliau laisvalaikiu kaip ir nieko neveikiu. Šeip tik kiemas, pc, draugai. (kalbu apie vasarą).

Mėgstamiausias filmas - Harry Potter - visos dalys.;Dp.

Mėgstamiausia daina - neturiu, nes klausau - Pop, Electro, House ir Maišytas truputį. (visos mano muzikos sveria 2,5Gb.)

Augintiniai - 5 žiurkės - Keksas, Betmen'as, pilkas, žilas ir baltukas lygtais?? (:D).. 2 katės - Murzė ir bailė. Galvojate katės valgo peles ar žiurkes? Na taip, bet mano katės bijo žiurkių.xD

Šeima/giminė - Mama, tėtis, aš ir dar 3 broliai - Edgaras, Eimantas, Ernestas. :)) Visi iš E raidės, Cool ha? :D Turiu 2 senelius ir 2 močiutes, dar turiu PROSENELĮ ir PROMOČIUTE. :).

Nu tai tiek. :)) Fotkių nedėjau, bet galite man rasti facebook'e - Erkė Masaitis. Ten pagr., nuotrauka nesąmonė biškį, bet kitos normalios. :)))

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

• Atsakymų 49
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Tuoj banų skaičius bus didėsnis negu tavo amžius :D

Didelė šeima :o

Keistos tavo katės :D

Kaip tu tą matiekę pernėši ?:D

Sveikas :hi:

Nu joa, siekiu rekordo, jeigu dar nėra. :D

Nu joa, nemažytė.+ dar nepapasakojau apie dėdes, tetas pusseseres ir pusbratkius :D Jų pusę beveik nepažįstų. ;Dp

Kačių vardus išrinko brolis. :P

Nu nžn, nžn ;D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4840 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...