Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

ELKO perspėja lietuvius nepirkti vogtų produktų


kesh

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nepirkite :)

Praėjusį savaitgalį didžiausiame Baltijos šalyse IT produktų ir paslaugų platintojo ELKO Group sandėlyje Rygoje įvykdyta vagystė. Šis įvykis neturės didelės žalos įmonės veiklai, kadangi visos prekės buvo apdraustos, tačiau, atsižvelgiant į vagystės mastą, ELKO siūlo iki 200 000 EUR atlygį už bet kokią informaciją, galinčią padėti rasti kaltininkus.
Nusikaltimas įvykdytas verslo parke „Lidostas Park“ esančiame ELKO sandėlyje. Vagys į patalpas pateko per neleistinai įrengtą praėjimą gretimame sandėlyje.
„Tikėtina, jog Baltijos šalių ir kitų Rytų Europos šalių rinkose gali pasirodyti didelis kiekis vogtų prekių, tokių kaip mobilūs telefonai, nešiojamieji kompiuteriai, procesoriai, atminties laikmenos ir kt. Prašome visų šioje srityje dirbančių įmonių ir asmenų atkreipti dėmesį į prekių kilmę ir kilus menkiausiems įtarimams dėl jų patikimumo susisiekti su mumis, kad galėtume palyginti serijinius įrenginių numerius“, - pagalbos į partnerius kreipiasi ELKO Group direktorius Svens Dinsdorfs.
Jis pabrėžia, jog vogtų prekių perpardavinėjimas yra nelegalus, ir nustačius nusikalstamas veikas prekės gali būti konfiskuotos tiek iš pardavėjo, tiek iš jas įsigijusios įmonės ar asmens.

https://www.elko.lt/naujienos/latvijoje-ivykus-didziulei-it-produktu-vagystei-elko-perspeja-lietuvius-nepirkti-vogtu-produktu 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...