Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Southland.lt grįžta


Tomas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

 

Southland.lt – vienintelis tokios stilistikos tikro role-play tipo serveris, kuris leis jum pasijausti lyg gyvenant kito žmogaus kailyje. SA:MP role-play serveriai yra gerai žinomi ir padėjo didelį žingsnį dabartiniam role-play žanro išpopuliarėjimo. Tačiau yra didelis skirtumas tarp tikro SA-MP role-play ir tarp GTA:V role-play. Visą tai galite patys patirti ir išbandyti Southland.lt serveryje. Serveris turi didelį role play patirties bagažą tarp ilgamečių role playerių. Serverio skriptas yra išskirtinis, tai pirmojo sezono southland gamemode, tačiau modifikuotas, tam jog suteikti gamemodui “šviežumo” jausmo. Ne, tai ne tiesiog teksto korekcija tačiau naujos sistemos susijusios su ginklais/narkotikais, frakciju paskatinimo sistema ir daugelis kitų pakeitimų, kuriuos išvysite atvykę į serverį.

 

Serveryje yra apstu informacijos apie patį role-play, kokio tipo tai žaidimas ir kaip patekti į serveryje be didelio vargo. Visa registracija vyksta žaidime ir ilgai neužtrunka. Daugelis naujokų mano, jog patekti į server yra sunku, tačiau administracija pasirūpins jog naujokai serveryje būtų pasitinkami šiltai, būtų išmokyti ir galėtų vystyti savo veikėjus serveryje be didelių problemų.

Serveryje yra gausa dalykų, kuriuos galite veikti: nuo gaujų, mafijų ir įvairiausių organizuoto nusikaltimų organizaciju iki policijos, medikų ar net ugnegesių. Tai ir yra role-play žanro įdomybė, tai jog vienintelis limintas yra jūsų vaizduotė ir veiklos atrasti galite visada.

Vaizdo medžiaga apie role play:

 

 

 

 

 

 

Serverio informacija:

 

Ateikite ir išbandykite, nuo ko prasidėjo tikrasis role-play.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Koks tikslas kurti projektą su pavadinimu vienu, o video reportažus dėti visai kitų projektų? Kur senų seniausiai ir greičiausiai jau jie yra nebeveikiantys. Ir tuos video jau mačiau bent keliuose temose kas bandė kurti RP projektus. Lygtais fenix temoje buvo ir dar kaip kuriuose...

Iš esmės, niekad dar neesu žaidęs RP projektų norėčiau labai pabandyti. Bet mano manymu jog Lietuvoje projekto nepadarys tokio stipraus ir rimto kaip padaro užsiniečių rinkoje įvairūs RP projektai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1420 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...