Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

vLKG.LT - Virtualus Lietuvos Kaimelių Gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 939 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gy3oxQM.gif.c84286cc1de3f51dad38ced6a57381f2.gif.84c48b8a75795b9eb5a76eda7689ad3f.gif.23b611957b356b4a3ebb45de683d0342.gif

Projekto komanda:

Projekto Įkūrėjas Valera_Kentas - Pgr. įkūrėjas  Atsakingas už reklamavimą ir komandos narių rinkimą..

Programuotojas Vokė_Bass- Atsakingas už forumo/serverio klaidas bei jų idėjų įgyvendinimą.

  • vLKG - virtualus Lietuvos kaimelių gyvenimas. Kodėl toks pavadinimas? Taigi, kai sprendėme kur kurti serverį nusprendėme, kad labiausiai tiktų kaimeliai, kadangi Lietuvoje išties mažai serverių būtent šioje SA žemėlapio dalyje. Virtualumas - sąvoka, kuri parodo, jog žaidžiant serveryje nereikia įsivaizduoti jog tai realybė, tačiau mūsų serveris siekia bent šiek tiek atkartoti realybės jausmą. Pasikviesti draugų ir žaisti mūsų serveryje yra puikus sumanymas, kurį padarė jau ne vienas. Kodėl jie tai padarė - šiame aprašyme Jums ir pasistengsiu parodyti. vLKG serveris yra sukurtas kiekvienam žaidėjui, nesvarbu kiek, kur, kaip jis yra žaidęs seniau, atėjęs čia jis pajaus žaidimo malonumą. Kuo šis serveris toks išskirtinis? Tuo, kad serveris yra orientuotas į pačius žaidėjus, bei jų norus. Dauguma idėjų/pasiūlymų kuriuos rekomenduoja administracija žaidėjai yra įgyvendinima. Serveris yra 'gyvas', t.y. nuolatos atnaujinamas.

 

  • Kodėl mes? - Esame komanda kuri moka dirbti, kuri žino savo pareigas ir jas atlieka itin gerai. Mes jums pabandysime pateikti žaidimą kaimeliuose kuo įdomiau ir gražiau. Mūsų serverio ekonomika nebus nei lengva, nei sunki - vidutinė, nes gi jei per daug mes jūsų žaidimą varžysime, neleisime jums pasimėgauti įdomiausiais žaidimo privalumais, tai kas gausis? Bet ir nepamirškime jog siūlant žaidimą ir pateikiant jį kaip Realų Gyvenimą nereikia per daug ir leisti, todėl šį kartą pasirinkome vidutinę ekonomiką. Taip pat mūsų serverį galėsite rinktis dėl įvairių pramogų, dėl bendruomenės, administracijos kuri visada padės ir supras.

 

  • Tikslai - Mūsų vienas iš tikslų yra sukurti kuo įdomesni žaidimą, jums, mums, kad galėtumėte mėgautis žaidimu, galėtume pajusti kas yra žaidimas, užeiti ir pasilikti, o ne pabėgti. Jei esate įsikūrę kitame projekte, mes jums galėsime pasiūlyti kodėl turėtumėte žaisti pas mus, galėsite vėl pradėti gyventi, susipažinti su kitais žmonėmis, pamatyti naujas sistemas, pramogauti serveryje ir mėgautis žaidimu. Taip pat ir vienas iš rekordų, rekordai, sieksime pagerinti asmeninius rekordus, pasiekti kuo aukštesni serverio rekordą ir išlaikyti žaidėjų skaičių pastovų, kad jums būtu smagiau žaisti. Mes norime jums suteikti įdomu žaidimą, paskatinti pasilikti pas mus ir įsitikinti jog pasirinkote mūsų projektą nebereikalo, administracijos pagalba, serverio modifikacija, dažni atnaujinimai, bendraujanti ir įdomi bendruomenė, taip pat jums suteikiama gera atmosfera!

