Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu Parduodu pilną Desert.LT projektą.


AndriusBgg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodamas desert.lt projektas tik VISAS. Projektas dar turi pastovių žaidėjų, kurie dar tikisi projekto klestėjimo, jų yra apie 30. Domenas  galioja iki 2022-02-23, web hostas mėnesiukui. VPS iki rugpjūčio 25 dienos. 

Į projektą įeina :

  • Galiojantis testinimo VPS 
  • Galiojantis WEB HOST 
  • Visa serverio modifikacija. (užbaigta 90 proc) (Gamemode pirktas nuo Lipalo uz 200e) 
  • Forumas darytas IPS
  • Žaidėjai
  • Disocrd kanalas apie 40 narių.

Forumas www.desert.lt

Susisiekimas AŽ

Dėl kainos taip pat aptarsim privačiai, tikrai nesiruošiu ir neskubu parduoti už centus. Projektas vertas dėmesio,labai gera  modifikacija. Viena iš originaliausių SA:MP modifikacijų Lietuvoje. Atsiskaitymas banku arba paypal.

Gamemode aprašymas

 

Citata

Prisijungimas, registracija

  • Ši sistema yra išsiskirianti nuo kitų projektų, jog yra atvaizduojama „TextDraw“ pagalba. Norint užsiregistruoti, Jums pasirodys lentelė, kurioje turėsite paspausti ant norimos parinkties, tarkim įvesti sugalvotą slaptažodį arba elektroninį paštą. Pasirinkus, Jums iššoks „GUI“ langas, kuriame turėsite įrašyti visą informaciją. 
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Apmokymai

  • Mūsų serveryje tai puikiai išplėtota interaktyvi sistema. Tik užsiregistravus serveryje Jums parodys lentelę su informacija bei parinktimis ar norite įvykdyti apmokymus ir už tai gauti tam tikrą atlygį. Pasirinkus vykdyti apmokymus, Jūs būsite perkeltas į kitą pasaulį. Jūsų draugas Jums paskolins „Huntley“ automobilį su kuriuo turėsite įvykdyti 8 užduotis. Taip susipažinsite geriau su „desert“ projekto serveriu.
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Namai

  • Šis nekilnojamas turtas yra gana svarbus mūsų gyvenime ir kupinas įvairių dalykų, taip yra ir mūsų serveryje. Jūsų namą bet kada gali apiplėšti kokia nors nenaudėlių gauja ir pavogti dalį pinigų iš seifo, tad yra svarbu pasirūpinti namo saugumu įsirengiant apsaugos sistemą, kuria galite pasirūpinti nuvykę į „Bone County Security“ apsaugos firmą. Kiekvienas namas turi šaldytuvą, kuriame galite numalšinti alkį pigiau nei kokiame nors restorane. Interjerų sistema taipogi įdomi, juos keisti galima tik išlošus juos iš dėžių (apie jas vėliau). Visi būstai turi atskirą savo užimamą plotą, kuris matuojamas kvadratiniais metrais, tam tikrą priedą prie veikėjo ekonomikos bei savo įvertinimą žvaigždutėmis.
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Verslai

  • Tai kaip atgaiva pagalvojus apie didelius pinigus, tačiau ne taip lengvai! Norint išlaikyti verslą, į jį teks investuoti nemažus pinigus bei savo brangų laiką. Verslų yra net keletas tipų, kurie gamina visiškai atskirus produktus, tokius kaip elektronikos, maisto prekės ir kita. Kiekvienas neprižiūrimas verslas Jus gali privesti prie bankroto, tuomet gali tekti atsisveikinti su visu savo sukauptu turtu. Nusipirkus verslą, svarbu taupyti ant jo tobulinimo. Reikia tobulinti gamybos lygį, samdytis daugiau darbuotojų, pirktis vilkikų, didinti sandėlio talpą. Trumpai tariant, nėra taip paprasta turėti verslą mūsų serveryje. Taipogi priduriant, verslą įsigyti galėsite tik turėdamas verslo leidimą, kurį galėsite įsigyti Fort Carson savivaldybėje.
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Mokesčiai ( Valstybinė Mokesčių Inspekcija )

  • Kaip ir realiame, taip ir virtualiame gyvenime turėsite mokėtis įvairius mokesčius. Jie priklausys nuo turimo patirties kiekio, turto ir kitų faktorių. Kas bus jei nemokėsiu? Viskas labai paprasta, Jums bus apribotas nekilnojamo turto (namų, verslų), nuosavo transporto, kitų stambesnių pirkinių pirkimas, kol nesumokėsite VMI skolos. Kokia turi būti skola, kad atsirastų apribojimai? Tai yra labai nedidelė suma, vos 100€ ir turėsite apribojimus.
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Dėžės

