Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

REAL-LIFE.LT | Tavo žaidimas prasideda čia! | samp.real-life.lt:7777


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1242 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

forumo_startas.thumb.png.c38d5db408da2b1

Sveiki, Supergames forumiečiai, 

Kaip ir supratote iš šios temos pavadinimo, REAL-LIFE.LT projektas "vėl......" sugrįžta. Tačiau šį kartą su naujais savininkais. 

Kartu su bendru partneriu nusprendėme perimti šio projekto valdžias. Tikiuosi, kad pavyks pamiršti prieš tai buvusias istorijas su serveriu ir pradėti naujas! 

Ta proga, kviečiame visus užsukti į atsinaujinusį forumą. Ten rasite visą informaciją apie naujai atsikuriantį projektą. 

Forumas jau kurį laiką startavęs, tačiau nepavykdavo pasitvirtinti temos šiame forume. 

srwprogresas.thumb.png.656f1a8ad4da238a9

 

Praėjo jau beveik mėnesis nuo tada kai šis projektas atsidūrė mūsų rankose. Tikriausiai daugelis galvojate, kad prie serverio modifikacijos nedirbam, bet iš tikrųjų taip nėra! Paskutinėms savaitėmis sparčiai dirbam prie jo ir stengiamės dėl Jūsų, kad kuo greičiau galėtumėm startuoti. Mūsų pagrindiniai darbai prie modifikacijos jau eina į pabaigą. Buvo ištaisytas vienas iš pagrindinių "bugų", dėl kurio praeiti savininkai visiškai uždarė serverį. Nusprendėme šia temą parašyti dėl to, kad padėtumėte mums išsirinkti serverio starto dieną. Todėl visus kviečiame sudalyvauti apklausoje ir bendrai nuspręsti tarp dviejų dienų (penktadienio ar šeštadienio) Kai tik nuspręsim kada - bus paskelbta oficiali serverio paleidimo diena! Taip pat šią savaitę paskelbsime atrankas į serverio Administratorius. Nusprendėme, kad tik Administratoriai galės turėti tokias pareigas kaip: direktorių prižiūrėtojas, gaujų prižiūrėtojas, etc. Prie to pačio bus paskelbtas ir naujas konkursas, apie kurį šiek tiek vėliau. Būkite aktyvūs ir sekite mūsų naujienas! 

---- 

Projekto pagrindinė administracija: Dziugas_Henry & Evaldas_Anskus & Vygis_Veyron

Forumas: www.real-life.lt 

Serverio IP: samp.real-life.lt:7777

---- 

 

* NAMŲ SISTEMA: (GFX PASKUI)

Los Santos miestas turi nemažai gyvenamųjų pastatų ir norint įsigyti sau patinkantį namą nėra sunku, tačiau visų pirma jums reikia turėti nemažai žaidimo pinigų. Visas miestas turi nemažai rajonų, kuriuos galime suskirstyti sluoksniais: turtingųjų kvartalas vadinamas Vinewood hills, pigesnius namus galėsite rasti Idlewood, Jefferson,Ganton, East Los Santos rajonuose. Namų kainos serveryje priklauso nuo kelių faktorių. Svarbiausias iš jų – rajonas. Namai, kurie yra turtingųjų rajonuose kainuos žymiai daugiau, nei tiek, kuriuos rasite kituose rajonuose. Taip pat įtakos turi pati namo išvaizda: jei namas išorėje atrodo gražiai, turi erdvų kiemą bei baseiną – jis kainuos daugiau ir paprastą namą. Ne tik išorė, bet ir vidus turi reikšmę. Kiekvienas žmogus, kuris turės nuosavą namą privalės už jį sumokėti mėnesinį mokestį. Kuo daugiau namų turėsite, tuo didesnius mokesčius mokėsite serveriui. Norintys galės įsigyti būtą, kuris yra žymiai pigesnis už namą, tačiau jame neturėsite galimybės keisti baldų padėties. Visos kitos funkcijos yra tokios pačios, kaip ir namuose. 