 

  • Visas veiksmas vyks Los-Santos miesteliuose, kodėl? Taip gal šie miesteliai ir populiariausi tarp SA:MP serverių, bet mes stengiamės jį pakeisti visapusiškai, kad jis būtų kitoks ir įdomesnis žaidėjams. MAP darbai yra kokybiški, tai įsitikinsite vos užsukę pas mus. Padarysime viską dėl žaidėjų, o ne dėl pinigų, kurių galima užsidirbti, kaip žinoma realiais darbais, o čia tik virtuali erdvė, bus paslaugų pirkimas kaip ir visur, bet tai nėra privaloma, tai tik dėl pačio žaidėjo interesų ir jeigu žaidėjas norės jis nusipirks ir taip parems projektą. Mūsų serveris labai smarkiai skirsis nuo kitų eilinių Lietuviškų serverių kurie užsidaro vos kasnors pakiš jiems koją, arba papraščiausiai pasibaigus serverio talpinimui (hostingui). Mūsų serveris išliks gyvuoti ilgai, bei mūsų dirbanti administracija bandys įgyvendinti kiekvieną jūsų užgaidą, taip tobulinant serverio modifikaciją, bei tvarką ir elgesį projekte. Pasižadame daryti dažnus serverio atnaujinimus, ir tai daryti iš jūsų idėjų, bei gerų ir protingų minčių.

SV.png.4fa9f5a23c869a50f4d0ed6542a9552e.png

  • Kaip ir visur taip ir čia bus prižiūrėtojai, kurie turės savo sritis ką prižiūrės, prižiūrėtojai bus tokie: Emigracijų prižiūrėtojas, Unban/BAN prižiūrėtojas, ADMIN/VIP prižiūrėtojas, Direktorių prižiūrėtojas. Žmonės paskirti tikrai atsakingi, kurie turintys patirties prižiūrėtojo postuose ir tikimės, jog užtikrins tvarką ir kokybę serveryje. Kiekvieną kartą stengiamės į komandą priimti vis geresnius, bei labiau patyrusius žmones, kad mūsų projekto žaidėjai galėtų dirbti su labiau patyrusiais prižiūrėtojais. Mes nuolatos sulaukiame pasiūlymų užimti kitų žmonių pareigas, bet to griežtai nedaroma, o reikalui prispyrus, mes išrenkame naujus prižiūrėtojus savo diskusijų forume. Serverio tvarka mūsų projekte yra geležinė, bei tikrai kitokia nei kituose serveriuose kuriuose vyrauja tik balaganas.

S.png.71e564b8f2dc52bbb147ef89ed0f32e2.png

  • Apie sistemas daug neišsiplėsi, kad nebūtų neįdomu skaityti, tiesiog pasakysiu, kad bus panašios kaip ir daugumoje serverių, bet su kiekviena diena visi tobulėjame ir semiamės žinių ir idėjų iš kitų žmonių, taigi lauksime jūsų pasiūlymų taip pat, kad tik jums nuo to būtų geriau ir maloniau žaisti. Tai bus, darbų sistema, direktorių, pavaduotojų, admin, vip, įsidarbinimo įstaigos, banko, transporto, telefono ir kitos sistemos, kurias išbandysite patys. Viską scripteris kuria savomis rankomis, kad užtikrinų jog tai yra jo padarytas darbas ir kuriuo žmonės dabar naudojasi. Mūsų serveryje rasite unikalią gaujų sistemą (tokios sistemos nesate matę jokiame serveryje). Mūsų serveris pasižymi tvarkingai surašytais tekstais, tvarkingomis bei ištestuotomis sistemomis, bei nepaliktų nepabaigtų darbų sąrašu.

ZV.png.31ec63bea609dd8c0078647b3180ca4d.png

  • Viena iš įdomiausių sistemų. Kiekvienas serverio žaidėjas atvykęs į žvejybos vietą kurią gali rasti navigacijoje, norint žvejoti jums reikia nusipirkti meškerę, valą na ir žinoma masalo ant kurio žvejosite. Pagautas žuvis galėsite parduoti žvejybos vietoje ir užtai gauti tikrai ne mažai pinigų. Kiek gausi pinigų priklauso tik nuo tavęs, jeigu pagausi daug žuvų tai ir uždirbsi daug, kiekviena žuvis turi savo svorį, nuo svorio priklauso kokią pinigų sumą tu gausi pardavęs žuvis. Tačiau gali būti ir tokių atvejų, kad be žvejojant ir užkibus dideliai žuviai tavo meškerė gali sulūžti, tokiu atveju reikės pirktis naują, na žinoma žuvis tai pat gali ir pabėgti, bei nusinešti visą tavo masalą.