  • Tai dalykas, kurio kaina yra kreditais. Dėžių rūšys yra trys: „Madd Dog“, „Big Bear“ ir „Og Loc“. Galimi laimėjimai yra šeši: pinigai, patirties taškai, interjeras būstui, reta transporto priemonė, amunicijos paketas, kreditų aukso puodas. Tokių laimėjimų kaip pinigų ar patirties taškų kiekis laimimas „random“ būdu.
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Vairavimo mokykla

  • Ši sistema mūsų projekte išsiskiria daugybe faktorių. Visų pirma, norint laikyti vairuotojo teises, turėsite, kaip ir tikrame gyvenime, įsigyti ID kortelę, atlikti medicininę apžiūrą, išlaikyti psichologinį testą ir tik tada būsite prileistas prie teorijos egzamino. Teorijos egzaminas bus iš klausimų bei įvairių situacijų, kurias matysite ekrane. Norint išlaikyti teorijos egzaminą, privalėsite atsakyti bent į 70% klausimų. Sekantis bus vairavimo egzaminas, kuriame turėsite atlikti pratimus, būtent taip, kaip bus nurodyta. Sudaužius vairavimo mokyklos tr. priemonę, automatiškai egzaminas bus neišlaikytas. Sėkmingai atlikus visus šiuos punktus, turėsite pasirinkti per kokį laikotarpį norėsite, jog Jums būtų pagamintas vairuotojo pažymėjimas. Parinktys bus trys ir jų kainos bus skirtingos.
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Transportas

  • Kaip ir daugumoje serverių, pas mus bus dvejos vietos, kur galima įsigyti nuosavą transporto priemonę, tai naudotų automobilių turgus ir automobilių salonas, kuriame galėsite įsigyti ir motociklus. Kiekvienas transportas turės atskirus valstybinius numerius, kuro tipą, būkle ir dar keletą kitų dalykų. Transporto priemonei reikės kart nuo karto keisti tepalus, tai padaryti galėsite pas Las Barrancas mechanikus. Sprogus transporto priemonei, ji atsiras viename, iš dviejų, auto laužyne. Norėdami susiremontuoti transportą, turėsite nuvykti į nurodytą laužyną ir susimokėti už remontą.
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Darbų valdžia

  • Kaip ir visur, mūsų serverio darbai turi direktorius bei pavaduotojus, tačiau pas mus jie bus svarbesni, kadangi jie privalės, kas savaitę, Jums išmokėti algas, pildyti darbui reikalingą amuniciją.
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Laimingos valandos

  • Kiekvieną dieną serveryje nuo 20:00 iki 21:00 valandos vyks laiminga valanda. Jų yra trys rūšys, tai bronzinė, sidabrinė ir auksinė. Sistema „random“ būdu išrinks tos dienos laimingos valandos tipą, kurios metu vienas „random“ žaidėjas laimės dėžę, kuri priklausys nuo laimingos valandos tipo. 

Ekonomika

  • Serveryje vyraus gan sunki ekonominė padėtis. Daugelis kainų yra dinaminės, t.y. nuolat keičiasi. Taipogi kainos keičiasi nuo Jūsų turimų patirties taškų ir kitų parametrų. Po kiekvieno serverio perjungimo dauguma kainų pasikeičia.