 

* VERSLŲ SISTEMA: (GFX PASKUI)

Paprasti serverio verslai turi savo savybes veiklos srityje, todėl šių biznių yra ne per daugiausiai. Kiekvienas verslas turi nustatyta pelno našumą į minutę ir būtent tiek kiekvienas verslo savininkas gaus į savo verslo pelną. Tačiau tai nėra pagrindinis uždarbis, kurį gausite. Kiekvieno verslo savininkas turės galimybę užsakyti prekių, kuriuos greitu metu bus pristatytos. Už šių prekių pardavimą verslo savininkas gaus papildomus pinigus, kurie taip pat keliaus į pelną. Kiekvienas biznis turės įvairų uždarbį, viskas priklausys nuo verslo bei jo siūlomų prekių. Norėdami parduoti nuosavą verslą turėsite nustatyti pardavimo kainą ir prie jo informacijos atsiras užrašas apie pardavimą bei jūsų nustatyta kaina. Norintys žaidėjai galės nusipirkti jūsų verslą už nustatytą kainą.
Serveryje galėsite įsigyti ne tik paprastą verslą, tačiau ir virtualų verslą. Norėdami jį užsakyti, turėsite parašyti komandą - /vvp ir ten rasite verslo pirkimo funkciją. Užsakant tokio tipo verslą galėsite pasirinkti jo našumą į minutę, tačiau turite žinoti, jog kuo didesnio pelno norite, tuo didesnę investiciją turėsite padaryti perkant verslą. Vėliau turėsite galimybę keisti verslo uždarbį – bet kada galėsite jį patobulinti. Norint sužinoti koki uždarbį gaunate iš verslo, užtenka tik parašyti komandą /info ir bendroje informacijoje pamatysite kiek pinigų į minutę gaunate.

 

* GAUJŲ SISTEMA: (GFX PASKUI)

Serveryje yra dviejų tipų gaujos – oficialios ir neoficialios. Viskas prasidės nuo to, jog norint įkurti gaują, turėsite sukurti temą forume. Jei atitiksite visiems keliamiems reikalavimams, tuomet gausite leidimą iš gaujų prižiūrėtojo ir galėsite žaidime įkurti savo gaują ( prieš tai turėsite dar sumokėti į bendrą gaujų fondą mokestį ). Įkūrus gaują žaidime, ji bus neoficiali. Gaujos vadas galės pilnai valdyti savo gaują užlipus ant gaujos ženkliuko arba panaudojus komandą /gpanele ( kai kurios funkcijos galės naudoti tik oficialių gaujų vadai ). Neoficialios gaujos turės tokias galimybes: gauja turės bendrą chatą, kuriame galės bendrauti; gaujos vadas galės viešai skelbti pranešimus; gaujos fondo valdymas; įvairių pastatų grobimai ( bankas, savivaldybė ); kovos dėl Los Santos mieste esančių gaujų zonų. Norint gauti oficialumą, gauja turės aktyviai dalyvauti kovose bei grobimuose. Oficialios gaujos bus 2, tad norint gauti jį reikės pasistengti. Gavus oficialumą, gaujos vadas turės galimybę pasirinkti gaujai spalvą bei aprangą. Gaujoms taip pat atsiras naujos galimybės: persirengti į gaujos aprangą; kovos dėl ginklų bei narkotikų sandėlių; žmonių grobimai; ginklų bei narkotikų platinimas; naudoti gaujos reikmenys. Taip pat bus galimybė kovoti dėl gaujų zonų kartu su neoficialiomis gaujomis. Jei gaujos zona priklausys oficialiai gaujai, tuomet ji bus nuspalvinta jos spalva. Jei zona priklausys neoficialiai gaujai, tuomet ji turės pilką atspalvį (zonos ženkliuke matysite gaujos pavadinimą, kuriai ji priklauso).

•   SANDĖLIŲ SISTEMA - kiekvieną trečiadienį ir šeštadienį lygiai 19:30 valandą serveryje prasideda gaujų kovos dėl sandėlių. Taip bus pagrindinis išbandymas kiekvienai gaujai bei svarbiausia savaitės veikla. Būtent sandėlių metu paaiškės, kuri gauja yra stipresnė ir kuriai iš gaujų ateinančias kelias dienas priklausys sandėlis. Turint sandėlį, gaujos nariai turės galimybę vežti į savo bazę viską, ką rasite jame – narkotines medžiagas, įvairius paketus, sėklas, ginklus bei kitus dalykus. Iš karto po sandėlio užėmimo gauja bus apdovanota keliais paketais, kuriuos galės paimti jos nariai. Laimėtojas sprendžiamas pagal nužudymų skaičių sandėlio teritorijoje.

