Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

2D Top Down Binding of Isaac Inspired žaidimas


justasxz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1317 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, forumiečiai norėčiau su jumis pasidalinti savo kuriamu žaidimu ir taip pat surasti komandos narį. Kolkas projektas yra labai ankstyvoje stadijoje.image.thumb.png.7583163fa3eb99a9c3f8817c688f469b.png

Projektas kuriamas Android operaciniai sistemai, kolkas padaryti joystickai(valdymas) kameros kontrolė perėjimas iš vieno kambario į kitą pirmasis priešas, šaudymo mechanikos ir daugelis kitų dalykų (viskas kuriama pačių nenaudojame Asset Store). Dirbame dviese aš ir dizaineris, norėčiau antro dizainerio komandoje, nes pirmasis dizaineris tiesiog nespėja kurti Sprite. Programuotoju nereikia nes kolkas nerenkame didelios komandos tiesiog norime pabaigti šį projektą iki spalio vidurio ir tam kolkas užtenka vieno programuotojo. Ateityje nusimato ir daugiau projektų. Taip pat norėčiau paminėti kad projektas kuriamas  studentų, pats studijuoju KTU Informatikos Inžinerija dizaineris studijuoja Multimedija todėl ieškome žmogaus kuris jau susigaudytų ką daro kad nebūtų visai žalias ir nereikėtų jo apmokyti nuo naujo, tačiau jeigu esate talentingas artistiškas žmogus ir mokate labai gražiai piešti galime jus apmokyti dirbti su įvairiausiomis programomis. 

Darbas neapmokamas tačiau jeigu žaidimą įkėlus į google play bus kažkokio uždarbio tikrai gausite procentalią dalį, taip pat tai nėra pirmas mūsų kurtas žaidimas bet tai yra pirmas žaidimas kuri norime išleisti į rinką. 

P.S 
Domintų ir žmogus dirbantis su garsu/muzika kad sukurtų trumpus garsus žaidėjui priešams ir t.t

Norėdami susisiekti palikite komentaruose savo kontaktus skype/discord/facebook ar kažką panašaus ir aš pats su jumis susisieksiu poros dienų bėgyje.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1317 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...