Gaujos

  • Tai gana plati sistema mūsų serveryje, gaujos tikrai nenuobodžiaus. Kiekvienas žaidėjas, turintis reikalaujamus kaštus, galės įkurti savo gaują, tačiau norint, jog gauja taptų oficiali, turėsite užgrobti hood'ą Las Venturas mieste. Gaujiniai dėl savo oficialumo kovos kiekvieną lyginę savaitės dieną, 19:00 valandą. Užgrobimas vyks 30 minučių. Užgrobti hood'ai leis Jums kaupti ginklus, narkotikus bei dalyvauti sistemų veiklose. Taipogi gaujos gali kovoti dėl mafijos kartelio lėktuvo, pilno narkotikų. 20:00 valandą, kaimelių oro uoste, atsiras 2 vilkikai su priekabomis, kiekvieno hood'o, pagal spalvą atskirti. Į juos maksimaliai telpa 10 paketų narkotikų ir jie turi 1000% gyvybių, negu įprastai 100%. Juos reikia pristatyti į bazę. Toliau, Los Santos dock'uose kiekvieną dieną atvyksta nelegalių ginklų laivas . Apie jį pranešama Fort Carson policijai bei „Bone County Security“ apsaugos firmai. Turite į ten nuvykti, iš gaujos hood'o pasiėmę „Flatbed“, kuriam padidintos taipogi gyvybės, ir susikrauti ginklų dėžes. Į transportą tilps tik 5 dėžės. Atidaryti dėžes galima tik gaujos hood'e. Atidarius jas, gausite „random“ iš 3-jų, ginklą: AK-47, Shotgun arba Deagle. Pas mus taipogi yra banko plėšimas, tai stilingas ir greitas nuotykis gaujiniams. Banke turite nulaužti valdymo skydą, tada reikia palaukti kol piratinė programa nulauš visas apsaugas ir atidarys apsaugotas plienines saugyklos duris. Sekantis žingsnis, turėsite išgręžti 2-jų seifų spynas, iš kurių galite gauti maksimaliai 4-turis pinigų krepšius. Atsidarius saugyklai, šalia banko atsiranda „Sultan“ automobilis su 1000% gyvybių, kurį gali vairuoti tik žaidėjas, turintis pinigų krepšį(-ius). Visas apiplėšimas vyks greitai, tad Fort Carson policija, tikriausiai, Jus atakuos kelyje, nebent bus nutekinta viešai informacija. Gaujos taipogi gali apiplėšti namus. Visas apiplėšimo sunkumas priklausys nuo, name esančios, signalizacijos. Turėsite suktis greitai, nes bet kada gali pasirodyti „Bone County Security“ apsaugos firma, jei suveiks signalizacija.
  • Vaizdinė medžiaga: NUOTRAUKOS

Darbai

  • Fort Carson policija - šis darbas turi atskirą padalinį DEA agentas, kuris bus prieinamas tik gavus iš valdžios aukščiausią rangą. Forume taipogi DEA agentų skiltis bus prieinama tik tam tikriems asmenims, nes ji bus apsaugota direktoriaus nustatytu slaptažodžiu. Policijos valdžia ir DEA agentai gali daryti reidus gaujos būstinėse tam tikrą valandą, jei gaujos sandėliuose bus narkotikų tam tikras kiekis, didžioji dalis bus jų konfiskuota. Policijos departamente yra įrengtas liftas į antrąjį departamento aukštą, kuriame laikoma policijos amunicija, įėjimas į garažą, kur stovi visi tarnybiniai automobiliai. Norint naudotis liftu, turėsite įvesti „PIN“ kodą, kurį nustatys direktorius. Policijos amuniciją perka ir pildo direktorius.
  • El Quebrados ligoninė - darbas su šiokia tokia veikla, medikai turi atsivežti vaistų atsargas iš kitų miestų, kurios skirtos gydyti kitus žaidėjus. Dar vienas uždarbis bus sveikatos pažymos, nes kai serveryje bus prisijungusių medikų, žaidėjai jų negalės pirkti ligoninėje. Kas 15-30 minučių medikai gaus pranešimą apie negyvą asmenį, jie turės nuvykti į įvykio vietą ir diagnozuoti mirtį.
  • „Sand Logistics“ kompanija - tai tolimųjų reisų vairuotojų firma. Jie turės galimybę rinktis iš 4 punktų, kurioje vietoje jų lauks krovinys bei priekaba, skirta tam kroviniui gabenti. Pasikrovus krovinį, bus išrašomi krovinio dokumentai, jog sustabdžius Fort Carson policijai, nekiltų įtarimų dėl krovinio legalumo. Nuvežus krovinį, priekabą paliksite iškrovimo taške.
  • Las Barrancas mechanikų garažas - mechanikai turi savo dalių inventorių, kurį gali kauptis savo garaže. Visas prekes jie turės atsivežti iš Las Venturas miesto. Jos bus reikalingos tuninguojant, tvarkant, keičiant tepalus kito žaidėjo tr. priemonei. 
  • „Bone County Security“ apsaugos firma - ši firma bus prijungta į veiksmus, susijusius su nelegalių ginklų laivu padedant Fort Carson pareigūnams. Taipogi atsitiktiniais laiko tarpais Fort Carson National Bank prireiks pinigų, tad turėsite pasiimt bazėje inkasavimo autobusą ir nuvykti į rezervinę pinigų saugyklą ir pargabenti nurodytą sumą bankui. Bankui pinigai reikalingi bus ribotą laiką, tad svarbu ir greitis, ir saugumas. Iš Jūsų pinigų maišus galima atimti Jus nušovus arba susprogdinus autobusą, kuris turi 1000% gyvybių. 
  • Hidro-elektrinė (be pakvietimo) - šiame darbe turėsite prižiūrėti užtvanką (elektrinę) ir jos 4-turis generatorius. Papildomai po kaimelius bus dar 20-imt elektros skydinių, kurios taipogi gali atsitiktinai sugesti.
  • Taxi (be pakvietimo) - tai darbas vežioti žaidėjus iš taško A, į tašką B. Viskas labai paprasta ir aišku. Nuo 1.000 patirties taškų, galėsite užsidėti „Taxi“ ženklą ant nuosavo automobilio ir su juo dirbti.
  • Kanapių ūkis (be pakvietimo) - mūsų serveryje kanapė yra legalizuota medžiaga, jos galite įsigyti ir ligoninėje gydymosi tikslais, tačiau, kad atsirastų ligoninėje, jūs jas turite pasodinti ir užauginti. Nors mūsų serveryje kanapių auginimas ir vartojimas yra legalizuotas, tačiau jį platinant kaip narkotiką, o ne kaip gydomą priemonę kitam žaidėjui, galite būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn Fort Carson pareigūnų.
  • Šachtininkas (mini darbas) - Sukurtas 70 proc