•  PASTATŲ GROBIMAS - apie galimybę grobti pastatą kiekvienai gaujai bus pranešta jos racijoje. Pranešimą gaus kiekvienos gaujos narys bei visi teisėsaugos darbuotojai. Norint užgrobti leistiną pastatą, turės būti prisijungęs gaujos vadas. Surinkus savo narius ir nuvykus į pastato grobimo vietą, vadas turės panaudoti komandą - /grobti, tuo metu automatiškai bus pranešta, jog pastatas yra užgrobtas, taip pat bus pranešta teisėsaugai, kiek narių užgrobė bei kokia gauja taip padarė. Teisėsaugai bus duotas laikas, per kurį jie turės atgrobti pastatą. Jei per tą laiką jiems to padaryti nepavyks, užgrobimą dariusi gauja gaus atlygį už sėkmingai padaryta grobimą. Jei visgi teisėsaugai pavyks apginti pastatą, jie gaus į savo pelną pinigų.

•  NARKOTIKAI - reikšmingiausi narkotikų tipai serveryje: amfetaminas ir žolė. Amfetamino poveikis: pagerėja žaidėjo taiklumas, kas sekundę pildosi gyvybės. Žolės poveikis: greitas gyvybių pasipildymas. Vartojant ilgą laiką ir didelį kiekį narkotikų, išsiugdysite priklausomybę, kurią turėsite gydyti medicinos skyriuje. Narkotikus gausite iš gaujos nariu (tuo tarpu gaujos nariai turės galimybę vežti narkotikų paketus iš savo sandėlių). 

 

* TRANSPORTO SISTEMA: (GFX PASKUI)

Kaip ir kiekviename serveryje, taip ir šiame yra viena iš pagrindinių sistemų – nuosavo transporto sistema. Vienu metu nusipirkę galėsite turėti maksimaliai 3 nuosavas transporto priemones. Tačiau kiekvienam žaidėjui bus galimybė įsigyti papildomą privilegiją – nusipirkti virtualų VIP garažą, kuriame galėsite laikyti savo transporto priemonės ir tuo metu galėsite turėti žymiai daugiau nuosavų mašinų. Parašius komandą - /masina, jums išmes lentelę, kurioje bus surašytos jūsų visos turimos mašinos. Paspaudus ant konkrečios mašinos, atidarys kitą lentelę kurioje rasite nurodyto transporto informaciją, valdymą bei kitą naudingą informaciją. 

 

* ŽVEJYBOS SISTEMA(GFX PASKUI)

Laisvalaikis ir papildomas uždarbis. Šie žodžiai apibūdina puikią papildomą veiklą – žvejybą. Jei norite atsipalaiduoti, ištrūkti iš miesto, nuo darbų, tai siūlome nuvykti žvejoti. Visų pirma turėsite nusipirkti leidimą žvejoti, jį galėsite nusipirkti pagrindiniame žvejybos punkte, kurį rasite GPS pagalba. Nusipirkę leidimą, turėsite nusipirkti visus reikalingus žvejybai reikmenis – meškerė, valą, masalą. Turint visus reikalingus šiai veiklai daiktus, galėsite ramiai pradėti žvejoti. Kiekvieną pagautą žuvį galėsite parduoti žuvies surinkimo punkte ir papildomai užsidirbti pinigų. 

 

* DARBŲ SISTEMA: (GFX PASKUI)

Dirbant jūsų norimą darbą jus užsidirbsite pinigų, kuriuos vėliau galėsite išleisti savo poreikiams- maistus, namui, transportui arba galėsite investuoti į kokį nors verslą, o vėliau dar daugiau užsidirbti. Kiekvienas darbas bus kitokiu ir turės sau pritaikytas komandos. Visas savo darbo komandas galėsite pažiūrėti- /darbas. Dirbant paprastus darbus, jums reikės tik vairavimo teisių ir galėsite jau pradėti darbą. Norint pakliūti į darbą su direktoriaus pakvietimų, visų pirmą turėsite ateiti tam tikrų laikų į darbo atranką. Direktorius užduos jums kelis klausimus susijusius su darbu ir jei busite pasiruošę ir į viską atsakysite teisingai – be problemų pakliūsite į darbą.


•  DARBAI BE PAKVIETIMO - Daugelyje serverių, dirbant darbus be pakvietimo, reikia tuščiai važinėti ir viskas. Tačiau mūsų serveryje, dirbdami darbus be pakvietimo tuščiai laiko neleisite. Kiekviename darbe be pakvietimo reikia daryti kažką papildomai ir už tą papildomą veiklą gausite pinigų. Pavyzdžiui advokatai turi važinėtis po miestą, iš nurodytų vietų paimti dokumentus ir nuvežti juos į " Los Santos 1-ąjį komisariatą ", Inkasatoriai turi vežioti lagaminėlius į tam tikras vietas, vagys turi nešioti dėžes į savo automobilį ir pristatyti jas į darbo bazę ir t.t.
 
