Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Mikro mokėjimai, alternatyva PaySerai


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, galbut kas zinot dar panasiu projektu i paysera, kurioje butu mazesni mokesciai, apmokant mikro budu? Kalbu apie projektu sukurima ir raktazodzius, nes payseroj mokesciai kosminiai

Redaguota , nario Šarūnas V.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, mariusqw parašė:

micropay yra EVP International nuosavybe, t.y. tai tas pats Paysera

 

gali primesti dar aki i https://fortumo.com jie kazkadaise turejo half-decent ikainius, kaip dabar - nezinau.

Redaguota , nario chapetekila
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, -_- parašė:

Per sunku šiais laikais, iš tevų korteles pizdyt, nes visi pin kodai atsiranda ant pervedimų patvirtinimai :) + projektas be sms sistemos nlb projektas :)

be sms sistemos nesulauksi donate, 1 is 10 tavo zaideju gal ir tures kreditine bet bus kogero pakankamai suaugues jog nesvaistyt money and sudseriu

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Yra tų alternatyvų nemažai, tik esmė tame, kad jos nėra pigesnės už Payserą.

Online Payment Gateway. Visur sutiksi standartinį transaction mokestį, prasidedanti nuo 2.9% už kiekvieną online pirkimą, naudojant bet kurią, VISA kortelę. Net jei ir rastum, tokį tiekėją, kuris pasiūlytų 0% per transaction, tai bus tik nuolaida naujam vartotojui, greičiausiai pirmam mėnesiui.

Online banking. Gali rasti tiekėjus, kurie pasiūlys mažesnį fee, atliekant pavedimus iš banko, tačiau vėlgi, šitas dalykas turi būti apmokestinimas, mažiau ar daugiau, nes procesas kainuoja ir turi būt padengtas tiekėjo, o tiekėjas perleidžia padengimo mokestį vartotojui.

Cash operation. Šitas variantas yra pats geriausias ir Paysera turi tikrai nemažai fizinių punktų, kur galima už projekto paslaugas, sumokėti grynaisiais. Mokestis tikrai nėra kosminis, gauni beveik visus pinigus, kuriuos žaidėjas sumoka, įsigydamas tavo projekto paslaugą.

Mobile Carrier Billing. Pats blogiausias variantas iš visų, tačiau plačiai naudojamas Lietuvoje. Galima rasti tiekėjų, kurie specializuojasi vien į mobile carrier billing ir paima tik 5% nuo transaction, tačiau ar tai 15% ar tai 5% bendram kontekste, tai praktiškai neturi reikšmės, nes norint priimti mokėjimus iš Lietuvos, reikia rinktis iš Omnitel, Tele2, Bite. Jie ir pasiima didžiają dalį pyrago, kas yra apie 50-65% + VAT kuris automatiškai sumokamas operatoriaus + paslaugos tiekėjo komisinis. Tokios paslaugos tiekėjas, negali nieko padaryti, nes operatoriai turi savo tarifus ir tiek žinių. Nesvarbu koks tiekėjas, teikia šitą paslaugą, tarifai Lietuvos operatorių bus tokie pat.

Esmė tame, kad gali rasti tokių paslaugų tiekėjų, kaip Paysera, už kelioliką centų pigiau, bet kažkokio stebuklo nesitikėk. Aš ieškojau alternatyvų, ilgai ir nuobodžiai, tiek Payserai, tiek mobiliems mokėjimams, niekas kitas geresnio verslo modelio neturi deja. Worldwide tiekėjai neturi nieko geriau pasiūlyti, šitam reikalui.

 

 

Redaguota , nario AurelijusRS
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1624 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...