VR.png.8ae9c2bbb5b072631ce9755abd098f95.png

  • Koks gi žaidimas jeigu serverį neturi automobilio? O norint turėti automobilį visų pirma tau reikia turėti vairavimo pažymėjimą. Noredamas gauti vairavimo pažymėjimą tu turi atvykti į vairavimo mokyklą, kurią rasi parašęs /gps. Atvykęs į vietą turėsi išsilaikyti teorijos egzaminą ir tik tada vairavimo egzaminą. Jeigu tau viskas eisis puikiai iš kart po vairavimo egzamino išlaikymo galėsi išriedėti į gatvę su savo nuosava ar darbo mašina.

GTA-San-Andreas-How-to-Complete-Vigilante-and-Shooting-.png.90e66ec93c9d1fb297732c26296a57be.png

  • Serveryje galima turėti 3 Jums patinkančias tr. priemones. Valdyti savo transportą galima su komanda /transportas. Nusipirkti transportą galima tik šį mašiną ir motociklą. Yra vienas transporto priemonių salonas, kuriam galima lengvai rasti pasinaudojus elektronikos parduotuvėje nusipirkta navigacija. Nusipirkus transportą galima tuninguoti, perdažyti ir kitaip tobulinti pas mechanikus. Mechanikai įtakoja Jūsų tr. priemonių būklę, kadangi nuo jų priklauso ar tr. priemonė sprogs ar visgi išliks sveika. Savo transportą galima parduoti žaidėjui,

GTA-San-Andreas-How-to-Complete-Vigilante-and-Shooting-_1.png.5a69354500cbc9f03dd4184cba66adbb.png

  • Kiekvienas serveryje pinigų turintis žaidėjas gali įsigyti savo įmonę ( verslą ), kuris neš atitinkamą pelną, pagal tai kiek jis yra ištobulintas, kiek į jį yra investuota. Žaidėjų įmonės pelną neša net ir tada, kai jie yra atsijungę, daugumą iš jų turi papildomą pelną, kuris taip pat prideda pajamų. Kiekvienas verslas turi mokėti gyventojų pajamų mokestį, todėl atsiimant verslo pelną jis yra nuskaitomas. Įmonės serveryje turi savo patalpas, žaidėjams tereikia jas įsigyti ir pradėti verslo klestėjimą. Kadangi įmonės gali būti skirtingos savininkai gali keisti verslo pavadinimą, investuoti, visa informacija yra pateikiama komandoje /verslas. Viso kiekvienam žaidėjui galima turėti 1 įmonę. Taip pat kiekvienas verslas yra suskirstytas į resursų kategorija: mediena, juvelyrika, naftos gaminiai, maisto gaminiai ir technika. Verslui resursų gali atvežti fūristai, jų reikia užsisakyti.

GZV.png.c2bbe93aa4022e694f14fdb01ad3c875.png

  • „Visur gerai, bet namuose geriausia", tai yra gryna tiesa. vLKG.LT serveryje taip pat galima turėti savo nuosavą namą. Ar tai bus prabangi vila Los Santos Vinewood rajone, ar mažas namelis Dillimore kaimelyje priklausys nuo jūsų turimų santaupų. Nusipirkti namą yra išties paprasta ir patogu. Viskas ko reikia - išsirinkti savo norimą namą ir įvertinti ar jam užteks jūsų turimų pinigų. Išsirinkus namą galima jį nusipirkti panaudojus komandą /pirktinama. Kiekvienas namas turi savo seifą, kuriame galite laikyti savo turtą ( pinigus, ginklus ir t.t. ). Namą galima remontuoti, t.y. keisti jo vidų, tai galima padaryti tiek už kreditus tiek už žaidimo pinigus. Detalesnės komandos pasiekiamos su komanda /namas.

GTA-San-Andreas-How-to-Complete-Vigilante-and-Shooting-_4.png.982641fbbe75ef1de3abf83d6263e69a.png

  • Kaip ir realybėje taip ir vLKG serveryje galima sukurti savo gaują. Ar tai bus geriausia narkotikų importuotoja ar ginklų prekeivių gauja - spręsti Jums. Čia Jūs galėsi tapti gaujos vadu, turėti savo zoną, kariauti prieš kitas gaujas, tobulinti savo gaują pirkdami skin'us, bei kitus papildymus. Kiekviena gauja renka savo taškus, taškus galima gauti laimint gangwar'ą, o prarasti nužudžius civilius, pralaimėjus gangwarą. Visos gaujų komandos yra pasiekiamos /gauja.