 

Redaguota , nario AndriusBgg
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kodėl SA-MP serveriai yra kuriami tik lietuvių rinkai :)? Pabandykite užsieniui tai sukurti (international) default language EN ir galimybė pasirinkti į LT. Esu įsitikinęs pamatysi visai kitą žaidėjų skaičių :)

Pamenu savo patirtį. Buvau sukūręs MuONLINE serverį 97d versiją lietuvių rinkai. Po mėnesio supratau, kad reikia jį uždaryti, nes sėdžiu juodai minuse. Tuomet sukūriau viską EN kalba :) Ir kaip jūs galvojat, serveris gavo tiek donate iš azerbaidžiano, ispanijos, rusijos, anglijos, kad serveriui dedikuotą serverį pratęsė 5 metams į priekį ir jis dirbo savo eiga :)  Pažiūrėkite kokie serveriai pilni užsieniuose :D Kokios galimybės! Dėl šio GM dar pagalvosiu, jei yra noro galiu prisidėti prie jo rašymo. Parašiau AŽ. Tačiau tik lietuviams jo neskirčiau :) Be to lietuviui kartais 5 € yra brangu, tuo atveju užsieniui 30€ normali paslaugų kaina :D

Redaguota , nario Igoris
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 7 valandas(-ų), Igoris parašė:

Kodėl SA-MP serveriai yra kuriami tik lietuvių rinkai :)? Pabandykite užsieniui tai sukurti (international) default language EN ir galimybė pasirinkti į LT. Esu įsitikinęs pamatysi visai kitą žaidėjų skaičių :)

Pamenu savo patirtį. Buvau sukūręs MuONLINE serverį 97d versiją lietuvių rinkai. Po mėnesio supratau, kad reikia jį uždaryti, nes sėdžiu juodai minuse. Tuomet sukūriau viską EN kalba :) Ir kaip jūs galvojat, serveris gavo tiek donate iš azerbaidžiano, ispanijos, rusijos, anglijos, kad serveriui dedikuotą serverį pratęsė 5 metams į priekį ir jis dirbo savo eiga :)  Pažiūrėkite kokie serveriai pilni užsieniuose :D Kokios galimybės! Dėl šio GM dar pagalvosiu, jei yra noro galiu prisidėti prie jo rašymo. Parašiau AŽ. Tačiau tik lietuviams jo neskirčiau :) Be to lietuviui kartais 5 € yra brangu, tuo atveju užsieniui 30€ normali paslaugų kaina :D

Ną taip realiai žiurint amžiaus cenzas koks yra,lietuvoj ir to darbo nelabai daug yra nepilnamečiams,ir realiai atlyginimai nėra tokie aukšti,kaip užsieni. Ten jie gali sau leist,o pas mus nevisi. :)

Redaguota , nario Nuodas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 8 valandas(-ų), Igoris parašė:

