Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

EtN (Electroneum) Kviečiu visus prisijungti ir išmėginti


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 Sveiki visi SuperGames forumiečiai.

Iš to nuolatinio neturėjimo ką veikti, eilinį kartą pradedu tikėti svajonėmis. Kažkiek tai ir stebina, kiek randi informacijos internete kuri, bando tau visgi įpiršti tą mintį, kad gali būti, tai tiesa. Šiandien visiškai nenusimanant, kokia tai informacija, kokią jinai turi tiesą, užsivedžiau pažvelkti (tikriausiai visiems jau žinomą dalyką) Kripto valiuta.

Neneigianti to, jog jau niekas netiki iš to pasipelnyti, ar net praturtėti? užsivedžiau paieškoti kažko kas duotų didžiausę pagrindą, bent nereikalaujant kažkokių investicijų, ar tai pastangų bandyti išsikasti tos valiutos kurią visiškai "legit" būtų galima persivesti į el. Piniginę (Wallet).

Kažką ir tokio radau, kiek teko peržiūrėti informacijos internete, apie šią Kripto valiutą kurią aš aptikau, nepastebėjau jokių "scam", atvirkščiai kas nustebino, tai kad netgi ir portale "Youtube" yra vaizdo įrašų kurių teikiama informacija tikina, kad buvo persivesta, iškasta valiuta į BlockChain piniginę.

Esmė tokia, jog to ir ieškojau, ne ieškojau, kad ta valiuta turėtų nežmoniška šiuo laiku piniginę vertę ir tinkamiausias variantas yra "ETN" (ELEKTRONUEM).

Tikrai pasakau atvirai, nesu aš kažkoks, tai Kripto Valiutos magnatas, ar apie tai besąlygiškai besidomintis asmuo, tiesiog įdomumo dėliai tą atradau. Todėl pateikiu viską toliau, kaip galima kasti tą valiutą kuri, pagal COINGECKO savo verte laiko, nors ir mažą, bet per pastaruosius mėnesius savo vertę augino. Tas nustebino netiek, kad tai būtų fantazija praturtėti, bet bent kažką kaupti.

Nežinau tikrai kokia tikimybė iš to pasipelnyte, bet ar nesmagu kartais tom svajonėmis gyventi? Visgi atsiminus patarlę "atsargiai su norais, nes jie kartais pildosi..." įgauni kažkokios fantazijos, kad gal... Todėl siūlau ir jums mining'ti, tai nereikalauja, nei kažkokių tai resursų, pastangų tik laiko, kurį tikrai išeikvojame kažkur nereikalingai, ar reikalingai nėra skirtumo...

 

Pats naudoju electronuem Apk programėlę, kurią galite rasti "google play" parduotuvėje savo telefone. Ką ten tereikia padaryti? 

1. Parsisiūsti programą Eletronuem į savo telefoną.

2. Prisiregistruoti duotoje anketoje. (El. Paštas, vardas, slaptažodis), vėliau duos ir susigalvoti Pin kodą.

3. Atlikti visas reikalingas užduotis gauti pirmą vadinamą Reward'ą. Tai yra pateikti, pilną vardą, pavardę, patvirtinti el. Paštą ir t.t. Tos užduotys berods bus tik 5 todėl ten jokio kosmoso nėra, pats trukau mažiau nei 5 minutes.

4. Galų galiausiai, paprašys jūsų, nufotografuoti savo veidą, su nupieštu simboliu (viskas vyksta anonimiškai, galit neabėjoti saugumu).

5. Atlikus viską, gaunate +25 ETN kuriuos jau kasite pagal, tai kaip toliau galvojate viską vystyti. Kviesti žmones, ar vykdyti, tai kažkokias papildomas užduotis.

 

Tai ir viskas, realiai jūs jau kasate poto tuos ETN. Visa informacija pamatysite patys, prisijungete, kas 24h per 7 dienas atsijimti savo ETN. Ko pasekoje, nė vieno atsiliepimo nebuvo, kad pasiekus tą 100 ETN galit siūstis į savo Wallet.

Prašau nepraleisti to pro akis! - kaip ir minėjau nesu šios srities ekspertas, tiesiog pasidalinu ką pats atrandu, nesu tikras 100% kiek tai turi tiesos, esu naivuolis kuris pasitikėjo internetu. O jeigu, tai tikrai tiesa? Jeigu kažkada aš savo piniginėje turėsiu jų 100 daugiau ir jie įgaus savo vertę, kad ir 1e., tai tik reikš, kad iš nieko užsidirbau šiuos pinigus. Pamėginkit ir jūs kas norite, neverčiu, nė vieno, tik dalinuosi tuo.

Labai noriu išgirsti kiekvieno, atsiliepima apie tai. Užvedam diskusiją! Parodom dėmesį ir manau viskas gali pavykti :)

 

Ačiū, kad išklausėte visi kas galbūt norėjo pasikylėti sau ūpą, galbūt nuotaiką, ar svajonę. Bet pagalvojam, o jeigu?

PS. Ši programa naudoja Ref. Jeigu nori rinkti žmones, jog tau greičiau kastų, kam negaila prašau įsirašykite mano ref: 93D786, bet jeigu jūs to nenorite, aš nepykstu ir neverčiu. :) Kas padėsite, man su šiuo dalyku, ačiū jums didelis iš anksto :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Seni, sakau tau atvirai, nelysk į visus šituos "shitcoinsus", geriau jau eik loteriją palošk. Jeigu nori domėtis kriptovaliuta, kreipk dėmesį pagrinde į bitcoiną ir pagrindinius altcoins (Ethereum ir t.t.). Pasiskaityk kas yra halvingas ir kas dėsis per kitus maždaug pusantrų metų, nes kai dabar rašau buvo iškastas 630000 bitcoin blokas, kas reiškia, kad įvyko trečiasis halvingas(vyksta kas 210000 blokų - apie 4 metus). Investuok pinigus ir bandyk tradint, mokykis techninę analizę, prisijunk prie bitcoin reddit puslapio, ten žmonės gan daug gali patarti. Nesivelk į naujas kriptovaliutas nes jos 99,999% dings arba pavogs pinigus kaip šitame pavizdyje :D 

Big scandal in the popular altcoin DeepBrainChain: We stole your ...

Edit: Šiaip paskaičius turi nemažai pliusių ir nepanašu į jokį piramid scheme ar panašiai, tačiau vistiek, šansų, kad kažkas pavyks labai mažai.

Redaguota , nario Michael_Scott
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pavizdžiui aš domiuosi uždrbiu internete, ir taip pat labai mėgstu išbandyti tai kas naujo, ir kaip posto autorius teigė, o kas bus jai bus VALIOOOOO!?

Taigi respectas posto autoriui ir kad bando kažką nesėdi vietoj masto galvoja ir bando, jug nieko neprarasi, nebent išloši, nes investicijos jug nereikia ne taip kaip pavizdžiui įnvestuoji ir paskui pist ir nebėra pinigų pvz hyip kaip pirmą kartą bandžiau tai nemažai praradau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...