•  MEDIKŲ DARBAS - Darbas priklausantis specialiųjų burių darbui. Tai vienas iš įtakingiausių darbų serveryje, nes būtent nuo medikų priklausys kiekvieno žaidėjo gyvybė. Jei busite sužeistas, norėsite pasigydyti – turėsite kreiptis pas medikus ir jie jums nedelsiant padės. Susirgus arba turint kokią nors priklausomybę taip pat turėsite kreiptis pas medikus. Jie greičiau ir pigiau jums padės išgydyti įgytą narkotikų priklausomybę, nei tai padarysite savarankiškai perkant vaistus. Norint rasti jūsų ligą, kiekvienas medikas galės panaudoti komandą - /diagnozuoti . Panaudojus ja, sužinosite kuo būtent sergate ir kokio gydymo jums reikia. Be viso šito, medikai galės pardavinėti gyvybės draudimus, kurie grąžins jums pinigus susižeidimų atveju bei sveikatos pažymėjimus, kurie bus jums reikalingi norint įsidarbinti į jūsų norimą darbą. 
 
TAKSISTŲ DARBAS - Mažiau svarbus serverio darbas, tačiau visgi galime įžvelgti ir jame svarbos – neturint nuosavos transporto priemonės arba leidimo vairuoti automobilį, jus niekaip negalėsite nusigauti į tam tikrą vietą be taksistų pagalbos. Norint iškviesti šios firmos darbuotoją - /kviesti taxi. Pinigai bus mokami už nuvažiuotus kilometrus. Kiek mokėsite už kiekvieną kilometrą nuspręs šios firmos vadovas. Kainos priklausys nuo serverio ekonomikos. 
 
POLICIJOS DARBAS - Dar vienas darbas, kurį galime pavadinti vienu iš svarbesnių darbų, o galbūt net ir svarbiausiu. Nuo policijos darbuotojų priklausys serverio tvarka. Tai kone darbas turintis daugiausiai veiklos bei niekada nenuobodžiaujantis. Jei tik norite turėti daug veiklos bei esate žmogus, kuris mėgsta tvarką – šis darbas kaip tik jums. Dirbant čia turėsite palaikyti miesto tvarką, prižiūrėti kiekvieną jo kampelį. Specialiais atvejais turėsite vykti į tam tikras spec. užduotis, pavyzdžiui pastato grobimas, kai jį grobia kuri nors gauja ( kova su terorizmu bei gaujomis pagrinde bus armijos darbu, tačiau ir policijos darbuotojai turės prisidėti prie šios veiklos ). Laivu nuo grobimų bei iškvietimų metu, kiekvienas policijos darbuotojas galės tobulinti savo sugebėjimus, nuvykti į teisėsaugos treniruočių zoną ( bus iš viso 2 treniruočių zonos ). Apie visus nusikaltėlius informacijos rasite parašę komandą - /gaudomi. Verta žinoti, jog ne į visas gaujų kovas policija galės kištis. 
 
•  FŪRISTŲ DARBAS - Tam, kad kiekviename versle būtų pakankamai prekių ir visada galėtumėte nusipirkti to, ko jums reikia, yra furistai. Jie bus atsakingi už prekių pristatymą į kiekvieną serverio verslą. Jei tau patinka dideli pinigai – šis darbas kaip tik tau. Tai geriausiai apmokamas darbas visame serveryje. Tačiau neverta galvoti, jog pinigai ateina taip lengvai. Jums nuolat reikės važiuoti sunkiais keliais, keliausite į įvairius San Andreas miestus ir retai kada galėsite būti savo gimtajame Los Santos mieste.
 
•  MECHANIKŲ DARBAS  - Šios firmos darbuotojai bus atsakingi už serverio transportą. Nusipirkę transportą visų pirmą turėsite jį apdrausti, kitaip negalėsite važinėtis Los Santos keliais, o avarijos metu niekas jums pinigų negrąžins ir turėsite mokėti iš savo kišenės. Apdrausti galėsite būtent pas mechanikus. Taip pat norint atlikti kitus veiksmus su transportu – sutaisyti jį, nugabenti kur nors, pripildyti degalų bei kita, tai turėsite kreiptis į mechanikus ir jie nedelsiant jums padės, nes kas, jei ne serverio mechanikai geriausiai supranta transporto veikimo principą. 