AFK.png.3c336f9d22de3926550522b334199faa.png

  • Jeigu atsirado reikalų ir turi trumpam išbėgti į miestą, ar į kiemą su draugais puiki proga būnant ne namie ar ne prie kompiuterio palikti savo žaidėjo paskyrą įjungtą AFK zonoje, nes stovėdamas joje tu gausi net 1 patirties tašką ir 3 eurus į savo kišenę per 1 minutę, o per laimės valandą nuo 19:00 iki 20:00 gausi, net 2 patirties taškus ir 5 eurus į savo kišenę, tad nestovėk AFK veltui net ir kaimeliuose!

GTA-San-Andreas-How-to-Complete-Vigilante-and-Shooting-_5.png.c9813a65fbb96c18dff1c22e43fe3515.png

  • Vienas iš svarbiausių dalykų serveryje- darbai -  Dirbant jūsų norimą darbą jus užsidirbsite pinigų, kuriuos vėliau galėsite išleisti savo poreikiams- maistus, namui, transportui arba galėsite investuoti į kokį nors verslą, o vėliau dar daugiau užsidirbti. Kiekvienas darbas bus kitokiu ir turės sau pritaikytas komandos. Visas savo darbo komandas galėsite pažiūrėti- /darbas. Dirbant paprastus darbus, jums reikės tik vairavimo teisių ir galėsite jau pradėti darbą. Norint pakliūti į darbą su direktoriaus pakvietimų, visų pirmą turėsite ateiti tam tikrų laikų į darbo atranką. Jai darbo atrankoje direktorius jus priims, turėsite su juo sudaryti sutartį bei nuspręsti, kiek dienų dirbsite darbe. Galimybė yra nuo 0 iki 7 dienų, arba direktorius galės jus priimti visam laikui. Jums galiojančius pakvietimus galėsite pažiūrėti- /pakvietimai. Ten bus nurodyta kokio darbo direktorius jus pakvietė bei kokiam laikotarpiui.

GTA-San-Andreas-How-to-Complete-Vigilante-and-Shooting-_6.png.6279cef279b23f9c2f930fe94841dcf1.png

  • Kiekvieno žaidėjo ateitis serveryje priklauso nuo jo pačio. Kuriuo keliu jis eis, ką pasirinks, priklauso nuo jo. Serveryje veiksite tai ką Jūs norite bei mėgstate, žaidime nėra jokios prievartos daryti tą ar tą, ką darysite rinksitės Jūs! Jūsų teisingai arba klaidingai priimti sprendimai gali atsiliepti jūsų ateičiai, todėl turi gerai apgalvoti, prieš investuodami pinigus, pirkdami kokį nors turtą iš kitų. Žaidimas niekada nesibaigia, kadangi visuomet yra ko siekti: geriausios mašinos, namo, turėti geriausią pelną serveryje nešančią įmonę. Visa tai lemia paprastas dalykas - konkurencija. Serveryje konkuruoti gali visi, tai yra laisvė Jums, žaidėjai, daryti tai ką jūs megstate ir varžytis drauge! 

https://www.forumas.vlkg.lt/

Serverio Discord https://discord.gg/zCPB2Zq7Cq

Aprašymas Bus Pildomas

Biski senų laikų prisiminimais reikėtų pasidalinti taigi prašom gero žiūrėjimo bei gal ir susidomėjimo mūsų vLKG.lt projektų 

 

 

 

 

Redaguota , nario #Valius
  • Teigiamai 8
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nepabijosiu pasakyti , nors žinau kad kritikos nemokėsit priimt , 20 Valeros projektas o gal net dar daugiau kuris arba nestartuos kaip dauguma arba po savaitės užsidarys praeis 3 savaitės ir vėl bus temos apie naują projektą, net video pristatymo serverio paimti iš Venturo montuoto mūsų su Yogho kurtam vlkg projektui. @Venturas

  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 1 valandą, Lux4 parašė:

