Peršokti į turinį
Justas_Gerumas

Kintamasis

Recommended Posts



19 minutes prieš, Deimis parašė:

Tai toks kintamasis jau yra sukurtas, jeigu kuri globalų, tai jis jau kažkokioje funkcijoje arba komandoje yra sukurtas.

 if(SalesVehiclesInStock[GetVehicleModel(vehicleid) - 400]  == 0)
            {
                ErrorMsg(playerid,"* Ðio modelio maðinos baigësi.");
            }
            else
            {
                TogglePlayerControllable(playerid, 0);
                new query[300];
                mysql_format(connectionHandle, query, 300, "SELECT NULL FROM `nuosavostrpriemones` WHERE `Savininkas` = '%e' LIMIT 1;", Vardas(playerid));
                mysql_function_query(connectionHandle,query,false,"OnPlayerTryBuyVehicle","d",playerid);
                if(PlayerDB[playerid][OwnedVehicle1] > 0)
                {
                    if(PlayerDB[playerid][OwnedVehicle2] < 0)
                    {
                        TogglePlayerControllable(playerid, 0);
                        new query[300];/////////////////////////////////////////////////Sita ismeta eilute
                        mysql_format(connectionHandle, query, 300, "SELECT NULL FROM `nuosavostrpriemones1` WHERE `Savininkas` = '%e' LIMIT 1;", Vardas(playerid));
                        mysql_function_query(connectionHandle,query,false,"OnPlayerTryBuyVehicle1","d",playerid);
                    }
                }
                else
                {
                    TogglePlayerControllable(playerid, 0);
                    new query[300];/////////////////////////////////////////////////Sita ismeta eilute
                    mysql_format(connectionHandle, query, 300, "SELECT NULL FROM `nuosavostrpriemones` WHERE `Savininkas` = '%e' LIMIT 1;", Vardas(playerid));
                    mysql_function_query(connectionHandle,query,false,"OnPlayerTryBuyVehicle","d",playerid);
                }
            }
        }

ir kaip man dabar sita suda susitavrkyt ?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Prieš 1 valandą, Justas_Gerumas parašė:

TogglePlayerControllable(playerid, 0);

Po šia eilute (aukštesniame lygyje) tu sukuri kintamąjį tokiu pačiu vardu. @ALFRED. gerai sako. Tau nereikia kelis kartus kurti kintamųjų, kurių prasmė tokia pati.

  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį



Svečias
Ši tema yra užrakinta.

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×