Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

✦ MC.GODGAMES.LT ✦ MINIGAMES 1.8 - 1.15


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, aprašymų rašyt nemoku, tai taip kukliai.

GODGAMES.LT - Kitaip ,,Dievo Žaidimai" tai naujas kuriamas minecraft projektas, kuris bus mini žaidimų tipo, jis nebus toks jog žaidi tik savo malonumui, žaisdami mini žaidimus jūs už laimėjimus gausite ,,dulkeles" už kurias galėsite nusipirkti gyvūnėlius,efektus ir panašiai. Žinoma ,,dulkelių" galimės gauti ne tik žaidžiant mini žaidimus, bet ir kas parą prisijungus į serverį. Mini žaidimai pas mus bus tokie: KitPvP/SkyWars/EggWars/Gravity/SheepQuest/Creative/SkyBlock. Daugiau apie šiuos žaidimus, kitus dalykėlius mūsų discord serveryje, į kurį galite nueiti: www.godgames.lt ten bus paskelbta informacija apie serverio atidarymo datą ir visa kita! Prašau tik vieno - jei neturite ką protingo ir įdomaus pakomentuoti tai nekomentuokite :) Lauksiu visų!

Redaguota , nario Krilaz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 20 valandas(-ų), Septynke parašė:

galima, bet visai kitoks vistiek pvp gaunasi, jeigu tu moki gerai pvp ir blockindamas smugiuoji buginasi kartais.

Tu ir vėl nusišneki, man gėda yra už tavę, man gėda buvo kai tu buvai kingdom savininkas ir savo reputacija gadinai rašydamas pievas supergames forume. CombatOldMechanics pluginas, priverčia 1.15 combat'a padaryti į 1.8 ir patikėk, jis yra toks pats, arba skiriasi labai minimaliais dalykais. Buvai Crime.Lt savininku, reikėjo ten ir likti, nepulti prie tokių projektu, pirma reikia išmokti, o tik tada lipt ant projektų kurie jau buvo aukštai iškile.. Pagal tavo rašymus supergames, jei nepažinočiau, manyčiau jog tau max 11 metu ir esi žalias ant tokių dalyku... Prašom. 

 

O serveriui linkiu sėkmės. Bet nemanau, kad kaška pasieksit su tokia versija. Kadangi aš pats turiu projekta ir kol buvo 1.12.2 buvo minimaliai žaidėjų, bet dabar kai 1.15.1 daug daugiau žmonių žaidžia. Čia mano patarimas jums. Priimkit kaip norit.

2020-03-22 00:44, AdomaS_ parašė:

Laikosi sudserveriu likimo. :D Pats savininkas dar nekoki ispudi padare pirma kart man pamacius, reklamuoja kituose projektuose jog savo projekte atvestu auditorijos.  

Dar 1.8 versija, dar dar. Bet jei jau savininkas, eina per projektus ir kviečia auditorija pas savę, čia yra labai žemą ir projektas gal ir ateitį geras būtų, bet ne su tokiu savininku. :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1486 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...