Vėl Valeros projektas, tikiuos bent jau šitas paeis

Dėkui taip vel tas valera kiek jau galima ane galvoji blin vėl Gaiziņa te žaidėjų žmonių laikā tikrai ne as kupinos motivacijos šį kartą eisiu tik į priekį ne žiūrėsim atgal nedarysiu tu pačiu klaidų isklausisime kiek vieno žaidėjo klausimus bei jų idejas 

42 minutes prieš, -belekasnu parašė:

Sekmės su projektu! Tikėkimes šį serverį išlaikysi ilgiau nei praeitus. :) 

Sveikas ačiū už tavo palaikymą tikrai bandysiu viską daryti kad tavo sėkmė išsipildytų mūsų projekte bei mano kūrimo procese ačiū tau dar kartėlį ponas uz tavo sekmē tikrai tavo sėkmės man labausei bei mano projekto komandai prireikė jos 

45 minutes prieš, mariusqw parašė:

šitie du veikėjai tai neužmušami not gonna lie

Tikrai taip mes norim jau tikrai įrodyti kad tikrai tos senos klaidos išėjo iš mūsų gyvenimo klaidų bei atėjo naujos mintis nedaryti senų klaidų o daryti tik geras mintis bei daugiau motivacijos bei sėkmės projekto procese ačiū tau už palaikymą bei esi laukėm as mūsu projekto DC bei forume 

Prieš 1 valandą, Pablas parašė:

Nepabijosiu pasakyti , nors žinau kad kritikos nemokėsit priimt , 20 Valeros projektas o gal net dar daugiau kuris arba nestartuos kaip dauguma arba po savaitės užsidarys praeis 3 savaitės ir vėl bus temos apie naują projektą, net video pristatymo serverio paimti iš Venturo montuoto mūsų su Yogho kurtam vlkg projektui. @Venturas

Sveikas tikrai taip as tik noriu pasidalinti senais prisiminimais kaip gera buvo vLKG.lt projekte bet yogho nelabai ilgai išlaikė projektą bet mes turime būti viskam pasiruošę padėti priimti žmonės tokius kurie yra 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip viskas banalu ir nuobodu, net pikta! Platintos modifikacijos, kuriose neįdomi ir pasikartojanti veikla, tos pačios nusistovėjusios emigracijos, prižiūrėtojai ir kitos "nutampytos" sistemos. Nieko naujo kūrėjai nepasiūlo žaidėjams, tik pažadai visokie ir ta pati veikla nuo 2014 metų. Jei jūsų tikslas konkuruoti su kitais, - nepavyko!

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

8 minutes prieš, heatzy parašė:

Kaip viskas banalu ir nuobodu, net pikta! Platintos modifikacijos, kuriose neįdomi ir pasikartojanti veikla, tos pačios nusistovėjusios emigracijos, prižiūrėtojai ir kitos "nutampytos" sistemos. Nieko naujo kūrėjai nepasiūlo žaidėjams, tik pažadai visokie ir ta pati veikla nuo 2014 metų. Jei jūsų tikslas konkuruoti su kitais, - nepavyko!

Tikrai ne senas naudosime naudosime tokie pace tik stiprei atnaujinta patys galėsite išmėginti naujieji vLKG.lt projektą mes jau ruošėmės padaryti nuostabu senų laikų projektą parodyti is ko mes padaryti ir į rodysime kad tikrai vertas dėmesio mūsų įdėtas darbas į vLKG.lt projektą 

14 minutes prieš, heatzy parašė:

Kaip viskas banalu ir nuobodu, net pikta! Platintos modifikacijos, kuriose neįdomi ir pasikartojanti veikla, tos pačios nusistovėjusios emigracijos, prižiūrėtojai ir kitos "nutampytos" sistemos. Nieko naujo kūrėjai nepasiūlo žaidėjams, tik pažadai visokie ir ta pati veikla nuo 2014 metų. Jei jūsų tikslas konkuruoti su kitais, - nepavyko!

Ir tikrai nedarysime konkurencijos su kitais projektais kas norės tas pasiliks pas mus mes nelaikom jūsų čia jau jūsų pasirinkimas yra kur norite ten ir žaiskite mes tikrai neragynsime jūsų pasilikti pas mus čia jūsų yra pačio sprendimas 

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 939 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...