Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ausinės - Pelė - Pelės kilimėlis


MynThOn

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , ką naudojate na kokia firma/modelis ? Žadu pirkti , visa komplekta naują , atsinaujinti reikia :) HyperX ir Logitech išgirta neblogai kiek skaičiau ju gaminiai. RAZER seta turėjau nebenoriu. SteelSeries dizainas nelabai man. O gal MSI/CORSAIR ? Patarkite ačiū :)

Redaguota , nario MoonLight`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ausinės - HyperX Cloud Alpha (S) arba ATH-M40X.
Pelė - GLORIOUS PC GAMING RACE MODEL O, BenQ Zowie FK2, Logitech G403 Hero, Logitech G502 Hero.
Klaviatūra - Corsair K70 (RGB), Corsair Strafe (RGB), HyperX Alloy Elite (RGB), HyperX Alloy FPS (RGB). Jei nedomina RGB, gali pirkti be RGB tokias pačias klaviatūras su vienu apšvietimu, dažniausiai red.

Šie variantai mano nuomone yra patys geriausi :)

Redaguota , nario Kefyras
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pradedant klaviatūra, pats turiu Logitech G413 klaviatūrą. Negaliu daug pakomentuoti apie pačius switch'us, nes tai pirma mano mechaninė klaviatūra, o išbandymui pavyzdinių switch'ų komplekto nenusipirkęs :D. Na, gal kažkiek norėtųsi daugiau tactile feedback'o ir less mushiness, bet gal čia tokie ir turi būti tactile switch'ai, nežinau. Man gal tada labiau tiktų clicky switch'ai, bet ir su šia tikrai viskas labai patinka. O ir build quality, kaip ir įprasta Logitech'ui, very nice.

Kadangi, kaip sakiau, čia daug patirties neturiu (šitą reikės kažkada pakeisti ;)), siūlau pasižvalgyti į tam skirtą subreddit'ą. O šiaip iš pigiausių mechaninių, tai galiu parekomenduoti iš SilentiumPC:

Iš pelių, tai tikrai rekomenduoju bet ką iš Logitech G serijos. Turiu pigiausią iš tos serijos Logitech G102 ir žaisti FPS game'us jos man pilnai užtenka -- nė vienas flick'as nebūna pra'miss'intas, o ir paprastas dizainas tiks daugeliui. Na, ir laiko ji daugiau nei metus pastoviai naudojant, ko už tokią kainą kitų firmų modeliai, bent jau iš mano patirties, to anksčiau nepasiūlydavo.

Dėl kilimėlių pasirinkimo, patariu atkreipti dėmesį į vieną dalyką -- ar apsiūti kraštai. Jeigu ne, po mėnesio ar net trumpiau, kilimėlis pradės plyšti. Vienus pigiausių kilimėlių, bet tikrai neblogus, siūlo Natec. Iš patirties, jų kilimėliai nesuplyšę atlaiko virš 2 metų, o kainuoja iki 10 eurų. Tikrai nematau prasmės mokėti daugiau. Pats dabar turiu Natec Genesis Carbon 500 XXL TANK.

Na, o dėl garso technikos, tai pats turiu Fiio K3Sennheiser HD 58X Jubilee ir Fifine K669B. Labai patenkintas šiuo setup'u, bet jis tikrai ne kiekvienam, dėl ausinių flat sound signature ir ausinių bei AMP/DAC kainos scale'inimo -- galima gauti pakankamai gerą garso kokybę už kur kas mažiau. Jei nori headset'o, tai rekomenduočiau Cooler Master MasterPulse MH751Kingston HyperX Cloud Alpha ar kitus atsižvelgiant į RTINGS. Bet labiau rekomenduoju pirkti ausines ir mikrofoną atskirai. Vienos pigiausių ir gerai skambančių yra Superlux HD 668B ir Samson SR850. Taip pat galima paimti prikabinamą mikrofoną, pavyzdžiui, Zalman ZM-MIC1. Detaliau gali paieškot čia.

Apsispręst turbūt šitas post'as nepadėjo. Bet aš ir nebandžiau su šiuo post'u padėti išsirinkti konkretaus daikto, o tiesiog nurodyti, maždaug kur ir ko ieškoti.

Redaguota , nario Tautedorus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...