Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

?NightLifeRP.lt? | Paleto Bay - Sandy Shores | Role Play Serveris | discord.io/nightrplt |


Borjomi

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1507 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Valio! "?Night Life RP?" Lietuviškas "Gta FiveM" Serveris sėkmingai Startavo! Nors ir Pirmasis Startas nepavyko taip kaip buvo suplanuota... Tai tikrai nepakišo kojos Gerai žaidėjų nuotaikai!
Bolt, CityBee, Policijos, bei Medikų automobiliai atrodo tiesiog nepriekaištingai. Pirmieji iškvietimai, Nenumatytos situacijos. Šio serverio Gelbėtojai, sergėtojai yra mūsų visų mylimi Pareigūnai, kurie dėl šio Serverio tvarkos rizikuoja net savo Gyvybę!
Pirmąją Serverio Startavimo dieną visi "Bolt" automobiliai, Naujokus iš taško (A) į tašką (B) vežiojo nemokamai! Taip pat visi Naujokai kurie dar neturi transporto priemonės, gali naudotis "CityBee" nuomos Automobiliais! Iškilus pavojui Jūsų ar Draugo gyvybei (Žaidime) Visuomet skambinkite Policijai, arba Medikams! Serveris su lyg dieną tobulėja ir stengiasi išspausti visas sultis iš FiveM. Tai ką serveris iš savęs reiškia? Tai serveris turi aktyvią administracijos komandą tiek discord grupėje, tiek ir žaidime. Projekte pagrindinis veiksmas vyksta nusikalstame "Paleto Bay/Sandy Shore" miesteliuose kuriuose viskas vyksta pagal tave. Nori tapti gaujos vadu, prašom! Nori ginti miestą nuo nusikalstamumo, tai gali įsidarbinti į policijos akademiją ir kilti karjeros laiptais. Serveris turi 32 žaidėjų vietas bei daug "tikrų" automobilių pradedant nuo "Mercedes-benz" ir baigiant "Audi 100", tad jums jų tikrai nepritrūks. Taip pat projektui priklauso sunkesnė ekonomika, kad nebūtų taip lengva visko gauti per pirmas valandas. Mieste kupina nelegalios veiklos bei darbų ir čia dar ne viskas! Nelikime abejingi ir pamačius Serverio Klaidą, ar BUG'ą visuomet tai praneškite Server'io Administracijai! ❤️?
-----------------------------------
"Night Life RP" Žaidėjams:
Serverio IP: 92.42.45.80:30136
Discord: https://discord.gg/vjzraFC
-----------------------------------

Lauksime jūsų žaidime,
pagarbiai,
NightLifeRP Komanda.?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Čia kartais ne tas pats serviūkštis kur vakar per vieno streamer'io stream'ą, hakeriai tiesiog nunukino serva taip sakant, visiems davė visus ginklus įmanomus ir panašiai? :D Na o šiaip, tai nematau, nieko kas išskirtų iš kitų serverių, pagal aprašymą, tai dar vienas eilinis šabloninis ESX serveris tiesiai iš interneto, parsiųstas, išverstas per savaitėlę ir paleistas. Apsilankysiu, gal klystu, bet kol kas tai taip jau atrodo :) Papildykit ir aprašymą jei kažką daugiau galit pasiūlyti nei kiti dauguma serverių šiuo metu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1507 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...