Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kaip pirkti žaidimus, jei nėra Lietuvos lokalizacijos


cCheerSs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pirmasis mano Xbox'as, dar nieko nesuprantu dėl pirkimų ir panašių dalykų, kiek žaidimų prieš tai esu pirkęs, visi buvo GLOBAL ir iš G2A, tai veikia, bet dabar G2A žiūrėjau World War Z, jis yra Europos ir US "location'ui", kadangi per konsolę pasirinkau US, nes Lietuvos nėra, tai man kurį pirkti? Xbox'as pagal IP mato iš kur aš ir kurį žaidimą aktyvuoti, ar pagal šalį kurią pasirinkau nustatymuose? 

Kaip ten bebūtu iš G2A pirkt nenoriu, nes tik vienas pardavėjas ir yra buvę problemų pas mane su juo, taip kad nutariau už dvacoką pasiimt iš Microsoft store tiesiai per Xbox'ą, bet kad *Myliu SuperGames.lt* nežinau kaip daryt dbr, prašo adreso įvedus paypal'ą, tai man vest beleką ir viskas paeis, ar net neleis pirkti, arba jei ir leis tai bus su kokiais nors "zaliotais"? 

Reddit'e skaitinėjau, tai visi komentarai skirtingi, vieni sako pirkti iš tokių parduotuvių kaip G2A ar Kinguin, kiti sako kad vest betkokį adresą ir *Myliu SuperGames.lt*, bet realiai net neįsivaizduoju. 

 

Gal kažkas galit patart kaip geriau daryt? 

 

Dėkui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 1 valandą, #barzDa parašė:

Nėra būvę taipn man, tai pabandyk, iš google mapp, pagal šalį gatvė įvest ir fsio :)

Skaičiau kažką, kad kiekviena valstija turi savo procentą mokesčiams, amerikonai kurie tai tiksliai žino vedą kažkokių viešbučių adresus, kur kažkodėl mokesčiai netaikomi.. Žodžiu kosmosas. Draugas pasiūlė pirkti iš g2a gift card'ą tam tikrai sumai ir aktyvuoti Xbox'e ir tuomet atsiskaityti su Microsoft Ballance. Gal būt taip pavyks. 

 

 

EDIT: 

Pasidalinsiu patirtimi, jeigu kada pasitaikytu dar toks durnelis kaip aš. 

 

Nusipirkau gift card'ą ant 20 dollerių už ~17 eurų. Aktyvavau kodą, viskas čiki, turiu wallet'e 20 baksų. Einu į store nusipirkti World War Z, pasirenku atsiskaitymo būdą "Microsoft Ballance" ar kažkas ten tokio ždž, viskas lyg ir ok, pyst ant galo prašo adreso. Nu joptvaimat, nežinojau ką daryt. 

Susisiekiau su Xbox support'u, gerą valandą susirašinėjau, bandė ten ir taip, ir anaip, pasirodo net jei kažkaip ir nustatai store location į Lithuania, daugiau nei pusė žaidimų dingsta, nėra pirkime, net neįsivaizduoju dėl ko.. 

Vopšim, support'as tiesiog nusprendė per mano acc nupirkti WWZ savo adresu ir viskas, pasirodo net ir perkant wallet'u priskaičiuoja mokesčius, teko dar bled 5 dolerius dasipirkt, nes bendra suma buvo 24.49. Nu tu *Myliu SuperGames.lt* ta demokratija. 

Žodžiu nusipirkau tuos 5 papildomus 5 baksus iš G2A, aktyvavau, support'as prisijungė per mano acc ir nupirko World War Z savo adresu. 

 

Jeigu kokiam nors Xbox'ininkui naujokėliui taip irgi nutiks, geriausias problemos sprendimo būdas arba iškart pirkt žaidimą ir aktyvuot kodą, arba jeigu jau įsiveli į tokias nesąmones - rašyt support'ui.

Redaguota , nario cCheerSs
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2019-10-25 10:28, Zero Two parašė:

Pats prisidariai daug problemų, kad pasirinkai US būdamas Lietuvoje. Reikėjo pasirinkti GB, užmesti kokį nors GB adresą ir nebūtų buvę jokių problemu, nebent, kad kainos svarais. 

Tai vat kad nežinojau. Pasikeist lokalizaciją visada galima, kad ir dabar pat galėčiau į GB pasikeisti, bet kaži kuo tai padėtu. Nes realiai aš galėjau susivesti atsitiktinį JAV adresą, bet kiekviena valstija, ar net tam tikri miestai priskaičiuoja savus mokesčius. Realiai nežinau ant kiek "saugu" yra vesti "random"  adresus, jei jokių problemų vėliau nekiltu, tai Reddit'e susirasti būtu galima kokį nors adresą kur mažiausi mokesčiai. 

Neklausiau Xbox Support'o į kurį miestą prisibeldžiau aš jiems, bet man 4 doleriai mokesčių dasidėjo. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Aš Londoną pasidaręs. Gyvenau Islandijoj, dabar atgal grįžau į Lietuvą ir jokių problemų, patėvis Airiją pasidarė kai ten gyveno, grįžo atgal - jokių problemų jau kelis metus kapoja. Tik va, jei iš US persidarysi į GB(Europa) - gali prarast žaidimus, kurie pririšti US. Lietuvos nėra XBOX Live supporto jokio, todėl jos nesirink nebent kažkada Microsoftas sugalvotų ir į Lietuvą ateit.

 

Late answer, bet galbūt kažkam ateity padės

Redaguota , nario Vidzius
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 mėnesių...

naudoju sakykim angliska adresa draugo ar dar kokio pazistamo. ir aktyvuoju naudodamas VPN'a. zaidziu ant lietuvisko IP. xbox zaidimams kaip ir steam atsiskaitymams per paypala ar debitine reikia naudot vpn'a kad leistu uzmoket kitu atveju nepatvirtins pirkimo/aktyvacijos kur reikia lokalizacinio IP. as sakykim nuperku zaidima uk regionui cdkeys.com poto aktyvuoju xbox sistemoje per microsoft appsa naudodamas VPN. jungiuosi su LT ip naudodamas uk lokalizacija. viskas tuo ir paremta. rinkis zaidimus vieno regiono aktyvavimui ir bedu nebus.

Redaguota , nario エーシン
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...