Peršokti į turinį

Padėkite su AJAX ir PHP!!!


player78

Recommended Posts

Sveiki,gal kas galite padėti su ajax ir php? Kažkodėl negaunu rezultato iš php į ajax.

<?php

include_once '../cfg/sql.php';
include_once '../cfg/login.php';

$tr_req = $tr['reikia_veiksmu'] + $tr['reikia_medziu'] + $tr['reikia_lygio'] + $tr['reikia_kg'];
$tr_turi = $tr['kg_turi'] + $tr['turi_veiksmu'] + $tr['turi_medziu'] + $tr['turi_lygio'];

	if($nick == $nick){
	echo"OK";
	}else{
	echo"Deja";
	}
?>

 

 

<script type="text/javascript">
	$(document).ready(function(){

		$("#transformuotis").click(function(){

			$.ajax({
				type: "GET",
				url: "php_for_js/transformacija.php",
				dataType: "html",

				success: function(ats){
               $("#transformuotis").attr("disabled", true);
					if (ats == "OK") {
						$("#tr_ats").html('<div class="alert alert-success text-center"><i class="fas fa-check-circle"></i>Transformacijos procesas sėkmingai pradėtas!</div>');
						$("#tr_ats").delay(1000).fadeOut(800);
					}else{
						$("#tr_ats").html('<div class="alert alert-danger text-center"><i class="fas fa-check-circle"></i>' + ats +'</div>');
						$("#tr_ats").delay(1000).fadeOut(800);
					}

				}

 			});

  		});

	});
</script>

 

Negaunu būtent to ats "OK"

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, tautietisbrutas parašė:

Visada gauni else dalį ? Ką rašo console.log(ats) ?

Gal php failas kokį error meta. Ką rašo tiesiog nuėjus į ji per url ?

jqueris-3.3.1.min.js:2 [Deprecation] Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.

 

Taip, visada gaunu ELSE dalį. PHP failas išveda "OK"

prieš 1 valandą, tautietisbrutas parašė:

Visada gauni else dalį ? Ką rašo console.log(ats) ?

Gal php failas kokį error meta. Ką rašo tiesiog nuėjus į ji per url ?





	<!DOCTYPE html PUBLIC '-//WAPFORUM//DTD XHTML Mobile 1.0//EN' 'http://www.wapforum.org/DTD/xhtml-mobile10.dtd'>
	<html xmlns='http://www.w3.org/1999/xhtml' xml:lang='lt'>

	<head>

	<title>**********</title>

	<link rel='shortcut icon' type='image/x-icon' href='img/dbz.ico' />
	<link rel='stylesheet' type='text/css' href='../css/0.css' />

	<meta http-equiv='Content-Language' content='lt' />
	<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=UTF-8' />
	<meta http-equiv='cache-control' content='no-cache' />
	<meta http-equiv='cache-control' content='no-store' />
	<meta http-equiv='cache-control' content='must-revalidate' />
	<meta content='width=device-width, initial-scale=1, minimum-scale=1' name='viewport' />

	<script src='https://kit.fontawesome.com/6925373c39.js' crossorigin='anonymous'></script>

	<link rel='stylesheet' type='text/css' href='../bootstrap/css/bootstrap.min.css' />

	</head>
OK

va ką išmeta console.log(ats)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na tai va tavo problema, išcluding headerį (tą vietą kuri visa ta html prideda).

nepamenu plain php codo bet kazkas panašaus į if(!$_SERVER['REQUEST_TYPE'] === 'ajax') include....

O aš jau atkūriau vviska pas save ir galvoju kodėl neveikia, priėjau išvadą, kad failo encodingas prideda whitespace ar kažko pan... :)

7 minutes prieš, tautietisbrutas parašė:

Na tai va tavo problema, išcluding headerį (tą vietą kuri visa ta html prideda).

nepamenu plain php codo bet kazkas panašaus į if(!$_SERVER['REQUEST_TYPE'] === 'ajax') include....

O aš jau atkūriau vviska pas save ir galvoju kodėl neveikia, priėjau išvadą, kad failo encodingas prideda whitespace ar kažko pan... :)

https://stackoverflow.com/questions/18260537/how-to-check-if-the-request-is-an-ajax-request-with-php

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.




×
×
  • Sukurti naują...