* KITOS SISTEMOS: (GFX PASKUI)

•  MINI EVENTAI - Serveryje rutinai praskaidrinti automatiškai rengiami mini eventai. Jų būna keli tipai. Reikia surasti lobį, nuvažiuoti į tam tikrą vietą arba išspręsti tam tikrus matematinius veiksmus, sužvejoti tam tikrą kiekį žuvies. Laimint šiuos mini eventus yra automatiškai duodami tam tikri piniginiai prizai. Tai pat verta paminėti, jog už valandos pražaidimą serveryje jūs gaunate tam tikrą XP ir pinigų skaičių. Taip pat serveris kas tam tikrą laiko tarpą renką automatinį DM eventą. Žaidėjai turi kuo greičiau užsiregistruoti ir yra nukeliami kovai į specialų interjerą.
 
•  VAIRAVIMO MOKYKLA - Serveryje yra 3 tipų teisės A,B, C kategorijos. Pirmiausia, prieš laikant kiekvienos kategorijos teises būtina išsilaikyti teorijos testą, tuomet atitinkamai ar yra prisijungusių Regitros darbuotojų ir ar jūs laikote B kategorijos teises, pasirenkate laikymo vietą. B kategorijos teises galite išsilaikyti su Regitros darbuotojais arba automatine sistema, reigtros aikštelėje prie regitros. B ir C kategorijos laikomos kitoje, specialioje aikštelėje.
 
•  MEDICINOS SISTEMA - Kaip ir realiame gyvenime, taip ir čia galima susirgti. Susirgus jūs privalote kreiptis į medikus, arba eiti į ligoninę. Medikai jus išgydys, o jeigu tuo metu nėra medikų - nenusiminkite, jūs galite nueiti į ligoninę ir ten nusipirkti vaistų. Nesigydant jūs mirsite. Toliau apie sveikatos pažymėjimą. Be sveikatos pažymėjimo jūs negalėsite įsidarbinti į darbą, tad norint dirbti darbą su pakvietimu, būtina turėti sveikatos pažymėjimą. Yra ir kitas geras sveikatos pažymėjimo pliusas. Turint sveikatos pažymėjimą, jūs mirus ligoninėje praleisite daug mažiau laiko, nei tie, kurie neturi sveikatos pažymėjimo. Sveikatos pažymėjimą galite gauti išsikvietus medikus, arba nuvykę į ligoninę.

REAL-LIFE - TAVO ŽAIDIMAS PRASIDEDA ČIA!

Redaguota , nario Somethingwaswrong
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
6 minutes prieš, nebestumk gerai parašė:

Nezinot kada startuosit, aprasymo pilnai negalit susitvarkyt bet jau skelbiates apie save? Esu 99proc tikras kad net nestartuosit

O tai kam tada ši kategorija (kuriami serveriai) skirta? :D 
Aprašymas bus sutvarkytas ir papildytais keliais punktais ateityje. 

Redaguota , nario Somethingwaswrong
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), nebestumk gerai parašė:

Anksciau pasiskelbsit - didesne tikimybe kad nestartuosit

@nebestumk gerai

abejoju, kad istengsit atgaivint si varda neideja daug darbo.. tikrai gaila, kad toks vardas buvo sugadintas, tikekimes, pamatysim dar kada projekta siuo vardu su trizenkliu skaiciumi zaideju kaip senais laikais. sekmes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

11 minutes prieš, Laniakea parašė:

Šį kartą projektas tikrai gerose rankose, todėl manau, kad verta užsukti tiems, kas pasiilgo šio projekto ir suteikti jam dar vieną šansą :D?

Patiketi 38 karta? Cia tas pats kas patiket jog pana daugiau niekad nelakstys pas kitu bahuru po to kai jau 38 kartus isdave tave

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
4 minutes prieš, nebestumk gerai parašė:

Patiketi 38 karta? Cia tas pats kas patiket jog pana daugiau niekad nelakstys pas kitu bahuru po to kai jau 38 kartus isdave tave

Kalbėk apie tuos, kuriuos atidarinėjo "38 kartą" 

Mes dar tik 1 :) Bus kaip bus. Esam pasiruošę. 

Redaguota , nario Somethingwaswrong
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1242 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...