Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

AnotherWay | Diablo II


AkkaStyle

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pristatome AnotherWay Diablo II -

Šiuo metu galite apsilankyti ir apžiūrėti serveri, bet pilnas atidarymas ir nauja pradžia įvyks pirmadienį (2021-01-04 18:00)

Kas tas Diablo II? - Tai RPG Modifikacija kuri turi nemažai tikru RPG aspektu, yra 7 unikalios klases ir visos turi skirtingus skill'us, pradine esme yra pasikelti MAX LVL, o LVL Keliesi rinkdamas XP, XP gauni nužudžius mob'a, pasiėmęs herb'a ( Gėlytes kurios atsiranda kas kažkiek laiko kažkur žemėlapyje ), daužant akmenys arba smelt'inant ore's/Craftinant Item'us. pradžioje rekomenduojama vykdyti questus, norint juos vykdyt turėsit nukeliauti pas NPC Sylvanas, ir pas ja pradėti quest'inima, paspaude C galėsit stebėti savo quest statusą. Taipogi kylant leveliu atsirakinate item'us pas NPC Neltharion shop'e.

Pasikelus MAX LVL serverio esme yra PVP ir EVENT'ai.

Turim nemažai unikaliu sistemų prie kuriu praleista nemažai laiko kurias noriu aprodyt -

Socketing/Gemming sistema, žaidėjai turi galimybe susirinkti tam tikrus gem'us ir susidėti juos i tam tikrus item'us, tai leidžia žaidėjams kurti begale unikaliu build'u. 
- https://streamable.com/ur2kta

Item Identifying sistema, žaidėjai turi galimybe gauti unidentified item'a žudant mob'us, juos gali identifyint pas NPC Sylvanas ir gauti bet kokio rarity item'a. 
- https://imgur.com/a/h82YCbv

Enchanting sistema, žaidėjai turi galimybe užsienchantint savo weapon'us/armor'us. Yra virs 10 unikaliu enchant'u, kai kurie turi po kelis skirtingo galingumo tier'us. 
https://i.imgur.com/pCBk7ij.png

Mining sistema, žaidėjai turi galimybe daužyti akmenys is kuriu gali gauti XP ir Ore kuriuos gali prospect'inti, smelt'inti, ir gaut naudingu material'u craft'inimui. 
https://streamable.com/rx5a72

Herbalism sistema, žaidėjai turi galimybe rinkti Herb'us/Gėlytes is kuriu gali gauti XP ir naudingu material'u potion'am gaminti.
https://streamable.com/ew3eiz

Inventory sistema, žaidėjai kurie yra žaide Diablo II mod'a seniau pamena kad turint daugiau negu viena toki pati item'a jie lipdavo viens ant kito, dabar su nauja inventory system'a kiekvienas item'as yra individualus.
- https://i.imgur.com/4DuwVpn.png

 

Taip pat kviečiam apsilankyti musu svetainėje, ten galite rasti Starter's Guide kuris padėtu jums lengviau apsiprasti serveryje, taip pat ten yra aprašyti visi event'ai.

Serverio IP - d2.anotherway.lt
Puslapis - https://anotherway.lt
Discord'as - https://discord.gg/aq5Tds52ZB
Facebook'as - https://www.facebook.com/AnotherWay.LT

Beta Starto perliukas vykęs prieš 1-2Men. - https://i.imgur.com/tXS54PZ.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...