Peršokti į turinį
Justas_Gerumas

Mysql logai

Recommended Posts

sveiki iskilo toks klausimas siandien tvarkiau biski gm verslus ir t.t ir kazkaip sugalvojau patikrint mysql log faila pries tai viskas ok buvo ir tikrai neatgaudau nuo kada man pradejo mest sita klaida gal kas susidurete kame ce beda ? 

[22:46:18] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
[22:46:18] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
[22:46:18] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
[22:46:18] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
[22:46:33] [ERROR] mysql_format - no value for specifier "%i" available
[15:05:19] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
[15:05:19] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
[15:05:19] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
[15:05:19] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
[15:05:19] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
[16:07:30] [ERROR] cache_get_field_content_int - invalid datatype
 

  • Teigiamai 1

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Parašė (redaguota)

Tavo duomenu bazėje tas kintamasis yra float greičiausiai, o čia jį pasiemi kai int. Arba duomenų bazėje jį pakeist reikia, arba kode.

O tas erroras kur %i paminėtas, tai greičiausiai formatuodamas pamiršai kintamajį prirašyt

Redaguota , nario Michael_Scott

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

19 minutes prieš, Michael_Scott parašė:

Tavo duomenu bazėje tas kintamasis yra float greičiausiai, o čia jį pasiemi kai int. Arba duomenų bazėje jį pakeist reikia, arba kode.

O tas erroras kur %i paminėtas, tai greičiausiai formatuodamas pamiršai kintamajį prirašyt

katik tikrinau man ismeta kelis errorus kas kart prisijungus zmogui. tai ir bandau suprast nuo kurio galo pradet tikrint... nesu baisulinis script tai kas su duomenu bazes saugojimu susije dar biski sunkiai ribinu :D

23 minutes prieš, Michael_Scott parašė:

Tavo duomenu bazėje tas kintamasis yra float greičiausiai, o čia jį pasiemi kai int. Arba duomenų bazėje jį pakeist reikia, arba kode.

O tas erroras kur %i paminėtas, tai greičiausiai formatuodamas pamiršai kintamajį prirašyt

forward OnLoadPlayerData(playerid);
public OnLoadPlayerData(playerid)
{
    Fishing_LoadData(playerid);
    TogglePlayerControllable(playerid, false);
    PlayerDB[playerid][Sex] = cache_get_field_content_int(0,"Sex");
    SetPlayerSkinEx(playerid, cache_get_field_content_int(0,"Skin") );
    PlayerDB[playerid][Newbie] = cache_get_field_content_int(0,"Newbie");
    SetPlayerVirtualWorld(playerid, cache_get_field_content_int(0,"VirtualWorld"));
    SetPlayerInterior(playerid, cache_get_field_content_int(0,"Interior"));

cia yra pacios pirmos eilutes su tuo kodu kai prisijungi ir del kuriu gali mest klaida mysql ir visas zmogaus naujoko pwz saugojimas su butent cache_get_field_content_int

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


5 minutes prieš, mariusqw parašė:

mysql_log(LOG_ALL);

Eilutes parodys.

    //mysql_log(LOG_ALL);
     connectionHandle = mysql_connect(MySQL_HOST,MySQL_USER,MySQL_DB,MySQL_PASS);
    if(mysql_errno() == 0) {
        print("Prisijungimas prie MYSQL sekmingas");
        
        new formated[2024];

        format(formated, sizeof(formated), "CREATE TABLE IF NOT EXISTS `fishing_data` (\
            `id` int(11) NOT NULL auto_increment,\
            `belongs_to` varchar(33) NOT NULL,\
            `fishingRod` int(3) NOT NULL,\
            `fishingNet` int(3) NOT NULL,\
            `fishingFloat` int(3) NOT NULL,"); 
        for(new t = 0; t < MAX_FISH_TYPES; t++)
        {
            format(formated, sizeof(formated), "%s\
                `fishCount%d` int(11) NOT NULL,\
                `fishAmount%d` float NOT NULL,\
                `fishBiggestSize%d` float NOT NULL,", formated, t, t, t);
        }
        strcat(formated, "`fishBait` int(11) NOT NULL,\
            `fishingBait` int(11) NOT NULL default 0,\
            `fishesMoneyToday` int(11) NOT NULL default 0,\
            `fishesCaughtToday` int(11) NOT NULL default 0, PRIMARY KEY(`id`));");

        mysql_tquery(connectionHandle, formated, "OnFishingTableCreation", "");
    }
    else
    {
        printf("* Prisijungti prie MYSQL nepavyko: %i", mysql_errno());
    }
     mysql_set_charset("cp1257");
    return 1;
}

apie sias eilutes kalbi ?

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį



3 minutes prieš, Vov3ryt3 parašė:

omg netvarkingas sajg.lt gm sekmes

 

nebedaug tos netvarkos liko :) viska kas vidui beveik susitvarkiau ir dabr pradejau tiesiog ziuret logus kaip kas ir pamaciau tokius reikalus ir bandau suprast kame bedos... ir kaip tai istaisyt. kad butu galimaa pradet atnaujinimus daryt... nes kol nera tvarkingo pilnai modo neverta ir naujinimu daryt

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×