Kodėl SA-MP serveriai yra kuriami tik lietuvių rinkai :)? Pabandykite užsieniui tai sukurti (international) default language EN ir galimybė pasirinkti į LT. Esu įsitikinęs pamatysi visai kitą žaidėjų skaičių :)

Pamenu savo patirtį. Buvau sukūręs MuONLINE serverį 97d versiją lietuvių rinkai. Po mėnesio supratau, kad reikia jį uždaryti, nes sėdžiu juodai minuse. Tuomet sukūriau viską EN kalba :) Ir kaip jūs galvojat, serveris gavo tiek donate iš azerbaidžiano, ispanijos, rusijos, anglijos, kad serveriui dedikuotą serverį pratęsė 5 metams į priekį ir jis dirbo savo eiga :)  Pažiūrėkite kokie serveriai pilni užsieniuose :D Kokios galimybės! Dėl šio GM dar pagalvosiu, jei yra noro galiu prisidėti prie jo rašymo. Parašiau AŽ. Tačiau tik lietuviams jo neskirčiau :) Be to lietuviui kartais 5 € yra brangu, tuo atveju užsieniui 30€ normali paslaugų kaina :D

Nelygink muonline ir samp , kiekvienos šalies samp serveriai skirtingi ir pritaikyti tos šalies žaidėjų poreikiams. Kad mums čia įdomus kokie grp serveriai nereiškia jog kitų tautų žaidėjams jis patiks.Tu galvoji jog senai kas nors apie tokį dalyką negalvojo ir nebandė?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 9 valandas(-ų), Igoris parašė:

Kodėl SA-MP serveriai yra kuriami tik lietuvių rinkai :)? Pabandykite užsieniui tai sukurti (international) default language EN ir galimybė pasirinkti į LT. Esu įsitikinęs pamatysi visai kitą žaidėjų skaičių :)

Pamenu savo patirtį. Buvau sukūręs MuONLINE serverį 97d versiją lietuvių rinkai. Po mėnesio supratau, kad reikia jį uždaryti, nes sėdžiu juodai minuse. Tuomet sukūriau viską EN kalba :) Ir kaip jūs galvojat, serveris gavo tiek donate iš azerbaidžiano, ispanijos, rusijos, anglijos, kad serveriui dedikuotą serverį pratęsė 5 metams į priekį ir jis dirbo savo eiga :)  Pažiūrėkite kokie serveriai pilni užsieniuose :D Kokios galimybės! Dėl šio GM dar pagalvosiu, jei yra noro galiu prisidėti prie jo rašymo. Parašiau AŽ. Tačiau tik lietuviams jo neskirčiau :) Be to lietuviui kartais 5 € yra brangu, tuo atveju užsieniui 30€ normali paslaugų kaina :D

Koks serveris MuOnline buvo? :DDDDDDDDDD

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tu sprendi kiek žaidėjų laikosi jūsų projekte, projektas visiškai net nebuvo startavęs. Jau geriau tada iš viso neminėk žaidėjų skaičiaus. Nes patikėk, startavus servui tikrai tiek nebus. Dar ir sau manau prisdaryt gėdos su tokia infoamcija. Čia tik mano nuomonė, neisižeisk. Sėkmės parduodant! 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

21 minutes prieš, DioDio parašė:

Tu sprendi kiek žaidėjų laikosi jūsų projekte, projektas visiškai net nebuvo startavęs. Jau geriau tada iš viso neminėk žaidėjų skaičiaus. Nes patikėk, startavus servui tikrai tiek nebus. Dar ir sau manau prisdaryt gėdos su tokia infoamcija. Čia tik mano nuomonė, neisižeisk. Sėkmės parduodant! 

Nieks ir nesako kad su tokia modifikacija galimą būtu startuoti.. ją pirmą reikia dasibaigt sugebančiam žmogui ... Ir jei jūs tokie nesuprantantys tai aš turėjau omenyje apie projekto laukančius žmones o ne apie židžiandžius žmones..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 4 valandas(-ų), Javainiukas parašė:

Gaila, jog tokia modifikacija mėtoma, kaip suplėšytas maišelis, sekmės parduodant!

Kad nemėtoma,mėtoma būtu jei platinčiau.. Ačiū

57 minutes prieš, Sins parašė:

Sėkmės pardavinėjant!

Ačiū

50 minutes prieš, Jokokasasss parašė:

Sekmes parduot, zaidziau draugiska administracija visad padeda, o zaidejai linksmi. Tik, leavinau nes sio zaidimo jau nebezaidziu :D 

Ačiū

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...